Neiti-F:n vaatekaapilla

Moikkis!

Esittelin tiistaina Eepin ja minun Inaria-vaatekaappimme, nyt vuorossa on F:n kaappi.

F:N KAAPPI. (k.2,720m, 1,340l, 0,40s)

  • Tämä kaappi sijoitettiin seinämälle, jonka halkaisi jokin epämääräinen seinästä ulos tuleva pylväs. Halusimme, ettei pylväs erottuisi erikseen, joten F:n kaappin syvyys tehtiin samaksi, kuin tuo palkki oli.
  • Kaappi pitää sisällään:
  1. kaksi (2)laatikkoa yöpuvuille ja sukille.
  2. avonaisen alahyllyn alusvaatelaatikolle ja pussille, jonne kerään aina varastoon ja kierrätykseen vietäviä F:n pieneksi käyneitä vaatteita.
  3. kaksi (2)ulosvedettävää vaateripustintankoa. Tämä on muuten aivan huikea keksintö pienen syvyyden vaatekaappiin!
  4. kuusi (6) hyllyä, jotka pitävät sisällään F:n paidat, mekot, housut, kesävaatteet ja t-paidat, sekä sekalaisen kasan kaikkea tarpeellista. Mm. F:n vanhoja piirustuksia, taidevälineet, kausikoristeet, pelejä, valaisimia ja muuta säilytettävää vaan ei ajankohtaista.
  5. tankokaapin alaosaan olen laittanut vielä F:n matkalaukun, ja toisen tankohyllyn alataso toimii F:n hygieniatarvikalaatikkojen säilytyspaikkana.

Vinkkini hyvän suunnittelun ja ammattitaitoisten työntekijöiden lisäksi on tietysti se, että kamat sijoitellaan kaappiin oikein. Mitä ylemmäs mennään, sitä harvemmin käytettävästä tavarasta tulee olla kyse.

Meillä tikkaat ylähyllyjä varten on aseteltu F:n kaapin ja sen vieressä olevan pylvään viereiseen koloon. Matalammalla olevat tavarat otetaan F:n hoitovaatteiden laskupenkkinä toimivan Ikean keittiöjakkaran avulla.

Tätä kuvatessani huomasin, että kaapista voisi taas heivata varastoon/kierrätykseen F:n pieneksijääneitä vaatteita. Ja vastahan minä niin tein ennen joulua! Kuinka usein te invetoitte omat tai lastenne vaatekaapit?

-Karkki-

* Inaria-kaapit toteutettu blogiyhteistyöllä
* Kuvat: Inaria & Karkki

Kommentit

Utelias mutsi (Ei varmistettu)

Mun lempipuuhaa on oman ja tyttären vaatekaapin siivous! Se tapahtuu vähintään kerran kuussa. Pyyhin pölyt ja käyn vaatteet läpi. Se tunne kun huomaa että housun polvessa on iso reikä tai sukassa... Ah, saa nakata roskiin. Myös liian puineten vaatteiden löytäminen on jees. Saa alkaa kaivelemaan seuraavan koon vaatteiden laatikkoa; löytyisikö sieltä korvaajaa.
Omasta kaapista lentää UFF:in laatikkoon kaikki mitä en ole käyttänyt koskaan. Ostan aika paljon kirpparilta ja usein tulee hutiostoksia, ei onneksi kalliita.
Nyt olen 3:lla kuulla raskaana ja on mukavaa sovitella omia vaatteita, että mikä nyt mahtuu ja mikä ei, ja laittaa niitä pieneksi jääneiden vaatteiden laatikkoon... :)

Utelias mutsi (Ei varmistettu)

''Puinetella'' tarkoitan pientä, kirjoitin kiireessä.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Minustakin siivoaminen on jotenkin terapeuttista. Hitsi, kun tulokset eivät kestä kovinkaan kauaa :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kaappien päälliset, sängynaluset ja seinät ovat oivaa säilytystilaa. Jos tulee jotain timantti-idiksiä mieleen, kerron :)

E (Ei varmistettu)

Pienien vaatteiden bongaaminen on ihanaa! Harmi vaan, ettei sitä tuolla 2-vuotiaalla tapahdu enää niin usein kuin vauvana ;) Ja hei, jos muitakin pienen asunnon säilytysvinkkejä löytyy kuin nämä kaapit, niin otetaan ilolla vastaan. Asumme itse kaksiossa lapsen kanssa, mutta nyt vain enää uuden asunnon löytymiseen saakka, joten kaappeihin ei voi satsata.

55 neliötä, osa 2: lastenhuone | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/55-neliota-osa-2-lastenhuone/

[…] seinälle Inarian vaatekaapit (niiden suunnittelusta, asennuksesta ja käytöstä tekstejä täällä, ja täällä). Sen lisäksi asennutimme F:n huoneen ja olohuoneen väliin oven. Aluksi ajattelin, […]

Kommentoi