Myy mulle omasi!!

Heipparallaa!

Uuden asunnon suunnittelu on jo kovassa vauhdissa. Ja nyt mä tarvitsisin vähän teidän apuanne. Haussa olisi seuraavat jutut.

  1. Hobby Hallin Marrakesh -villamatto. Harmaa. Juuri kun menin nettikauppaan tilaamaan mattoa, sitä ei löytynytkään sieltä. Oli myyt loppuun. Oli vain mustia. Eli jos haluat luopua omasta harmaastasi, täällä odottelee innokas ostaja.
  2. Kodin1:n Pandora-villamattoja kyllä nettikaupassa vielä on. Mutta hitsi kun hinta on melkein keksinkertainen verrattuna Hobby Hallin mattoon. Sama tässä : Mulle kelpaisi (edullinen) second hand. Harmaa, tietysti!
  3. Toivotonta huudella? Huutelen silti. Tarvitsisin kahdet Ikean Gällö-hyllyn pidikkeet. Mielummin ne isommat, mutta käy pienemmätkin. Pliiiiiis!
  4. Ajattelin kartuttaa vähän Arabian Piilopaikka -varastojani. Saa tarjota myös saman sarjan talvimallistoa. Erityisesti haussa on ruokalautaset ja nuo korkeammat mukit.

Tavarahommissa ottakaa yhteyttä karoliina.kolmistaan@gmail.com

Ihanaa viikonloppua!

-Karoliina-

Kommentit

Anne (Ei varmistettu)

Jyväskylässä palokan keskuksella olevan mattoliikkeen muistan myyneen tuota mattoa. Mattokymppi nimeltään!

LK (Ei varmistettu)

Musta tämmöset postaukset on tylsiä ja turhiakin meille lukijoille :(

Ella (Ei varmistettu)

Kodin1 tulee myös melkein kerran kahdessa kuukaudessa alelippu.
Ja HobbyHalliin kannattaa soittaa. Sain oman pöydän soittamalla, kun nettikaupasta oli loppu!

Hannele (Ei varmistettu)

Onhan se tosiaan turhaa, jos saa omia tavaroita myydyksi eteenpäin..

(Ei varmistettu)

No älä lue.

Minni (Ei varmistettu)

Muutatteko yhdessä vai erikseen?

Tytti (Ei varmistettu)

Mietin ihan samaa. Alkaako aiheet loppumaan, kun pitää tälläisestä aiheesta postata!! EVVK

piia (Ei varmistettu)

Meillä on tuo matto harmaana, ja se on iiiihana jalkapohjaan. On myös kiva, kun se on toiselta puolelta valkovoittoinen, niin saa halutessaan vaihtelua.
Kannattaa tiirailla aktiivisesti kierrätyssivustoja, nimittäin noita pidikkeitä saattaa olla yksittäisinäkin myynnissä. Vasta itse myin yhden ison Gällo-pidikkeen, sillä ostimme varuiksi kolme, mutta hyllyt kestävät kirjojen painon kahdellakin. Jospa joku muukin olisi varautunut ylimääräisellä. :)

intuitio (Ei varmistettu)

Ootteko Karoliina eroamassa?

JJ (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä Vantaan hobbyhall myymälässä katsomassa (tai soittaa) onko heillä vielä mattoa jäljellä. Esim. jos on sieltäkin loppu, eikä ole tulossa takaisin, niin kannattaa kysäistä myyvätkö mallikappaleen. :)

anonymous (Ei varmistettu)

Jos he eivät olisi eroamassa, niin omisivathan he jo kommentoineet, etteivät tokikaan eroa. Eli annetaan heille nyt rauha erota ja järjestää asiat kuntoon.. Ikävä tilanne!

Tupu (Ei varmistettu)

ei vaan myyvät edellistä asuntoa ja muuttavat uuteen kotiin.Karoliina pähkäilee uuden yhteisen asunnon sisustusta :)

petra (Ei varmistettu)

Moikka Karoliina! :) Ootko koskaan ajatellut tekeväsi postausta työstäsi opettajana? Koitin vähän kaivella, enkä ainakaan näin nopealla etsimisellä löytänyt sellaista sun kirjoittamana. Itsekin mahdollisesti kieltenopeksi valmistuvana olisi hurjan kivaa lukea sun ajatuksia omasta työstäsi :)

Jos mä ikinä koskaan valmistun ja saan opetöitä niin haluun kyllä olla just tollanen cool opettaja niinku sinä :D

Kaikkea hyvää kevääseen!

Mari (Ei varmistettu)

http://m.tori.fi/vi/25691114.htm

Käviskö tämä :) Sisustusvimma iski tännekin, kun talouteeni muutti viikko sitten flyygeli ja nyt kaikki pitää järkkäillä uuteen uskoon :)

Ikäviä nuo muutamat kommentit edellä. Toivottavasti kommentoijat ehtivät hoitaa omia perhe- ja ystäväsuhteitaan, eikä aika mene vain nettikommentointeihin ja toisten mustamaalaamiseen.

(Ei varmistettu)

Vinkkinä jos ei hobbarin mattoa löydy ja maltat vähän odotella niin Anttialla on aika säännöllisesti, varmaan joka kuukausi, kamppiksia jossa saa yhden sisustusjutun -40% jonka voisi hyödyntää pandoran ostossa. He mainostavat niistä ainakin heasarissa jos sitä luet :)

Nanna (Ei varmistettu)

Kummallisia kommenteja eroamisista ja muista......Outoa. Ja miksipä Karoliina ei käyttäisi bloggia haluamiensa tavaroiden löytämiseen? Parasta uudelleen käyttöä ja kierrätystä. Erilaisia bloggi postauksia tietysti vuoden varrella. Hoh hoh.

(Ei varmistettu)

Kodin 1:ssä on tarjous "osta Anno-tuotteita 100e:lla, saat -20%" tarjous koski myös tuota Pandora-mattoa :)

(Ei varmistettu)

Kodin 1:ssä oli tarjous "osta Anno tuotteita 100e:lla, saat -20%". Tarjous koski myös tuota pandora-mattoa :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.