Minun Tampereeni: 10 suussa sulavaa vinkkiä!

Minulle on muodostunut jo tietyt omat Tampereen paikat, joissa tulee käytyä ja joista tulee ostettua safkaa. Tässä omat lempparini.

  1. Kauppahallin gluteeniton kauppa Viljaton valinta ja heidän gluteeniton saaristolaisleipä.
  2. Kauppahallin Kalaherkut Nygreniltä graavisiika. Ja kylmäsavulohi. Nams! 
  3. Maka Sushi. Ei ole voittanutta sushia. Tulee syötyä Makan lounas ainakin pari kertaa viikossa.
  4. Näkötornin munkit. Myös gluteenittomana timanttia!
  5. Naapuri. Ja kaikki mahdolliset ruuat siellä. Erityisesti ihanat salaatit ja tuorepuristetut mehut.
  6. Napolin pitsat. Lempparina bernaise-pepperoni-mozzarella -pitsa.
  7. Puisto. Safka ei ole kuin keskitasoa, mutta ympäristö ja puitteet kunnossa.
  8. Amurin Helmen aamupala. Todella perus, mutta juuri siksi niin kunkku. Rehellinen aamupala arkeen.
  9. Cafe Pispala. Ja sen brunssi, joka on valehtelematta paras, mitä olen IKINÄ syönyt. Suosittelen laajinta brunssilautasta, jossa vaikkapa pannukakku on täydellinen myös gluteenittomana.Siihen kylkeen pekonia ja munakokkelia ja vaahterasiirappia. Ja kymmenen muuta ruokalajia. 
  10. Pella`s Cafe. Kahvila, jossa melkein joka ikinen herkkukakku tai leivos on gluteeniton. Kahvilan sijainti Hämeenkadulla on hyvä, mutta itse paikan viihtyisyyteen toivoisin vielä vähän pehmeyttä. Todella ystävällinen henkilökunta ja ihanat leivonnaiset.

-Karoliina-

Kommentit

Suttastiina

Napolin pizzat...90-luvulla Napolin vieressä toimi autokoulu ja minä siellä toimistosihteerinä. Kun aloitin työt tuli syötyä lounaaksi pizzaa aika usein ja tuoksuteltua niitä herkkutuoksuja mitä sieltä leijui joka oven avauksella.
Mutta ei mennyt montaakaan kuukautta kun se jatkuva pizzanhaju alkoi ällöttää. Meni monta monituista vuotta ennenkuin saatoin uudestaan edes harkita pizzan syömistä, mutta sitten kun alkoivat taas maistua, niin Napoliin taas suunnatiin :D

Karoliina Pentikäinen

Hah! Mutta noinhan se menee: Yliannostus on aina yliannostus. On pari lempipitsapaikkaani Tampereella, mutta kyllä Napoli on ykkönen. 

Suhsi fani (Ei varmistettu)

Ootko käyny Marusekissa sushille? Aika kova haastaja Makalle. Umami kauppahallissa myös on aika kova.. en osaa laittaa edes järjestykseen, mutta Tampereen parhaat (ainoat) sushiravitolat Maka, Nomu,Marusekissa ja umami.

Karoliina Pentikäinen

Marusekissa en. Mutta Umamissa kyllä. Se on ihana, mutta toimii vaan lounasaikaan ei-ronkeleiden sushisyöjien kanssa. Esim. lapsi ei pidä siitä, kun ei saa itse valita sushimakuja ja -lajeja. Nomu on kiva paikka, mutta sushi siellä on tosi keskinkertaista. 

J.. (Ei varmistettu)

Oletteko käyneet Kaksiolla (2h+k)? On mun ja mieheni lemppari Tampereella. ️

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.