Neronleimaus - kosmetiikka pieneen tilaan!

Keksin hääreissulle pakatessani mielestäni nerokkaan idean. Tursottelin vanhoihin piilolinssikoteloihin kaikki niitä pesuaineita ja rasvoja, joita matkalla tarvitsin. Ja säästin samalla ihan hirveästi tilaa meikkipussista, kun ei tarvinnut sulloa sitä täyteen isoja purnukoita. 

Kun esittelin neronleimausta ystävälleni yöpaikassa, hän veti esille samanlaisen piilolinssikotelon. Hän oli hiffannut saman asian kesällä. Se siitä uniikista ideasta siis.

Yhtä kaikki. Halusin jakaa tämän vinkin teille. Uskon, että varsinkin lentokonereissuilla käsimatkatavaroissa tämä tulee ehdottomasti käyttööni. Niin ja vanhat piilolinssikotelotkin saavat uusiokäytön.

Win win!

-Karoliina-

Kommentit

Piia / On elettävä huolella (Ei varmistettu) http://onelettavahuolella.blogspot.com

Hei, ihan mahtava keksintö! Kiitos vinkistä :)

Karoliina Pentikäinen

Olepa hyvä :)

Mintze (Ei varmistettu)

Hahhaa, just viime viikonloppuna kun lensin Kemiin, laitoin kasvovoiteet samanlaiseen piilaripurkkiin! Ja ihmettelin, etten ollut keksinyt ennemmin..

Karoliina Pentikäinen

Ollaanpas me innovatiivisia!!

ohsomanyreasons

Haha, hyvä idea! Kunhan muistaisi että mikä on mitäkin tuotetta :D

Karoliina Pentikäinen

Totta. Permanent-tussi tai kooditarrat kehiin :) 

Tilakuningatar (Ei varmistettu) http://tilakuningatar.fi

Oi, huippuvinkki! :) Harmi, ettei tullut tosiaan mieleen pari vuotta sitten ennen näönkorjausleikkausta noiden koteloiden hyödyntäminen. Muistan heittäneeni niitä menemään varmaan parikymmentä ja harmittelinkin silloin, kun meni kasapäin uusiakin koteloita hukkaan.
Aloitin myös kesällä oman järjestely- ja organisointijuttuihin keskittyvän blogini (www.tilakuningatar.fi), käy kurkkaamassa jos kiinnostaa nämä asiat enemmänkin.
Kiitos kivasta ja vaihtelevia juttuja sisältävästä blogistasi! :)

Karoliina Pentikäinen

Kiitos itsellesi, kun luet. Ja minä vasta odottelen tuota leikkauksen esitarkastusta...hui!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.