Mies, joka käytti salaa puolisonsa kasvorasvoja + ARVONTA!Kenelle muulle on käynyt niin, että kun olet ostanut jonkin oikein hyvän kasvorasvan tai –puhdistuksen, sen sisältö alkaa salaperäisesti hävitä kylppärin kaapista?

Niin kauan kun muistan, Esko on pihistellyt minun rasvojani. Ottanut muka ”ihan vaan pari kertaa” jotain ihanaa voidetta, vaikka todellisuudessa hän on käyttänyt sitä viikkoja ja kuukausia päivittäin.

En tiedä, onko ihonhoito vieläkin suomalaismiehelle vierasta, vai mikä siinä on, ettei omia kasvohoitotuotteita voi niin helposti hommata.

Onneksi aika monista alun perin naistenkosmetiikkasarjoista on kuitenkin tullut jo ”miesversioita”. Niitä vähän miehekkäämpiä pakkauksia miehekkäämmillä tuoksuilla, jotta mieskin voisi sieltä kaupan hyllyltä rasvan mukaansa poimia. Ihan pokalla.

Esko sai testiin vähän aikaa sitten Nivea Men Cremen, jossa koostumus on sama kuin perus-Cremessä, mutta johon on lisätty vähän maskuliinisempi tuoksu. Itsehän olen käyttänyt perinteistä Nivea Creme F:lle ja minulle jo vuosia, mutta nyt Eskokin innostui tuotteesta.

Eskolle, kuten varmasti melkein kaikille miehille, kasvojenhoitorutiinien tärkeimmät kriteerit ovat helppous, nopeus ja tehokkuus. Ja siihen hommaanhan Nivea Men Creme onkin juuri sopiva tuote: Samalla voiteella voi vedellä kasvot, kädet ja vartalonkin aamuin illoin. Se kosteuttaa, muttei aiheuta näppylöitä. Niin ja rauhoittaa kasvoja vielä parranajonkin jälkeen. Kätevä tuote henkilölle, joka ei halua tuunata kylppäristä muutamaa minuuttia kauempaa.

Kaikkien naisten voiteita pihistelevien miesten vuoksi arvonkin nyt kolme Nivean Men tuotepakettia juuri miehille. Kerro, kenelle paketin haluaisit antaa, ja olet mukana arvonnassa. Tarvitseeko Nivea Men –pakettia sinä itse, miehesi, isäsi vai joku muu tärkeä uros?

Arpaonnea!

-Karoliina-

// Tuotepaketit arvotaan keskiviikkoaamuna 20.5.2015 klo 7.30! //

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Soffe (Ei varmistettu)

Paketin antaisin rakkaalle veljelleni jolla ei vielä omaa kasvorasvaa ole! :)

A (Ei varmistettu)

Mun mies tarvitsee! Ei suostu rasvaamaan itseään, kuin pakon edessä ja silloinkin mun pitää hoitaa se, koska rasvat on niin kammottavan tuntuisia hänen mielestään..

maja (Ei varmistettu)

Paketti lähtisi ehdottomasti poikaystävälleni, olen saanut hänet innostumaan kasvojenhoidosta. Muutaman kerran väkisin hänen kasvot rasvanneena hän on huomannut että se tosiaan tekee hyvää iholle :)

Liisa (Ei varmistettu)

Heippis, jos voitan, annan tuotepaketin poikaystävälleni/avopuolisolleni. Hänkin tykkää nyysiä meikäläisen rasvat, eikä siinä mitään, en toivokaan häneltä kuivan karhakkaa poskea pussattavaksi. Olisi kuitenkin kiva, jos omani eivät loppuisi alta aikayksikön! Olen myös vahvasti tuoksu-ihminen ja olisi kiva jos hänellä olisi ihan oma rasvatuoksunsa, emmekä tuoksuisi aina samalle :D

Saija (Ei varmistettu)

Mä antaisin paketin tuoreelle aviomiehelleni. Jo olis aikakin, että edes yksi meijän kaikista rasvapurkeista olisi hänen. Ehkä loppuisi se valitus purkkien määrästäkin samalla. ;)

jenna (Ei varmistettu)

antaisin tämän teini-ikäiselle veljelleni, jolle kasvojen hoito ei oikeen tunnu sujuvan, vaikka mopo kypärä aiheuttaa pientä tuhoa kasvojen reunoilla.. :)

Teija H (Ei varmistettu)

Mieheni tarvitsi tuollaisen paketin.

Sanna (Ei varmistettu)

Paketin saisi aviomieheni, joka todellakin käy pihistelemässä minun rasvoja aina silloin tällöin.

Ruuska (Ei varmistettu)

Antaisin paketin omalle miehelleni, joka ei rasvaa itseään muuta kuin pakon edessä.

Suski (Ei varmistettu)

Ehdottomasti miehelleni! Hän on laihduttanut hienosti ja ostellut jo muutaman uuden vaatteen ja kiinnostunut muutenkin enemmän muodista. Vain ihon hoito on vielä retuperällä...josko tämä saisi innostumaan! ?

