Musiikkia korvilleni

 

Olen maailman huonoin löytämään uutta musiikkia. Haluaisin kuunnella rentoa kotimusaa, tsemppaavaa lenkkimusaa tai herättelevää aamubussimusiikkia, mutta Spottarin soittolista – jota kuuntelen non-stopina – on tehty viime elokuussa. Voi siis sanoa, että alkaa ihan vähän jo kyllästyttää.

Yleensä saan tiedon minun makuuni olevista biiseistä ja bändeistä siskoni kihlatulta, mutta tällä kertaa J:llä ei ollut antaa minulle oikein mitään uutta kuunneltavaa.

Joten. Jeesaathan minua vähän! Kerro ainakin, mikä musiikki sparraa sinua lenkillä/salilla (jep, tämä homma pitäisi taas ensi viikolla aloittaa) + mikä musiikki sopii rauhallisiin iltoihin kotitöiden ja ruuan laiton lomaan.

Kiitos!

-Karoliina-

// Kolmistaan-blogia voi kommentoida Lilyyn rekisteröityneet käyttäjät. Muistathan, ettei järjestelmä hyväksy erikois- ja emoji-merkkejä. //

Kommentit

Itse tykkään spotifyn kappaleradiosta. Ohjelma soittaa satunnaisia samantyylisiä kappaleita eri artisteilta.

Nāiádes
Naiádes

Kannattaa tsekata Your Daily Mixes Spotifyista! Sinne generoituu 6 erityylistä playlistia sen perusteella mitä kuuntelee ja niihin tulee lisää biisejä aina kuunnellessa.
Sieltä saaa näppärästi vielä deletoitua epämieluisia artisteja niin, ettei niitä enää generoidu ollenkaan.

Ne löytyy Your Music -kohdan alta ja niille kyllä iso suositus!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää lista oli muuten mulle tuttu mut en tiennyt että sitä voi säätää niin, ettei sinne jatkossa tuu sellaisia artiseja joita ei halua kuunnella. Kiitti vinkistä, tää oli hyvä! :)

HM
rakastan rakastan

Paitsi nuo Spotifyn All Mighty-listat :) niin myönnäb guuglailevani simppelisti "suomi top ten" Kummasti löytyy kaikkea kivaa. Ja joillakin bloggareilla on hiukan randomisti musavinkkejä, esim. Joanna Hearts-musablogi ja Kalastajan vaimolla hyviä treenibiisejä jos diggaat brassi/lattaribiiteistä. 

Happy hunting!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.