Mistä löytyy täydellinen reppu?

Olen päättänyt, että toivon tänä vuonna perheeltäni joululahjaksi kunnollisen repun.  Sellaisen, joka menee niin verkkareiden, mekon kuin farkkujenkin kanssa. Monitoimikassin, jonka pärjäisin vuodesta ja reissusta toiseen. Vaan kun en ole ihan täydellistä vielä löytänyt mistään.

Kriteerit ovat seuraavat:

  • musta
  • tarpeeksi iso, jotta sinne mahtuu läppäri + muuta tavaraa
  • kuitenkin tarpeeksi litteä selkää vasten, etten taklaa repullani kaupoissa, junissa ja lentokentällä puolia vastaantulijoista 
  • hyvät kantohihnat. Selkäni tulee todella helposti kipeäksi, jos kantohihnat ovat huonot tai repun paine ei tule tasaisesti koko selkään.
  • sisällä (tai laukun ulkopuolella) tarpeeksi pieniä taskuja, jonne saa laitettua sellaisen rojun, joka muuten sulloutuisi kassin pohjalle käden ulottumattomiin. 

Nyt siis kaikki vinkit ja nettikauppalinkit kehiin. Tällä hetkellä suosikeikseni ovat nousseet Herscherin Little America, Carharttin Phillips ja sitten tuo oikean yläkulman Adidas, jota en ole kuitenkaan onnistunut löytämään mistään nettikaupasta. 

-Karoliina-

Kuvat lainattu Pinterestistä 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Herscheliä suosittelen vahvasti! Olen itse ope ja ostin Herschelin Retreatin syksyllä työmatkapyöräilyihin sopivaksi mutta samalla vähän siistimmäksi repuksi, ja se on siis ollut aiiiivan loistava! Reppuun mahtuu ihan kaikki työkamat kalentereista kansioihin, ja läppäritaskukin on tosi hyvä. Usein olen myös saanut treenikamat ängettyä samaan syssyyn ja onhan tuo roikkunut muutamat viikonloppureissutkin mukana. Herscheleissä on myös tosi hyvät selkähihnat, ei ole minkäänlaista selkäkipua ollut mun herkällä selällä. Toki ulkonäöllisesti tykkäisin enemmän kauniin siroista nahkahihnoista, mutta olen kuullut niiden olevan maailman epämukavimmat, etenkin jos painoa on repussa yhtään reilummin... :-( Tosin, itse en ole testannut, mutta kuulostaa loogiselta.

Mutta mun suositus ehdottomasti
Herschelille, uskoisin Little American olevan lähestulkoon Retreatia vastaava - kai niissä vain tuo ulkonäkö vähän poikkeaa. :-)

Karoliina Pentikäinen

Googlasin tuon sinun reppusi, ja se taisi nousta mun suosikikseni. Parempi kuin isompi America. Kiitos <3

Ellieeee (Ei varmistettu)

En huomannut onko yläkulman reppu Sandqvistin, mutta kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa heidän sivut! https://www.sandqvist.net Ainakin Tukholmassa näitä reppuja näkyi paljon ja itsellä jonotuslistalla seuraavaksi repuksi. :)

Karoliina Pentikäinen

Kiitti linkistä :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Suosittelen katsomaan Nämä nettisivut http://muute.fi !! Suomalaista käsityötä ja itse ainakin olen ollut erittäin tyytyväinen omaani :) Helsingistä löytyy myös muutama paikka, joissa reppuja voi käydä katsomassa ja kokeilemassa mm. Sokoksella.

Karoliina Pentikäinen

Oi kiitos. Ihan uusi tuttavuus!

Katja Mäkelä
Onnellinen keho

Oi, mun suosikkeja on noi 1 ja 2 kuvat! Itellä kans etinnässä musta (pikku)reppu. Omistan valkosen nahkasen pikkurepun, mut se on enemmän sellaseen kesämenoon sopiva, kalenteri just mahtuu, ei läppäriä.Reppu on vähentänyt mulla niskahartiavaivoja ja toispuoleisia kireyksiä, joten suosittelen ehdottomasti repun hankintaa, jos on vähänkään enemmän tavaraa ku kännykkä ja lompakko. Itellä kulkee yleensä se puoli elämää mukana :D

Karoliina Pentikäinen

Mä ostin keväällä pienen mustan repun Zalandosta. Oli tekonahkainen ja halpa, mutta hyvä käytössä!

Katja Mäkelä
Onnellinen keho

Ah, pitääkin alkaa selaamaan, kiitti :)

Marrie (Ei varmistettu)

Hei!
Itse ihastelin suomalaisen Gollan reppuja syyslomalla. Ja ei, design oli hie-man muuttunut sitten viime näkemän. Satuin nimittäin Gollan ainokaiseen kivijalkaliikkeeseen Kluuvissa Helsingissä. Niitä tuotteita ei näytä löytyvän edes vielä nettisivuilta. Osa tuotteista oli nahkaisia, tosi kivan näköisiä ja vaikuttivat laadukkailta. Onnea hyvän repun etsintöihin.

