Neiti-F:n koko viikon asukokonaisuudet

Oi Mutsi Mutsi -Elsa kirjoitteli viime viikolla siitä, kuinka hän on kevätauringon innoittamana innostunut taas uudelleen lastenvaatteista. Olen huomannut, että minulle on käynyt myös samoin. Ja koska F:n vaatteita (en edes tiedä miksi!) näkyy blogissa kuitenkin aika harvoin, ajattelin, että voisin alkaa koota tänne blogiin (aina kun muistan) kollaasia niistä vaatteista, joissa F tuolla kylillä ja hoidossa hiihtelee.

Ja tältähän se viikko näytti...

MAANANTAI 23.3.2015. Ohjelmassa oli hoitopäivä, sekä visiitti päivänikäisen ihka ensimmäisen serkun luona sairaalassa. Sukkahousut, Polarn O. Pyret* // Mekko, Mini Rodini, Punavuoren Peikon alesta // College-takki, Lindexin alesta.

Päiväkodin rymyulkovaatteina Jonathan&Jonathanin kettuhattu + saman merkin puuvillainen kypärämyssy // Ticket Outdoorin toppahaalari // Polarn O. Pyretin rukkaset // Crocsin talvikengät*

 

TIISTAI 24.3.2015.Tavallinen hoitopäivä, sen jälkeen uimahallireissu. Aarrekidin Monsters-leggarit* // Ebben tunika  Honeyhillistä* // H&M:n neule. // sukat, Lidl

Iltapäivän uimahallireissulle ulkotamineiksi ReimaTecin toppatakki* // Polarn O. Pyretin hanskat // Crocs-kengät* // Vansin pipo

 

KESKIVIIKKO 25.3.2015. Päiväkotipäivä, jonka sisällä pääisäiskonsertti. Pallopaita kirpparilta // Marimekon kankaasta ommeltu mekko kirpparilta // Koiraleggarit, Polarn O. Pyret* // sukat, Marimekko

 

 

TORSTAI 26.3.2015. Muuten tavallinen arkipäivä, mutta illalla F:lle nousi kuume. Mutta aamulla hoitoon lähdettiin kuitenkin ihan normaalisti. Asuna : Minni Hiiri -huppari // Lindexin leggarit ja Happy Socksit.

 

PERJANTAI 27.3.2015. Kotipäivä sairastellen. Puolille päivin yöpuvussa, jonka jälkeen vaihdettiin Sofia-rooliasuun.

No. Kiinnostaako nämä Neiti-F:n OOTD-postaukset vai jätetäänkö tähän kertaan? Haluaisitteko samanlaisia asukuvia multa ja/tai Eskolta?

-Karoliina-

*saatu

**kuvat otettu testilainaan saadulla Huawein puhelimella

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Jepulis :) !

(Ei varmistettu)

Yllätyin, kuinka paljon olette saaneet lastenvaatteita blogin kautta! Oliko kerääntyneet vain tähän viikkoon, vai riittääkö samassa suhteessa joka viikolle?

Mutta kiva postaus.

Ps. Oli muuten hauska huomata, että meillä saman ikäinen neiti, joka ei oikeastaan koskaan pukeudu leggareihin. Kesällä joskus mekon kanssa leggarit, mutta talvella mennään aina sukkahousuissa. Jos joskus sattuu housut huolimaan, tarvitaan noita sukkia myös ;)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Jes!! Niitä siis!

Daniella (Ei varmistettu)

F:ää katsoo mielellään <3 Lasten kuvissa on niin paljon muutakin kuin vaatteet. Ehkä se johtuu siitäkin osittain, että itsellä on ihan samanikäinen poika, jotenkin tuntuu kuin näkisi vähän F:n pään sisään :D

Mutta kiva teitäkin on katsella. Vaikka sullakin on ihan erilainen tyyli kuin mulla, on vaatteita silti aina ihana katsella. Että todellakin, antaa tulla vaan! :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Ookoo :)

Jutta (Ei varmistettu)

Täällä kiinnostaa! :) Omia lapsia ei ole, mutta lto:ksi opiskelevana jotenkin kiinnostaa nykyään hirveästi kaikki lapsiin liittyvä :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Onnea opintoihin! Hyvä ala!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Hyvä, jos maistuu :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mulla on ASCEND MATE 7!

Frida (Ei varmistettu)

Kiinnosta todella jatkossa ja myös sun ja Eskon asuja olis super kiva nähä

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

F ei suostu juuri ikinä laittamaan asua, jossa ei ole hametta/mekkoa. Torstain asu on siis todellinen ihme. Tosin hameiden ja mekkojen kanssa ei ole hänelle väliä, onko alaosassa sukkikset vai leggarit.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Kiva :) Aletaan siis kuvailla myös OOTD-juttuja!

Hellu (Ei varmistettu)

Kiva oli!!! Lisää!!! Hyvä kun useampi päivä kerralla, niin ei oo sataa kuvaa yksistä pöksyistä :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Niitä siis kuvakseen!

Riina (Ei varmistettu)

Ei missään tapauksessa jätetä tähän! Ja samalaisia myös teiltä, erityisesti sinulta itseltäsi! :)

jenny (Ei varmistettu)

ehdottomasti lisää näitä, saa kivoja ideoita ja inspiraatioita ! ★

Miuku (Ei varmistettu)

Ehdottomasti lisää, sekä F:ltä että vanhemmilta! Varsinkin sinun tyyli inspiroi :) Btw, onko kyseinen Huawei -puhelin mahdollisesti Honor 6? Ihan sillä, kun itse harkitsen kyseisen puhelimen ostoa ja sen kameran tehokkuus on asia joka on eniten mietityttänyt.

(Ei varmistettu)

Joo oli tosi kiva postaus tälläsiä vaan lisää! Ja kiinnostaa myös sinun ja Eskon asut :)

Kommentoi