Fani (Ei varmistettu) http://fanny1991blog.purkkimafia.fi/

Antaisin tuotteet omalle miehelleni, joka on erittäin kiinnostunut omasta kasvojen hoidosta nykyään. Ennen ei olisi voinut yhtään kiinnostaa, mutta nytten pitää olla kaikki mahdolliset rasvat. :D

Merc (Ei varmistettu)

Ja kun aikaisempi kommentti ei näy niin ...

Avopuolisolleni - sille samalle, jolle ostettiin ensimmäinen oma hoitoaine viime viikonloppuna puolen tunnin hyllyn edessä ihmettelyn jälkeen.

Muuten käyttääkin mun aineira. :)

o_O (Ei varmistettu)

Antaisin paketin omalle poikaystävälle! :)

Sini (Ei varmistettu)

Tämä kyllä olisi hyvä starttipaketti miehelleni, joka ei juurikaan käytä ihonhoitotuotteita. Saisi rauhassa testata ja löytää mieleisensä. :)

Emmi (Ei varmistettu)

tämä tulisi tarpeeseen minun poikaystävälleni, joka on vasta noin vuosi sitten tavattuamme aloittanut käyttämään ihonhoitotuotteita(ni) :D ihmeellisen nopeasti minun puhdistusaineet ja kasvovoiteet häviävät kaapista. Ehkä nyt olisi oikea hetki voittaa hänelle omat ihonhoitotuotteet!

MaijuK (Ei varmistettu)

Meidän kylpyhuoneessa tönöttää valehtelematta 10 erilaista rasvapurkkia, jotka mies on hankkinut itselleen koska "naama on ihan rutikuiva, kiristää!". Kuitenkaan yksikään näistä purnukoista ei ole pelastanut tuota kuivanaamaa. Itse käytän aamuin-illoin Nivean Creme -voidetta kasvoille ja se on toimii itselläni loistavasti! Tällainen paketti tulisi siis enemmän kuin tarpeeseen, koska olen varma, että Nivean tuotteet sopisi myös mieheni kuivaan lärviin.

Mirhami (Ei varmistettu)

Avomiehelleni, joka salaa nappailee nimenomaan Nivea Cremeäni parranajon jälkeen sekä käyttää myös kasvoseerumiani. Hiljattain hän halusi kokeilla myös kookosrasvaa kasvoilla yön yli!

Iris (Ei varmistettu)

Miehelleni antaisin, sillä hän välttelee erityisesti naamarasvoja!

Cee (Ei varmistettu)

Kyllä tommoinen paketti menisi tuolle avopuolisolle. Niin kauan kun muistan olen häntä kehottanut häntä hienovaraisesti huolehtimaan ihostaan. Varsinkin kun kerran onnistuin lainaamaan hänelle parranajon jälkeen jotain omaa kasvorasvaani, ja hän puhui vielä seuraavalla viikolla kuinka pehmeältä naama tuntui sen jälkeen :D Mutta itse omatoimisesti tätä ei voi tehdä, ei. Huoh miehet :)

Jenna (Ei varmistettu)

Meillä käy sama "varas" kotona, joten tuotepaketti tulisi tarpeeseen ja sen saisi oma hellu :)

kummelikopplan (Ei varmistettu) http://www.kummelikopplan.wordpress.com

Oma mieheni tarvitsee tätö kipeästi, sillä ihonhoitorutiineja ei kerta kaikkiaan ole. Enkä ole edes huomannut omien purnukoiden sisällön häviävän liian nopeasti, joten siitä ei voi olla kyse...

kikke (Ei varmistettu)

miehelle antaisin.

Johanna (Ei varmistettu)

Rakkaalle miehelleni antaisin.

Hukkakukka (Ei varmistettu)

Poikaystävälle menisi, hänkin on joskus kokeillut minun kasvokuorintaani joten tästä saisi hänelle omia tuotteita!

Piia (Ei varmistettu)

Haha, mun mies on samanlainen pihistelijä! Eli hänen suuntaansa lähtisi tämä palkinto.

Nina (Ei varmistettu)

Avomiehelle oikein omiaan olisi! Lukeutuu myös näihin "salaa itsestään huolta pitäviin" miehiin. Nimimerkki, haluan rasvani ja suihkutuotteeni takas itselleni! :D

mimzzu (Ei varmistettu)

Täällä tarvetta! Omalle puoliskolle menis, naama on niin kuiva että melkein halkee ja omia rasvojani hän ei hyväksy eikä myöskään kaupasta saisi ostaa hänelle näitä "miesten" tuotteita, vaikka tarvetta olisikin. Ehkä tämä paketti saisi miehen mielen muuttumaan!!

hanna (Ei varmistettu)

Omalle rakkaalle antaisin!

Viv (Ei varmistettu)

Omalle miehelle :D Ei raaski ostaa omia ja sitten vähän vaan lainaa meikäläisen 50e puteleita.

leela (Ei varmistettu)

Miehelle antaisin, se käyttää mun kasvorasvaa :D

Meri (Ei varmistettu)

Paketti menisi miehelleni ja tulisi kyllä tarpeeseen ;)
yhteisellä kasvorasvalla menty tähän asti..

