Muumi-inhosta faniksi

Mä muistan, että pidin lapsena Muumeista. Niiden tarinat olivat mukaansatempaavia, maagisia, mutta itse tuotteet eivät iskeneet tuolloinkaan. En halunnut Muumi-reppua tai muuta rekvisiittaa. En edes leluja.

Mitä vanhemmaksi tulin, sitä enemmän minua alkoi ällöttää Muumi-kama. Ehkä se kummallinen Muumi-mukihypetys sai minut hieman hämilleni.

Nyt olen kuitenkin huomannut, että olen alkanut pitää monista Muumi-tuotteista ihan kauheasti. Koko homma alkoi ehkä niistä Finlaysonin Haavemuumi-lakanoista, jotka F sai blogin kautta alkuvuodesta. Tai sitten se oli Ivanan mallisto, joka sai miettimään asiaa uudestaan. Yhtä kaikki, olen kyllä jo aika myyty. Jotenkin tuo Lindexin tuore Muumi-mallistokin on aika i-ha-na!

Mitäs mieltä sinä olet: Muumia vai ei?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

ulla (Ei varmistettu)

I like !!!! :)
En koskaan ole inhonnut muumijuttuja, mutta en ole niin kauheasti niitä seuraillutkaan, mutta nyt olen huomannut, että on ihania lakanoita ym tullut. Katselinkin niitä yksi päivä ja suunnitelmissa ostaa miehelleni ja minulle lakanasetit :) .

Juu, tuo Lindeksin mallisto on suloinen.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ennen ajattelin, ettei aikuiset ihmiset voi nukkua muumeissa...mutta nyt näyttäisi olevan myös todella aikuisten peteihin sopivia vaihtoehtoja!

Iina (Ei varmistettu)

Todellakin muumi.. Olen itse ollut pienestä asti ollut muumi-fani.. Muumeja tuli katsottua jopa kaameimmassa teini-iän myllerryksessä, ne olivat jotenkin turvallisia.. Nyt aikuisiällä olen myös huomannut sisustavani muumi aiheisesti.. Kotoa löytyy muutama jättimuumijuliste, sarjakuvastrippejä, mukeja ja kaiken maailman figuureja.. Pojan synnyttyä alkoivat myös pehmolelut kertyä ja jostain kumman syystä pojassa on alkanut esiintyä samoja "muumihörhön" merkkejä.. Samoin jollain ihmeen kaupalla olen saanut muumi-inhoisen miehen käännytettyä.. ?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Hah ! Hyvä käännytys!

(Ei varmistettu)

Sekä että.
Kun tuote on olemukseltaan lähellä Jansonin alkuperäisiä kuvituksia, niin mikä jottei.
Jos se taas on ilmeeltään lähempänä vaaleansinistä muovia, saa puolestani jäädä kauppaan.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Alkuperäiset ovat kyllä parhaita <3

Kommentoi