Monitoimitakki, parhaat vedenpitävät lastenkengät ja luomupuuvillaa

// Kaupallinen yhteistyö: Reima// 

Mussa on aika vähän (enää?)sellaista lastenvaatehifistelijää, koska tuo lapsen oma maku syö aika hyvin tätä äidin intoa. Ainoa asia, mitä vahdin enää tarkalla seulalla, on ulkovaatteiden ominaisuudet. Ne kun ovat se, jonka ansiosta lapsi voi ulkoilla ja ylipäätään elää lapsekasta elämää. Hyvät ulkotamineet kun mahdollistavat ulkoilun missä säässä hyvänsä.

Tyttärellä itsellään on niin vuorenvarma maku, että moninkaan vaateasioihin en edes yritä tunkea näppejäni. Joten olemmekin päätyneet nykyisin tekemään yhteistyötä vaatevalinnoissa. Minä sanon, että joku tietty tuote on hankittava. Sitten annan vaihtoehdot ja  F itse tekee lopullisen valinnan annetuista kamppeista.

Nyt välikausikelien alettua kävi juuri näin. F oli – taas kerran – kasvanut yli kaikista välikausikamppeistaan ja meidän tuli hankkia uudet. Koska teen Reiman kanssa yhteistyötä, hoidettiin valinta Reiman mallistosta. Tosin. Eipä se mikään uusi juttu ollut. F:llähän on ollut Reimaa aivan vauvasta asti yhteistyötä tai ei.

F on jo toisella luokalla, joten kriteerit välikausivaatteissa on osin samoja, osin erilaisia kuin aikasisemmin. Toisaalta tarvitaan edelleen veden ja tuulen pitävyyttä, kestäviä matskuja ja vaatteiden muunneltavuutta, mutta mukaan on tullut myös jo koululaisen kriteerit. Vaatteen pitää miellyttää melkein kahdeksanvuotiaan silmää, mukailla jollain tasolla lapsen fanittamia sporttimerkkejä ja varsinkin housujen tulee olla mahdollisimman kapeat.

Ja tältä hän nyt välikausivaatetuksessaan näyttää! Älyttömän hyvä kokonaisuus meidän molempien mielestä. Pöksyiksi lapsi valitsi Reiman uutuushousumallin, Birgin, joihin ihastuin itsekin heti ensisilmäyksellä. Kolmikerroskankaiset, resorilahkeiset pöksyt menevät juuri nyt ulkona leggareiden päälle sujautettuna. Varsinaista vesipilariominaisuutta niissä ei ole, mutta eipä sitä joka päivä tarvitsekaan. Kunhan ohuita legginsejä suojaa vähän paksumpi kerros, se auttaa jo paljon välituntitouhuissa. (Ja kaiken lisäksi näitä samoja housuja voi pitää myös välikerrastona talvipakkasilla ulkohousujen alla.)

Takin väri oli F:lle selvä. Sininen veti voiton kaikista muista. Brisk-takissa erikoista on se, että samainen takki toimii peräti kolmella eri tavalla! Jos pukee takin kaupassa ostetussa kokonaisuudessa, on se todella lämmin (ainakin -10 pakkasasteeseen menevä) ulkotakki vuorella. Takissa olevan vuoritakin voi kuitenkin irrottaa niin, että yhdestä kokonaisuudesta muodostuukin vielä kaksi takkia lisää: Sinistä – vettä ja tuulta pitävää osaa – voi käyttää lämpimimmillä keleillä sellaisenaan kuoritakkina. Mutta toisaalta myös vuoritakki on ihan oikea ja kunnollinen takkinsa. Sen paksumpi vartalo-osa ja ohuempaa kangasta olevat hihat toimivat loistavasti ikään kuin paksumman verkkaritakin asemasta. Niillä välikausikeleillä, kun ei sada.

Näitä 2in1 ja 3in1 takkejahan on tosin ennenkin nähty. Se, mikä tässä takissa on kuitenkin erikoista, on se, että tällä kertaa homma todella toimii. Vetoketjukiinnitys on nopea ja myös sillä tavalla varma, että alustakki ei ala rullaamaan päällystakin alla. Odotukset veivattavan takin suhteen osalta ovat siis korkealla.

