Miltä ripsipidennykset näyttävät 3 viikkoa huollon jälkeen?

Moni ripsipidennyksistä haaveillut kaverini on kertonut, ettei uskalla ottaa ripsipidennyksiä, koska pelkää huoltojakson lopussa näyn olevan karmeampi kuin luomuripsillä. Tiedättehän sellaiset silmät, joissa harittaa pari yksinäistä pitkää ja sotkuista tekokuitua omien tynkien lomassa?

Ja koska mun ripsipidennyskuvat tänne blogiin on otettu aika usein viikon sisällä huollosta, ajattelin osoittaa tämän postauksen kuvilla, miltä mun ripseni näyttävät, kun huollosta on kulunut 21 päivää.

Ei siis harittavia yksinäisiä kuituja, ei outoja aukkoja.Ei siis silloin kun ne on tehty alunperinkin oikeanmittaisiksi ja oikealla tekniikalla! Vaikka tokihan ripsiä tässä ajassa onkin ehtinyt luonnollisesti tipahdella, ovat ripseni silti vielä aivan siistit ja katseenkestävät.

Kauan teillä ripsiä pitävillä ihmisillä on muuten pidennystenne huoltoväli? Minulla se on tällä hetkellä, volyymiripsillä, 4-5 viikkoa.

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Jeppu (Ei varmistettu)

Mää luovuin aikanaan mun pidennyksistä, koska niistä oli enemmän haittaa,kuin hyötyä. Mistä lie johtu, mutta saatto jopa ekan vkon lopulla ammottaa jo aukko rivistössä. Se oli karseeta.

Heta (Ei varmistettu)

Sä, Karoliina se aina olet niin kauniina <3

Aliisa (Ei varmistettu)

Itselläni ei ole ollut pidennyksiä juurikin siitä syystä, että tuttavallani ripsissä on karmeita aukkoja tai vain muutama pitkä ripisi jäljellä aina ennen kun hän menee ripsihuoltoon. Itse en sellaista kestäisi. Ylipäätään käännyn nukkumaan niin helposti mahalleni tai vähintään kyljelleen jolloin ripset ottavat kiinni tyynyyn ja se ei onnistuisi tekoripsien kanssa.

Julia (Ei varmistettu)

Mulla on ollut ripsienpidennykset nyt kaksi vuotta yhteen putkeen, nyt eka tauko meneillään, edellisestä huollosta on 8 viikkoa ja vielä on muutama pidempi ripsi tallella :) Toki omat on vielä hieman lyhyemmär kuin normaalisti mutta ei mikään katastrofi kuitenkaan. Ja ripset onneksi kasvaa 4 x nopeammin kuin hiukset, joten viikon kuluttua on jo varmaan normaalissa kuosissa. Annan omien ripsien kasvaa nyt kerran kunnolla ja sitten meinaan taas laittaa pidennykset. Eli ei pelota yhtään jos käy hyvällä ja tarkalla ripsiteknikolla eikä hiero silmiä niin kuin joillain on tapana.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Voi kiitos <3

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Volyymit on munkin uudet lempparit!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mä nukun tosiaankin siis kyljelläni ja mahallani, vaikka en oikein osaa sanoa, miten silmät ovat omassa päässäni kiinni ;) Uskon, että hyvin tehdyt ripset kestävät erilaisia olosuhteita!

Emma (Ei varmistettu) http://lifestylebyemma.blogspot.com

Jep mulla sama...kunnes vaihdoin toiselle huoltajalle! Sitten alkoi taas olemaan normaalit n.4viikon huoltovälit, johon asti kehtasi ihan muitta mutkitta olla saamatta harmaita hiuksia tai raivareita ripsien hirveydestä. Monilla tekijöillä kysyntä kasvaa ja aikataulutihenee -> hinnat nousevat ja laatu heikkenee :-(

Luovuin ripsistä kuitenkin muutama kuukausi sitten, kun rahatilanteeni ei vaan antanu periksi edes sitä 4-5viikon välein huollattamista. Mutta jos ja kun palaan ripsien ihanaan maailmaan aion ehdottomasti hankkia volyymiripset! Eli hyvää tekijää jälleen etsimään, mun aiempi huoltaja kun ei niitä tee... :-)

Julia (Ei varmistettu)

Piti vielä sanoa että saattaa olla etu jos silmät ovat hieman syvemmällä eikä 'ulkonevat', silloin voi nukkua vaikka naama kiinni tyybyssä eikä ripset kuitenkaan irtoa helposti yön aikana :D

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mä nukun aina kyljelläni tai mahallaan :D

Jenni (Ei varmistettu)

Moi, mulla on kans volyymit ollu nyt kohta vuodenpäivät, ja käyn neljän viikon välein huollossa. Hyvin vois olla vaikka 5vkoakin. :) Kysyin juuri viime huollossa että missä kunnossa omat ripseni ovat, ja kuulemma hyvässä kunnossa. Ainahan ne vähän kärsii mutta ei mitään suurta katastrofia. Mulla irtoilee ensimmäisenä ulko,- ja sisänurkasta ripset.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Tsemppiä välikasvatukseen!!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Jeppu ja Emma! Totta tosiaan, että hyvät ripset eivät ole aukkoiset edes viimeisenä päivänä ennen huoltoa. Toki harvemmat, mutta ei näkyvästi koloilla.

Volyymit on kyllä ihan huiput. Nämä ovat jotenkin pehmeämmät ja luonnollisemmat, kuin aikaisemmat (joista niistäkin kyllä pidin)!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.