OOTD Kids: Pinkki kausi ohi?

Minusta alkaa tuntua, että F:n pinkki kausi on pian ohitettu. Röyhelön sijaan käy monesti jo ihan kollarihousut (!), kimalteen sijaan unisex-sävyt, eikä ihan joka päivä tarvitse edes väkertaa lettiä, jonka laitossa menee yli kymmenen minuuttia.

Tavallaan on ihanaa, että muukin kuin Frozen-Sofia-Ariel kelpaa, toisaalta jo vähän pelottaa. Nytkö se jo kasvoi isoksi?

Kuvien asu on saatu Punavuoren Peikosta, jonne on juuri rantautumassa vuonna 2007 Tanskassa perustetun Popupshop-merkin kevät/kesämallisto 2016. Taas yksi näistä merkeistä, joiden vaatteisiin haluaisi sukeltaa itsekin. Niin kengät myös. F rakastui samantien OMG-outletistä ostettuihin hapsu-Vanseihin.

-Karoliina-

*vaatteet saatu

Kommentit

Johanna (Ei varmistettu)

Ihania vaatteita mutta jotenkin samalla vähän surettaa, että nykyään lapset puetaan niin miniaikuisiksi. Olenko ainoa vai pitääkö muiden silmään sama? Vaatteet joita blogissa lasten päällä esitellään ovat usein niin hienoja, että harvalla tuntemallani aikuisellakaan sellaisia on. :D Toki ymmärrän, että blogit ovat vain pintaa eikä kukaan lapsi kulje päivästä toiseen muodikkaisiin, harkittuihin asukokonaisuuksiin puettuna. Itse muistan huvittuneena ja lämmöllä oman lapsuuteni ajan, jolloin kotona ja kyllä koulussakin mentiin rönttähaalareissa ja milloin missäkin vähemmän harkituissa asukokonaisuuksissa. Toki lama iski kovasti niihin aikoihin ja muuhunkaan ei yksinkertaisesti ollut varaakaan.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ymmärrän hyvin ajatuksesi. Toisaalta: Kollarihousut ja kollaritakki ovat toisaalta musta aika käytännölliset lapselle.

T (Ei varmistettu) http://suolistosoikoon.blogspot.com

Se on kyllä kasvun merkki, kun ohitetaan pinkki-kausi :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

No todellakin!

Livia (Ei varmistettu) http://livialle.blogspot.fi

Ihana tunika ja söpö tyttö. F näyttää mielestäni martina aitolehden victoria -tyttäreltä..

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Näin olemme kuulleet ja eipä käy kieltäminen!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.