Hurmioitunut (Ei varmistettu) http://hurmioitunut.blogspot.fi/

Miehelle ehdottomasti. Saman katon alla asustelee herra, joka ei omien sanojensa mukaan tarvitse mitään rasvoja, mutta on myöntänyt rasvojen tehokkuuden ja kivan tunteen iholla sen jälkeen, kun on aika ajoin testattu minun käytössäni olevia voiteita. Joten miehelle ihan oma setti, kiitos! :)

Pomelo (Ei varmistettu)

Ehdottomasti miehelleni. Kolmekymppisenä kun olisi jo korkea aika ruveta huolehtimaan ihostaan :)

Jasminn (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana:) tämä paketti menisi poikakaverilleni! <3

Pärski (Ei varmistettu)

Avopuolisolle - hän ei turhan paljon purnukoita omista... :)

Essi (Ei varmistettu)

Poikaystäväni on rasvamiehiä, Niveaa kuluu päivittäin. Kutinaa aiheuttaa parranajo ja sisäänpäin kasvavat karvat. Olisikohan Nivea for menistä apua? Mukana arvonnassa.

Siinatar (Ei varmistettu)

Omalle miehelleni menisi, joka jo kovasti tällaisia tarvitsisikin =).

Janni (Ei varmistettu)

Paketin antaisin poikaystävälle, joka on tosi ennakkoluuloinen kaikkia rasvoja yms kohtaan. Kuitenkin tarvitsee, mutta ei suostu käyttämään. Ehkä nämä "miehekkäämmät" ihonhoitotuotteet muuttaisi mielipidettä..

Hanna (Ei varmistettu)

Tuotepaketin saisi rakas aviomieheni!

Tuuliviiri (Ei varmistettu)

Omalle miehelle antaisin yllätyspaketin! :)

nni. (Ei varmistettu)

Oma nuuka mieskultani tarvitsisi. Ei raaski ostaa esim kasvorasvaa koska käsirasva ajaa ihan saman asian. Niin sikspä tää olis mahtava paketti :D

juuliv (Ei varmistettu)

Hahhahaha. Nauroin niin tälle tilanteelle. Asumme poikaystäväni kanssa tällä hetkellä kahdessa eri maassa, ja aina kun pääsen ulkomaan kotiimme, on kasvojenhoitotuotteeni kummasti huvenneet. "Mutta kun tää tuntuu niin pehmeeltä!", kuuluu kommentit jälkikäteen. Eli poikaystävälle menisi! :D

Katri (Ei varmistettu)

Täältä taloudesta löytyy yksi rasvarosvo, oma purkki olis ihan poikaa! Avopuolisolle siis, olis kiva arjen yllätys:)

Heli (Ei varmistettu)

Ehdottomasti poikaystävälle menisi tuo paketti. Monesti oon omalla kasvorasvalla rasvaillut hänen kuivaa ihoaan, kun ei omia rasvoja omista. Tämä olisi siis täydellinen yllätyspaketti kullalle :)

iituliina (Ei varmistettu)

Harva se päivä oon tolle miestyypille valittanut sen karheita käsiä ja vihjaillut, että se vois välillä rasvata muutakin kun fillarin ketjuja :D Tulisi siis ehdottomasti tarpeeseen ja koska muhun uppoaa miesvoiteiden tuoksut yleensäkin, niin lupautuisin ehkä vielä rasvaajaksikin!

Noora (Ei varmistettu)

Avomiehelle lähtisi paketti, ilahtuisi varmasti :)

Nicole (Ei varmistettu)

Hahhahaa, mulla muistuu mieleen eräs exä, joka tosiaan salaa käytti mun ihonhoitotuotteita. Ei kehdannut koskaan tunnustaa sitä. Jos suosittelinkin jotain tuotetta niin leikki ettei kiinnostanut, mutta hänen luonaan huomasin kaappiin ilmestyneen ko. tuote..:D
Paketin antaisin nykyiselle avopuolisolleni. Kovasti tykkää, kun joku muu huolehtii hänen kasvoistaan ym. Harvoin itse vaatii mitään, mutta on erittäin tyytyväinen ja innokas kokeilemaan aina testiin tuotavia tuotteita, jopa omia kasvonaamioitani olen saanut laitella! :D
Olisi ihanaa yllättää hänet paketilla jota ei osaa odottaa, mutta innostuisi varmasti todella paljon! Ja tekisi varmasti hyvää tuollaisen rekkamiehen kasvoille! :)

Anuu (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa! Pitää vähän vielä pohtia kenelle tämän antaisin :)

Ada (Ei varmistettu)

Omalle avopuolisolle menisi rasvat! Puolisolla on kuiva ihonlaatu ja työpaikka satamassa, joten iho joutuu päivittäin todella koville :)

Mia (Ei varmistettu)

Avomiehelleni menisi. Viimeksi, kun ostin hänelle "yllätyksenä" eräästä liikkeestä naamarasvan, hän ystävällisesti sanoi sen olevan hirveimmän hajuinen ikinä... :D josko tämä olisi enemmän herran mieleen. :)

Pages

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.