Muovailuvaha-taulu

 

Piti saada vähän väriä elämään. Otettiin taulukehys, niittipyssy ja vähän Maija Louekarin Vimmalle suunnittelemaa Muovailuvaha-kangasta*.

Aika jees, vaikka itse sanonkin!

 -Karoliina-

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Laura / Sateenkaaria ja serpentiiniä (Ei varmistettu) http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi

Upeet värit ! Toi kangas onkin mulle ihan uusi. Just hyvä näihin talven pimeisiin päiviin :))

Mä oon kanssa käyttänyt Marimekon kankaita tauluina kehysten tai canvaspohjien kanssa. Ne on siitä kivoja, että voi mielensä mukaan vaihtaa. Seuraavaksi ajattelin kokeilla kehyksiin vanhantavaran liikkeestä löytämääni tapettia.

Rentoa lauantaita !!

julia (Ei varmistettu)

Makee taulu!

Btw musta on tosi ihana, ku sä vastailet kaikkiin sun kommenteihin tosi ihanasti ja ajatuksen kanssa, arvostan sitä bloggaajassa tosi paljon :)

Juuli - ihana mini. (Ei varmistettu) http://ihanamini.blogspot.fi

Huippu hienon näköinen seinällä, vau :)! Meillä on tytön kans noi leggarit, mutta nyt tuli ehkä myös kangaspakkomielle..

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos ihanasta kommentistasi, H! Tulipa hyvä mieli!

Ja kyllä: Mua aina harmittaa, jos en heti ehdi vastata kommentteihin. Pyrin tekemään sen aina mahdollisimman pian. Koska: Lukijoita vartenhan täällä kirjoitetaan!

Outi (Ei varmistettu) http://outislifee.blogspot.fi

Ja johan tuli väriä. Pieni homma mutta suuri vaikutus. Ihan uusi tuttavuus myös minulle tuollainen kangas :)

Janica (Ei varmistettu)

Kommentoin kolmea viimeisintä postausta: Ihana uusi taulu, todella upean värinen! Joulun odotus on juuri parasta, aloitin joulukoristelun tänään :) Ja hyvä vloggaus tärkeästä aiheesta! Lisää vlogeja odotellessa. Ja sinulla on ihanat kynnet siinä videossa :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos, Janica! Ja postaus noista kynsistä tulee pian :)

H (Ei varmistettu)

En tiedä mihin postaukseen olisin laittanut tämän kommentin joten päätin laittaa tähän! Ensinnäkin aivan ihana blogi teillä, tulen aina hyvälle tuulelle kun luen tätä! Seurasin Ihollaa ihan vaik teidän perheen takia, koska teillä näytti olevan aina niin rento meininki ja hauskaa! :D Mut kommentin tarkoitus oli sano Karoliinalle että sain Iholla:n kautta susta kuvan, että olet niin mukavan olonen tyyppi! Yleensä bloggaajat sanovat että kommentit merkitsee paljon mutta todellisuudessa niin ei oo:(
Mut susta sai sellasen kuvan, että ihan tosissaan välität kommenteista mikä on aivan ihanaa :) Olisi supersiistiä tuntea sun kaltanen ihminen! En nyt tiedä oliko tässä kommassa muuta ideaa kun kertoa tuo asia Karoliinalle mitä olen jo pitkään halunnut kertoo! Hyvää joulun odotusta teidän koko perheelle! Ja PS. Fiinu on super söpö<3

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Eikö olekin aika pirteä? Samasta kankaasta saa mm. aikuisten leggareita..

Vanessa (Ei varmistettu) http://deleted

Moikka! Mulla olis yks kysymys Eskolle! Oon lukenut täältä blogista että oot pitänyt Iholla Jukkaan,Patuun ja Yrjänään yhteyttä, mutta en ole huomannut Teroa missään näistä postauksista. Haluisin siis kysyä, että ootko pitänyt yhteyttä Teroon vai et! Kiinnostais vaan,että onko hän päässyt yhtään eteenpäin tanssijan ura haaveensa kanssa, koska hän näytti sarjassa tekevän paljon töitä sen eteen! :) Mukavaa viikkoa teille kaikille!! :--)

Tervetuloa kevät ja värit | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/tervetuloa-kevat-ja-varit/

[…] Taulu, DIY: Vimman kankas // Tyynynpäälliset H&M, Ellos, Lagerhaus // Kynttilänjalat, Design Torget // Kultainen koriste, Tiger // Räsymatot, Tiger […]

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.