Mun kirjajulkkarit!

Minun koko pari viikkoa kestänyt uuden kirjan promoaminen sai maanantaina arvoisensa lopun, kun lounastimme Tampereen seudun bloggaajien kanssa Ratinan Hanko Sushissa. Olin kutsunut koolle yhdeksän naista, luottanut tarjoilut Hanko Sushin käsiin ja roudannut paikalle kirjat. Ja miten kivaa meillä oli!

Arvasinkin, että lounastelusta tulee rento tilaisuus, ja niinhän se olikin. Kerroin alussa ihan muutaman sanan kirjasta, mutta sitten loppuaika menikin höpistessä ja ruokaillessa. Puhuttiin vauvoista ja raskausajasta, vapusta, bloggaamisesta ja suuhieronnasta. Niin ja vaikka mistä muusta.

Yksi hassuimmista hetkistä kirjatilaisuuksissa ollessa on tietysti kirjan signeeraaminen. Tuntuu jotenkin ihan huvittavalle saada tehdä oma nimmarinsa kirjan sisäsivulle ja samalla pohtia, mitä muuta tekstiä lukijalle aina toivottelisi. Yllättävän vaikeaa puuhaa, voin sanoa!

Ja jos omaa #vauvavuotta tulee nyt himo, e-kirjana ja äänikirjana sen (ja paljon muuta) saa BookBeatista 30 päiväksi veloituksettomaan kuunteluun ja lukuun tämän linkin kautta

”Oikeana”, paperia ja kansia olevana kirjana #vauvavuoden voi puolestaan tilata Adlibriksestä.

Kivoja lukuhetkiä!

-Karoliina-

P.S. Kirjapakettien voittajille on muuten ilmoitettu henkilökohtaisesti. ONNEA!

Kuvat: Noora Näppilä

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Taas ollaan aiheen vieressä, ja ehkä epäoleellisuuksien äärellä, mutta annan palautteen lukijana kuitenkin.
Minua nimittäin harmittaa tämä postauksien rakenne, jossa ensin on otsikko, sitten useampi kuva ja sen jälkeen tekstipötkö.
Pelkkä kuva ei kerra juuri mitään, ennen kuin on tekstin lukenut (esimerkiksi noissa polttaripostaukdissa), eikä tekstiä lukiessaan taas tunnu kovin ketterältä, jos saa aina olla hilaamalla ruutua ees taas.
Ongelmaahan ei ole silloin, kun tekstiä kuvittaa vain se yksi "pakollinen" kuva. Mutta useamman kuvan jutuissa tämä on vähän hankalaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

En tiedä onko blogipohjassa nyt vikaa vai onko joku TODELLA kirjoittanut tämän saman valituksen kolmeen eri postaukseen. :):)
On valittanut "ketteryyden puutteesta" mutta ketterästipä käy jokaisen tekstin tutkiminen. Ei siis syytä huoleen rakenteen(kaan) suhteen!

Karoliina Pentikäinen

Mun on pakko sanoa, että hieman jopa alkaa pelottaa tosiaan tismalleen sama viesti kolmeen postaukseen peräjälkeen. Mutta pointti lienee se, että haluat minun huomaavan mielipiteesi, vai kuinka? Ja kiitos siitä <3 Pahoitellen on kuitenkin todettava, että tapa rakentaa tekstiä ei tule muuttumaan. Tällä tavalla olen tehnyt nyt muistaakseni ainakin 4 vuotta ja se tuntuu omimmalle tavalle. Kivaa ihan kohta alkavaa viikonloppua!

Riikkkka (Ei varmistettu)

Kirja on loistava! Kuuntelen sitä parhaillaan äänikirjana ja toivon, ettei se loppuisi koskaan! :D

Karoliina Pentikäinen

Oi ihana kuulla <3

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Kiitos kaunis aamupäivästä, oli todella kivaa! &lt;3 Oma juttelu jäi välillä vähemmälle, mutta yllättävän hyvin pikkumimmin kanssa selvittiin. Ja kiitos kirjasta, kohta puolivälissä! Onnea vielä!

Unska (Ei varmistettu)

Kirja luettu ja kyllä kolahti! Vauvavuotta paraikaa elävänä pystyi kyllä samaistumaan moniin Usvan kipukohtiin ja iloihin! Kiitos Karoliina

Vierailija (Ei varmistettu)

Ostin ja luen. Loistava! Välillä itkettää, välillä naurattaa. Kiitos!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.