Kengät on – tietysti – ne vedenpitävät Wetterit, joita meillä on ollut putkeen jo ainakin viidet. Ekat kenkäkokemukset näistä on vuodelta 2014 ja siitä lähtien niitä on tullut ostettua tähän päivään asti (tuolla kevään 2016 tyylinäyte). Ei ole ollut tarvetta vaihtaa kenkämallia, koska olemme löytäneet niin hyvän kenkäparin F:n jalalle ja kaiken-maailman-keleille. Plussaa näissä popoissa on muuten kaikkien käyttöominaisuuksiensa lisäksi se, että ne voi pestä 30 asteessa pyykinpesukoneessa.

Pipoksi Kobuk-villasekoitehattu ekstrakorvasuojilla ja hanskoihin kosketusnäyttösormiosat. Voisi kuvitella, että näillä jos millä pärjää.

Lopuksi vielä pieni ihana info Reimalta. Reima on lanseerannut uuden tuotelinjan, Green Linen, josta löytyy näin aluksi college-paitoja ja -housuja 100% luomupuuvillasta. Materiaalina käytetyllä luomupuuvillalla on  GOTS-sertifikaatti. GOTS on luonnonmukaista tekstiilituotantoa edistävä järjestö, ja sertifikaatti todistaa, että tuotteessa käytetyn puuvillan materiaali on ekologisesti ja eettisesti tuotettua. Kuvissa F:llä päällä Lingon-paita ja Dawn-housut.

Mulla on iloa arpoa yksi pari Reiman Wetter-kenkiä (arvo 79,95) haluamassasi koossa ja sävyssä nyt myös täällä blogissa. Kommentoi postauksen alle oma puumerkkisi ja olet mukana arvonnassa. Arvonta-aikaa perjantaihin 28.9. klo 7.00 asti. Arvonnan säännöt löydät täältä. 

-Karoliina-

 

Kommentit

Mukana! Siskonpojalle lahjaksi tuollaiset olisivat juuri täydelliset.

Ehdottomasti meidän tyttöjen lempikengät. Ja nyt isompi tarvitsee uudet, koska on kasvanut edellisten ohitse.

Noniin ja eka kommentti menikin sitten tohon sun aijempaan postaukseen ;D

 

Niin että mukana ollaan! Reiman välikausi vaatteista meillä onkin kokemusta, mutta kenkiä ei olla vielä testailtu.

Mukana! Tulis ihan kuin tilauksesta nää kengät meidän miekkoselle :-)

IamHenna
Mind the gap, mummy

Tulisivat niin tarpeeseen meidän 4-vuotiaalle! Pikkusiskolla on jo omat Wetterit, joten jos toiset saisi tätä kautta, niin olisipa mahtava juttu! :) Reima on meillä luottomerkki ja kaikki talvihaalarit olleet aina Reimaa!

Ehdottomasti mukana :) Meidän 3v on juuri aloittanut päiväkodin, niin nämä olisi täydelliset kengät sinne <3

Meidän myös tokaluokkalaiselle tytölle olis just passelit! Huomaa, että vaatteiden ulkonäkö on alkanut merkkaamaan tytölle kovasti, joten äitinä saa taistella, että käytännöllisyys on vaatetuksessa myös mukana. Näissä popoissa näyttäisi molemmat asiat yhdistyvän! Reiman kenkiä ei ollakaan vielä koskaan kokeiltu, vaikka muussa ulkovaatetuksessa ollaankin merkkiin luotettu.

idamoida

Mukana! Kiva olisi saada pojalle kirppiskenkien sijaan ihan bränikät.

Ehdottomasti mukana :)!

Tälläset tarvittaisiin koululaiselle

Mukana ! Tokaluokkalaiselle pojalleni olisivat loistavat kengät

Siinan matkassa

Omalle pojalle tulisi tarpeen!

Ajatusleikki

Oih! Mukana ehdottomasti! On ollut monesti mielessä nämä kengät, mutta en ole raaskinut ostaa uutena eikä kirppiksellä ole tullut ikinä vastaan juuri sitä meidän kokoa. 5-vuotiaaltamme viel puuttuisi kunnon vk-kengät, vaikka koululaisellekin nämä olisi kyllä kivat.

Tosi kiva kokonaisuus! Arvonnassa mukana,käyttöön tulisivat kolme vuotiaalle.

Odottamaton elämä

Juuri tutkailin poikasen varpaita ja totesin että pakko ostaa vielä yhdet vk-kengät kun tuntuu että nyt (kirppikseltä) ostetut onkin jotenkin ahtaat ja kalvaa varpaita. Tulisivat taaperolle siis isoon tarpeeseen meilläkin.