Karoliina Pentikäinen

Hah :D Golla! Ei tosiaan tule mieleen mikään tyylikäs mielleyhtymä, mutta kiitos vinkistä. Mielenkiinto heräsi!

_petra_ (Ei varmistettu)

Itselläni oli samat kriteerit repulle pari vuotta sitten ja sain sitten lahjaksi Fjällrävenin Rucksackin. Läppäri mahtuu hujauttamalla sille tarkoitettuun "taskuun", mahtuu vaikka mitä muutakin, kestää säätä ja kulutusta, olkahihnat tukevat (ei mitkää lirut niinku Kånkenissa), tuntuu kevyeltä selässä ja vieläpä näyttää kivalta! On mulla mukana nii ulkoiluretkillä ko kaupungillakin. :)

Karoliina Pentikäinen

Pitääpä tsekata. Kånkenissa tosiaan huonot ja väärässä paikassa olevat olkaimet mun selkään, vaikka muuten reppu onkin ihana ja sellaisen omistan. 

naali (Ei varmistettu)

Suosittelen qwstionin reppuja! Zürichiläinen merkki, nettikauppa löytyy http://www.qwstion.com/mobile_en/
Minulle qwistion tuli vajaan vuoden käytön jälkeen hajonneen Herschelin jälkeen ja on ollut kovassa käytössä jo pari vuotta enkä voisi olla tyytyväisempi. Ja voisin kuvitella että näitä näkyy Suomessa vähemmän eikä siis jokaisella oo samanlaista reppua ☺️

Karoliina Pentikäinen

Oho! Hienoja. Kiitos <3

Usva (Ei varmistettu)

Harri Koskinen on suunnitellut Savotalle repun (reppu 101). Katsopas täältä: https://varuste.net/Savotta+Reppu+101?_tu=62724. Pienen suomalaisen perheyrityksen ja kotimaisen suunnittelijan yhteistyönä valmistama reppu ei varmastikaan olisi hassumpi valinta.

P. (Ei varmistettu)

Sama! Käytössä musta vaaleilla hihnoilla melkein kaksi vuotta. Ihana. Tosin ei erillistä läppäritaskua. Kannatan keskisuomalaista!

Karoliina Pentikäinen

Hei ihanaa, kun linkkaatte mulle nyt ihan uusia tuttavuuksia. Kiitos!

GFL (Ei varmistettu)

Hei huippua että postasit tästä, myös mulla joululahjatoiveena kunnollinen reppu! Edellä mainittu sandqvist on noussut mulla pitkän pohdinnan jälkeen kärkeen. Täällä tukholmassa ne on tosi suosittuja ja (huom. täysin subjektiivinen mielipide) myös hieman tyylikkäämpiä kun herschel. Tietenkin tyylikkyys on vaan pieni osa täydellisen repun hankinnassa ja oonki miettiny pitäskö kuitenkin päätyä ehkä hieman käytännöllisempään herscheliin. Näin repun kuitenkin entisellä poikaystävälläni joten aikuismaisesti päätin että tuota nyt en ainakaan halua ;) Kerro sitten mihin sä päädyit!

Karoliina Pentikäinen

Hahhhaa :D Toi on kypsää (ja ymmärrettävää)! 

Tsemppiä sullekin reppumetsästykseen!

Urbaani Isä (Ei varmistettu) http://urbaaniisa.blogspot.fi/

Onpa kivan näköisiä reppuja. Itselläni on Rainsin reppu, mikä sopisi tyyliltään joukkoon. Plussana sateenkestävä materiaali.

https://www.rains.dk/collections/bags-accessories/products/backpack?vari...

Karoliina Pentikäinen

Mä itse asiassa katsoin näitä yhdessä pienssä liikkeesssä Saksassa viimeksi. Pelkään vaan, että matsku on sellaista, että siihen tulee naarmuja. Onko tullut? Jos siis lojuu (kellä lojuu?) lattialla, hiekassa jne. 

Ja onko ne kantohihnat kunnolliset?

Urbaani Isä (Ei varmistettu) http://urbaaniisa.blogspot.fi/

Ei ole tullut naarmuja. Ollaan koitettu kyllä pitää sitä siististi, mutta kiireessä on kuitenkin tullut tungettua sitä esim vaunujen alle. Tuo materiaali on erinomainen, kun saa vauvanpuklut ja kurat pyyhittyä helposti.

Hihnat ovat kapeat, mutta mielestäni tuntuvat mukavilta ja on hyvä kantaa.

Karoliina Pentikäinen

Kiitos ! Tämä menee nyt vahvaan harkintaan!!

Heidi Salonen (Ei varmistettu)

Hei Karoliina. Tuli vaan mieleen muita juttuja selaillessa että Saksan Zalandolla on jonkun verran Adidasin reppuja tarjolla, en tiedä onko tuota kyseistä mutta voisit katsoa sieltä kun olet pian toivottavasti lomalla Saksassa voisit siis tilata sen miehesi luo. Toimitus kestää täällä noin pari päivää. Terveisiä Leipzigista! : )

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.