Nuukuusvinkki numero 5 : Dyykkaaminen

Ruokaa en ole koskaan dyykannut, mutta huonekaluja roskalavoilta kyllä. Ja erityisesti aikakauslehtiä lehtiroskiksista. Miten ihanaa onkaan kantaa roskakatoksesta kasa Divaaneja, Avotakkoja, Trendejä ja Ellejä suoraan kotiin. llmaiseksi!

Mitä sinä dyykkaat? Vai dyykkatko mitään?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

:)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Ihana ele!

(Ei varmistettu)

Hei, niinku ei, en mitään!

Outi (Ei varmistettu) http://outislifee.blogspot.fi

Dyykkaan huonekaluja ja lehtiä myös :)

Arja (Ei varmistettu)

On koskaan mitään, en tähän asti, enkä tämän jälkeenkään.

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

HYVÄ, Outi!

Maire (Ei varmistettu)

Ite löysin kerran lehtiroskiksen vierestä pussillisen naistenlehtiä. Ne oli selvästi jätetty siihen tarkoituksella että joku voi helposti ottaa ittelleen. Se oli mun mielestä tosi kiva idea. Sen jälkeen oon ittekki joskus tehny samaa. Hyvin on käyny lehdet kaupaks! :)

Heidi (Ei varmistettu)

Eräässä taloyhtiössä jossa asuin (kaupunkina oli muuten Lahti!;) ) oli laitettu roskiskatokseen erillinen postilaatikko ja siinä teksti jotenkin että tuo ylimääräiset aikakauslehtesi tähän niin naapurikin saa lukea. Ihan loistava idea, ja lehdet tosiaankin kiersi tuon laatikon kautta. Eikä tarttenut edes dyykata :) Pitäiskin ehdottaa samaa käytäntöä nykyiseen taloyhtiöön!

Jenny (Ei varmistettu)

Siis eiks noi oo niin syviä ettei sinne ylety edes penkomaan ? :DD empä oo ennen tajunnut että sieltä vois löytää hyviä lehtiä !

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Vähän pitää tosiaan sukellella :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Miksihän näin:) ?

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Wau, mikä idea!

Jonna (Ei varmistettu)

Laitoin meidän taloyhtiön yhteisiin tiloihin laatikon, johon voi laittaa lehtiä myös muiden luettavaksi ja ottaa vaihdossa itselle luettavaa. Käytäntö on toiminut reilun vuoden verran. Nyt keväällä huomasin, että osa asukkaista laittaa aikakausilehtensä suoraan keräyslaatikkoon, eikä tuo muille luettavaksi. Harmillista, mutta minä pengon ne sitten sieltä keräyslaatikosta itselleni luettavaksi. Jännää vaan, että ensin kaikki kierrättää ja yhtäkkiä lehdet viedäänkin roskikseen eikä jaeta muille. En tiedä lukevatko he kuitenkin meidän muiden lehtiä :O Niin ja nyt tuli vaan mieleen, että ei kai se lehtiroskiksen penkominen ole kiellettyä?! Ei kai :D

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.