Panama-otsis

Tadaa!

Uudet hiukset, olkaa hyvä!

Sain eiliseksi  kampaaja-ajan punavuorelaiseen, surffihenkiseen, Panamaan. Itse asiassa tunti siitä, kun olin tekstannut Panamassa työskentelevälle kamulleni, Marialle, istuin jo viitta päällä kampaajan tuolissa. Nopeaa toimintaa. Aikailu ei kuulu tapohini :)

Latvoista lähti 15 senttiä, ne kerrostettiin ja lopuksi latvat saivat hiukkasen vaalenarusketia raitoja (näette paremmin nämä, kun pääsen ottamaan järkkärillä kuvia). Muu hiusten väri jätettiin omakseni, joten juurikasvua ei tarvitse pelätä.

Otsis oli tietysti tämän kampaajareissun The Juttu, ja voi että: Olen niin tyytyväinen lopputulokseen. Itse asiassa, en ole koskaan ollut näin onnellinen kampaajakäynnin jälkeen! Hiukset ovat aivan oman tuntuiset, vaikkakin tarpeeksi uudistuneet. Juuri siis sitä syksyn piristettä, jota lähdinkin hakemaan.En voi kun siis suositella Panaman matkaa teillekin.

Kampaajafobiani on nyt siis selätetty, jes! Olipa virkistävää ja erilaista lähteä kampaajan luota niin, etten tihrustanut itkua jo heti ulko-ovesta pois astuessa ;)

Kivaa keskiviikkoa! Sade ei haittaa yhtään!

-Karkki-

 

Kommentit

Daniella (Ei varmistettu)

Tosi hieno kampaus! Otsis sopii sulle tosi hyvin!

Siiri (Ei varmistettu)

Ihanat! Jee! :)

Karkki (Ei varmistettu)

Kiitos,Daniella! Teidän tyttöjen tsemppi edellisessä postauksessa pisti liikettä töppösiin :)

Karkki (Ei varmistettu)

Voi kiitos,Siiri!!

TMB (Ei varmistettu)

Sopii sulle tosi hyvin! Mulla on samanmalliset kasvot kun sulla ja tosi korkea otsa, mutta voisin tän perusteella harkita itsellekin otsista. Ei oo oikeen koskaan sellaista ollut. Kysyisin vielä, että miten joudut laittamaan otsista ennen ihmisten ilmoille menoa? Vaatiiko operaation ja paljon aikaa ja vaivaa?

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kiitos! Viikko tätä jo melkein pidelty, enkä voisi olla tyytyväisempi. Suosittelen!

Hiuskonservatiivi QHairissa – Kolmistaan (Ei varmistettu) http://blogit.kaksplus.fi/kolmistaan/hiuskonservatiivi-qhairissa/

[…] edes huomannut, että kampaukseni vaihtumista. Marraskuussa tein ensimmäisen siirtoni. Kaverini Maria H. leikkasi minulle nimittäin otsiksen, jonka pätkäisemistä olin empinyt varmasti jo vuoden päivät, ja jonka leikkaamisajankin olin […]

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.