Mökkitunnelmaa: itikoita ja kaunista katseltavaa

Heippa,

 

möksältä on palattu, ja Neidin naama on myös sen näköinen. Juup. Vaunujen itikkaverkko ei ilmeisesti ollut aivan aukoton, ja tässä tulos :(

 

 

 

Kortisoonia on laitettu, ja toivotaan, että paukamat pian katoaisivat, ja ennen kaikkea kutina lakkaisi. Onko teillä muuten jotain poppakonstia hyttysenpistojen varalle?

 

Hyttysistä huolimatta mökkireissu oli ihanan rentouttava. Toivottavasti leppoisa mökkitunnelma ja ympärillä oleva kauneus -luonnosta löytyvä ja vanhempieni tekemä/tuoma - välittyy näistä kuvista teillekin.

 

 

 Mansikka- ja yrttimaa

 Neidin hiekkis

Pationäkymä järvelle

The Mökki

Sisätilojen uusi ihastuksen kohteeni oli muuten tämä Perfect Homen uusvanha seinäkaappi. Serkkuni on alkanut juuri myydä sarjan sisustustuotteita, ja voipi olla, että meidän mökki on pian täynnä Perfect Homen tavaroita...äitini tuntien siis :)

 

Oletteko muuten huomanneet, että mökkikeskustelut nostattavat usein ihmisten tunteet pintaan? Toiset hehkuttavat mökkielämän seesteisyyttä, toisita korvessa kökkiminen on taas mielipuolista ja työlsää. Itse olen ollut puolestani todistamassa riitaa siitä, kuuluuko mökillä olla sähköt vai ei. (Yhteisymmärrystä ei muuten syntynyt)

 

Minä olen alkanut rakastaa mökkielämää viime vuosina. Mutta kyllä se sisävessa, sähköt ja telkku (ehkä myös mokkulayhteys) kuuluvat minun unelmamökkiini. Mikä on teidän perheenne suhde mökkielämään?

 

Nyt aloitan kaappien siivoamisen... ja se ei olekaan ihan pieni juttu. Lisää siitä seuraavassa postauksessa, elikäs myöhemmin tällä viikolla. Sitä ennen kuitenkin vielä pari kuvaa meidän mökkireittimme helmestä, Nelostiellä sijaitsevasta Karoliinan Kahvimyllystä. On kuulkaas pullat kohdillaan. Maku ja koko. Tällä kertaa matkaan tarttui korvapuusteja, rahkapullia ja kaksi erilaista kakkupalaa :) Ihanaa!

 

Herkullista perjantaita!

-Karkki-

 

Kuvat:

Eepi, i-Phone 4

 

 

 

 

Kommentit

Laura (Ei varmistettu) http://loitomaa.vuodatus.net

Aivan ihanan oloinen mökki teillä! :) Ja nuo Perfect Homen tuotteet on ihania! Meillä myöskin tuo sähkö-asia jakaa mielipiteet. Minun mielestä sähkö olisi kiva olla, mutta juokseva vesi ei ole pakollinen. Tosin miehen suvulla on saaressa tontteja eli siellä olen oppinut elämään myös ilman sähköjä. No "onneksi" ei ole vielä omaa mökkiä, niin tätä asiaa ehditään pohtimaan yhdessä. ;)

Krisse (Ei varmistettu)

Mukavan näköinen mökki teillä. Olen sitä mieltä että mökillä kuuluu olla ainakin sähköt ja vesijohto. Aina parempi jos tulee lämmin vesi ja käytössä suihku. Meillä on ollut ensin sellainen alkeellinen versio ja silloin ei kyllä pitkiä aikoja mökillä viihdytty, mutta nyt on kaikki mukavuudet jopa tiskikone ja se mokkulakin. Nyt asutaan koko kesä täällä. Lämmintä kesää sinulle!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.