Perjantain pinkkimustat leopardiostokset x 2

Kävimme tänään Flamingossa polskimassa, ja pysähdyimme matkalla Tammiston Adidas Outletiin, koska mun piti saada uikkarit ennen altaille menoa. Sporttibiksut löytyi, mutta myös F:lle jotain. Adidaksella oli nimittäin juuri alkanut seson sale, ja mun aleuikkarin lisäksi F sai ensi kevättä ajatellen pinkkimustan verkkariasun. Etsimme oikeasti koko viime kevään ja kesän F:lle kunnollista verkka-asua, mutta sellaista ei vaan tuntunut (järkevissä hinnoissa) löytyvän mistään. Tänään kuitenkin oikea asu tuli vastaan, ja jos hintaakin koko setillä oli vain 28 euroa, lähti puku matkaamme.

Paluumatkalla pysähdyimme postiin, ja siellä odotti Hobby Hallin kampanjasta saadulla lahjakortilla tilattu hobbalohintainen Björn Borgin matkalaukku. Olen jo vuosia halunnut kunnollista viikonloppumatkalaukkua, mutta viimeistään tuo parin viikon takainen selän rikkominen vääränlaisen matkalaukun kanssa sai minut todella hankkimaan kunnollisen laukun.

Ensinnäkin tuo Björn Borg oli livenä vielä paljon kauniimpi kuin nettikaupan kuvissa, ja kummastuksekseni huomasin, että päivän molemmat ostokset - niin matkalaukku kuin verkkapukukin - noudattelevat mustapinkkiä leoparditeemaa. Jotenkin aika ihana ja tyttömäinen perjantai näin shoppailujen osalta.

-Karoliina-

P.S. Olitteko tänään Flamingossa? Tuntui kuin siellä olisi ollut puolet suomalaisista.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Hennuli (Ei varmistettu)

Blogi näköjään nykyisin ohjautuu vain sponsoroiduilla jutuilla...Kun näitä enemmän asiaakin sisältäviä blogeja on luettavissa netissä, niin sääteleekö joku normi sitä, että minkälainen päivitys on tarpeen yms. tähän liittyvää. Mutta maksaako tämä blogien "valvoja tai joku muu jotain korvauksia näille ihmisille?

Linda Montonen (Ei varmistettu)

Moi! Kyllä, Flamingossa oltiin ja siellä todella oli puolet Suomesta lillumassa :)

Ja guess what! Bongasin sinut ja neiti F:n. En vain tohtinut tulla häiritsemään. Jälkeenpäin kyllä vähän harmitti. Olisi ollut mukava kiittää aivan mahtavasta blogistasi ihan kasvotusten. Mutta tehdään se nyt näin kirjallisesti sitten :)

Juttujasi ja Eskon juttuja on aina niin mukava lukea. Aiheet ovat mielenkiintoisia ja olen saanut erittäin hyviä vinkkejä arkeen ja erityisesti tutustunut uusiin vaatemerkkeihin.

Ja olen joskus aikaisemmin tainnut tämän saman kommentin sinulle kirjoittaa, mutta anyway. Minusta on erittäin hienoa, että uskallat kirjoittaa myös esim. parisuhteen ongelmista ihan juuri niin kuin ne on, yhtään kaunistelematta.

Eli pidä lippu korkealla ja jatka samaan malliin, joohan?

Toivottavasti teillä on ollut mukava loma!

Me ainakin nautittiin parin yön reissusta Flamingoon, vaikka sinne upposi rahaa näin kuuden hengen perheeltä melkein parin ihmisen ulkomaanmatkan verran. Mutta who counts :)

Ihanaa loppusyksyä!

Linda

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Se on kyllä kallis paikka. Ja jos vielä yöpymiset ja monet ruuat, ou boy! Mutta ihanaa nähdä se lasten riemu. Vesi on kyllä ihana elementti!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Nyt en yhtään ymmärrä. Mitä tarkoitat?

Kommentoi