Mitä jos äänestäisit? Vaikka meitä?

Yksi bloggaamisen oudoin osa-alue on mielestäni itsensä esiintuonti. Ja en siis tarkoita sitä, että bloggaisin omista asioistani. Sehän on jo normaalia puuhaa. Vaan se, että pitäisi kertoa, kun on mennyt hyvin. Tai kun on mukana jossain kisassa, skabassa tai äänestyshommissa. Silloin iskee kansallemme tyypillinen "emmäänytkehtoo -fiilis".

Mutta nyt teen poikkeuksen. Ensimmäisen kerran ikinä. Jos me Kolmistaan-jengiläiset ansaitsemme mielestäsi äänen Indiedaysin Blog Awardsin Lifie-sarjassa, käykää antamassa äänenne meille täällä.

Etsi sieltä Kolmistaan ja klikkaa äänestä. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tavaratalolahjakortteja ja lippuja Indiedaysin Blog Awards- gaalaan 31.10.

Kiitos muruset, olette huippuja... :)

-Karoliina, F ja Esko-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Pinja (Ei varmistettu)

Pakko oli käydä ensimmäisen kerran ikinä äänestämässä Blog Awadseihin, teidän blogi on vaan niin mahtava :) Jatkakaa samaan malliin!

kata (Ei varmistettu)

voitte olla varmoja että äänestän Teitä! ainut blogi mitä oon jaksanu seurata yli vuoden ja päivittäin. kiitos kuuluu siitä teille molemmille.

Sonja K (Ei varmistettu)

Hyvä, että mainostit, en olisi muuten tiennyt tällaisesta äänestyksestä! :) Paras blogi, mitä olen koskaan seurannut! :) Ja kiitos Iholla -ohjelman, että ylipäätänsä päädyin lukijaksi!

Esko (Ei varmistettu)

Kiitos kuuluu sinulle!! Tack!

veera (Ei varmistettu)

Ääni annettu teille ! Ainoa blogi mitä tulee kurkittia joka päivä :)

Esko (Ei varmistettu)

Voi, suuuuuri kiitos!!!

Hanna (Ei varmistettu) http://saippuakupliaolohuoneessa.blogspot.fi/

Mä äänestin teitä, ei ees käyny mielessä et olisin äänestäny mitään toista blogia. Ootte niin loistavia ja teidän blogin jutut on ihan parhautta!

Esko (Ei varmistettu)

Kiiiiitos!!!!

Esko (Ei varmistettu)

Kiiiiiitoooos!!!!

Esko (Ei varmistettu)

Kiiiiiiitosss!!!!!

Kommentoi