Mukana arvonnassa. Esikoinen tarvitsisi syyskengät ja näitä on paljon kehuttu, joten olisi kiva päästä kokeilemaan ovatko maineensa veroiset. :)

Hannannakka (Ei varmistettu)

Vielä riittäisi just koot meidän ekaluokkalaiselle. Kahdet tällaiset on ollu ja ollaan kyllä tykätty

Haitulankeinussa

Mukana arvonnassa. Mun 5-vuotias kanssa yhä enemmän valkkaa vaatteensa nykyään itse. :)

Pastellinen

Wettereitä meillä ei vielä ole testattukaan! Ehdottomasti siis kiinnostaisi kokeilla jollekin neljästä neidistä. Ehkä näistä tulee meidänkin uudet suosikit :)

Jo kolmet Wetterit ollut tytölläni käytössä ja TAAS pitäisi hankkia uudet - todellakin mukana!

Mukana :) tulisi käyttöön pian 4v täyttävälle pojalle.

Ehdottomasti mukana! Useamman Wetter-kenkäparin kokemuksella parhaat syys- ja kevätkengät, tulisi tosi tarpeeseen kummalle tahansa meidän lapsukaisista joilla kesän aikana jäi suunnilleen kaikki kengät pieneksi... 

Ihanaa alkavaa viikkoa! 

Mukana! Nuorimmalle kunnon kengät!

Mukana. Kengät tulisivat ekaluokkalaiselle tyttärelleni, jonka kengät pääsevät aina mukaan yhteen jos toiseen retkeen, erilaisiin maastoihin ja lammikoihinkin... 

Mukana!

4v tytölle tulisi tarpeeseen. Käytettynä olen näitä tai vastaavia etsinyt, mutta olisi kiva saada ihan uudet lapselle

Elinakoo

Mukana arvonnassa! Pojalla olisi tarve juuri tällaisiin kenkiin.

Mukana! Ja kylläpä vaikuttaa hyvältä koko setti! :)

Mukana arvonnassa - eskarilainen kaipaa sinisiä vk-kenkiä.

Mukana ehdottomasti! 5 vee tarvis kiperästi uusia kenkiä. Meilläkin ollu muutamat wetterit ja niin hyvät kyllä on! :) 

manicfatmom
Manic Fat Mom

Ooo mukana arvonnassa! Juuri ettimässä välikausikenkiä Poitsulle :) t. Paulina manicfatmom@gmail.com

Mukana arvonnassa! 

Mukana arvonnassa

Reima on myös meidän ekaluokkalaisen luottovaate <3 

Mukana arvonnassa :) 

SariES (Ei varmistettu)

Rakasta kummityttöäni ilahduttaisin uusilla kengillä esikoulutielle ️

Leenu (Ei varmistettu)

Eskarilaiselle ois tarpeen.

Marianna (Ei varmistettu)

Mukana!

Sanna S (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa ️

Maijja (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :)

nniinnaa (Ei varmistettu)

Mukana! :-)

Piiia (Ei varmistettu)

Esikoinen tarviis ehdottomasti uudet kengät ja hänen kaksi pienempää sisarusta voivat olla sit seuraavat käyttäjät

Wandah (Ei varmistettu)

Mukana! Nyt toivotaan että onni suosii.

rajanean (Ei varmistettu)

Nämä tarvittais meidän tokaluokkalaiselle! Viime kevääksi ostetut on ylläriylläri jo pienet :D

AnneH (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa. Tyttö tarvis uudet kengät.

Reju (Ei varmistettu)

Nämä olisi ihan täydelliset tytöllemme syksyyn

Satup (Ei varmistettu)

Mukana!

Päksy (Ei varmistettu)

Todellakin mukana! Tulis niin tarpeeseen meidän pojalle!

Sanniina (Ei varmistettu)

Näitä me ei ollakaan vielä testattu, joten ehdottomasti mukana arvonnassa.

Janin@ (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa!

Epe (Ei varmistettu)

Tytöllä kävi pieneksi juuri aiemmat Wetterit, uudet eriväriset olisi toivelistalla.

vevve (Ei varmistettu)

mukana! huiput aikuisellekin suomen loskapakkassaissa.

Pages

Kommentoi