Osta Kolmistaan-vaatekaapin sisältö!

Itsenäisyyspäiväviikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään Ornamon Design Joulumyyjäiset, jossa iso liuta hienoja suomalaisia tekijöitä ja suunnittelijoita myy tuotoksiaan. (Lista mukana olevista toimijoista löytyy täältä).

Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa, myyjäisten lisäksi Kaapelilla järjestetään myös Blogger's Market, jossa (pääasiassa) bloggaajat myyvät kirppishengessä omia vaatteittaan ja sisustustuotteitaan.

Ja kuten jo varmasti arvaattekin, olemme Eskon kanssa myös mukana tapahtuman myyjätiimissä. Oikein Ikea-säkkitolkulla!

Myyntipöytämme notkuu pääasiassa XS/S-kokoisia naistenvaatteita ja L/XL-kokoisia miestenvaatteita. Niin ja tietysti kenkiä, asusteita ja ehkä myös muutamia Neiti-F:ltä pieneksi jääneitä vaatteita.

Varatkaapa siis kalenteriinne itsenäisyyspäivä kirppistelyä varten. Mun ja Eskon kledjut myydään ainakin aivan pilkkahintaan! Pääideana vain se, että saadaan varaston kaaos selätettyä.

Tervetuloa siis mukaan!

-Karoliina-

BLOGGER´S MARKET / HELSINKI 6.12.2014

Paikka: Merikaapelihallin parvi, Kaapelitehdas
Osoite: Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Aukioloajat: la 6.12. klo 10-18

Kommentit

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos! Toivotaan tosiaan, että ostajiakin tulee...Kerran ollaan 2/3 kaapeista nyt tyhjennetty ;)

Siiri (Ei varmistettu)

No voi kökkökikkare kun en siellä pääkaupungissa asu! Yhä useammin tulee tämä tunne mutta tämä opiskelu pitää kiinni täällä entisessä pääkaupungissa. Ja onhan tämä aivan ihana kaupunki myös, joulukaupunki. Viikkoa myöhemmin olisin vasta sillä suunnalla - taitaa olla liian myöhäistä. Ja oltais vielä saman kokoisia ja sulla on niin kiva tyyli!

Suski (Ei varmistettu)

No täällä toinen miettii että voi kaikkien aikojen kökkökikkare! Olispa mukava tulla, nimittäin uskon että ostettavaa löytyisi, koko meidän kolmikolle. Mut ei pysty, ei. Teillä riittää varmaan jonoa ovelle asti! Hyvää kirppistelyä!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi harmi, kun et pääse tulemaan! Kivaa joulua sinne joulukaupunkiin!

Sara-K. (Ei varmistettu)

Moikka! Hei pakko kysyä, kun instagramissa tiedustelit lindexin merinovilla alusvaatteista, että ostitko itsellesi? Ovatko olleet hyviä?

Taina M (Ei varmistettu)

Kolmas kökkökikkare. Ensnäkin tuo päivä duunia ja toisekseen matkaa rontti 200 km... Mutta hupia myyjäispäivää!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.