Perjantain asu, nro 2. Kirpputoritakki, kangaskassi ja melkein hyvät farkut.

 

Asu: Maastotakki, musta paita ja farkut, tennarit ja kangaskassi

Merkki: Maastotakki, second hand, Sidosteen t-paita, farkut Zara, tennarit Converse ja Sidoste-kangaskassi .

Hankintapaikka: Takin olen ostanut nettikirppikseltä. Paidan ja kassin olen saanut luontaisetuna töistä. Farkut on ostettu Ratinan Zarasta ja Converset…ei mitään hajua. Tennarit ovat ikivanhat.

Käyttöönottotoimenpiteet: Kirppiskamat pesen aina ennen käyttöä. Muut on aikanaan vetäistä pakasta päälle.

Käyttökohde: Takki on mun sellainen turvatakki, johon  voi kääriytyä ja jopa piiloutua hupun alle. Takki toimii kollarihousujen parina, mutta myös tällä tavalla vähän siistimmin farkkujen kanssa. Rakastan sitä, että takki on niin reilu. T-paita, kangaskassi ja tennarit menevät siihen peruskauraan, jota rakastan. Ne ovat tuotteet, joiden avulla arki on vaan helpompaa. Peruskuteet, jotka sopivat 95% mun vaatekaapin muusta sisällöstä. Olen kirjoittanut jo aikaisemmin, että mulle parhaat farkut löytyy aina Zarasta. Noh. Nyt on tullut niille voittaja, mutta niistä kerron lisää myöhemmin syksyllä. Mutta edelleen Zarat on oikein kelvolliset pöksyt päärynäkropalleni.

Hankinnan kannattavuus: Takki on täysi kymppi, koska se maksoi muistaakseni 7 euroa ja olen pitänyt sitä todella paljon. Tennarit myös nappiostos, koska mikä olisi asu, mihin valkoiset Conssit ei käy? Tottakai rakastan Sidosteen paitaa ja kassia – erityisesti niiden logoa – mutta varsinaisesti en olisi tarvitsemalla tarvinnut moisia. Paitoja ja kasseja kun on kaapit pullollaan. Mutta minusta on ihana tunnusta väriä – varsinkin Sidoste-”väriä” – joten siksi en näistä luopuisi. Farkut ovat alkaneet vähän luisia alaspäin käytössä ja saan kiskoa niitä jatkuvasti ylös. Siksi annan muuten niin hyville farkuille tässä kohtaa arvosanakis 8+-

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote 

 

 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.