Petit St Louis - Lahen timantti

On yksi paikka, jossa Lahdessa käydessä täytyy aina piipahtaa : Petit St Louis -vaateliike.

Silloin, kun me vielä asuimme Lahdessa, jo maakunnalliseen maineeseen noussut Petit-liikeen esi-isä St Louis Store sijaitsi aivan kaupungin ytimessä, Trion kauppakeskuksen vieressä. Kun St Louisin liikerakennuksessa tuli sitten viime vuonna remontti, ja liike joutui muuttamaan pois tutulta paikaltaan, muutti St Louisin eteen "Petit" ja koko liikkeen konseptikin hieman terävöityi. Joistakin aikasemmista vaatemerkeistä luovuttiin, ja tilalle tuli - Acnejen ja Armor luxin lisäksi - ihania alusvaatteita,hyvinistuvia farkkuja ja Wood Woodin neuleita.  Samalla vaatteiden sekaan alkoi ilmestyä myös ihania purnukoita Kusmi Tea -teetä, hauskoja L:A Bruketin saippuoita ja Petitin omia Support Your Local -tuotteita.Kaipa Petit St Louis on St Louisin tapaan vaateliike, mutta ehkä sitä voi kutsua osin nyt myös life style -myymäläksi.

Tämä on taas tätä pikkuputiikkijauhamista, josta aloitin jo viime viikolla. Mutta: Taas yksi mahtava paikka, jossa saa palvelua, persoonallisia juttuja ja jossa voi samalla tukea Support Your Local-henkeä. Niin ja mikä liikeen kauneus! Joskus on vain pakko päästä näin inspiroivaan tilaan käymään! Arvatkaapa, haluanko meille keittiöön JUURI tuon itämaishenkisen lattian? Saisikohan laatat laitettua jolla ilveella parketin päälle irtonaisina niin, että ne voisi kyllästyttyä napata mukaan?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Reetta (Ei varmistettu)

Mikä mahtaa olla tämän liikkeen osoite? :-)

Hedy (Ei varmistettu)

*liikkeestä.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

:D

Henna (Ei varmistettu)

Oon ihaillu tota liikettä jo vaikka kuinka kauan, mutta en oo ikinä vielä piipahtanu sisää. Nyt on kyllä aivan pakko, kun kerrankin täällä Lahessakin joku noin helmi liike!
Löysin muuten bloginne Iholla-sarjan jälkeen ja tää on ollu siitä asti aivan lemppari :-) Piristäviä postauksia ja ihana perhe teillä, kaikkea hyvää teille!

Riina (Ei varmistettu)

Hei jee! En oo koskaan käyny Petitissä, mutta juuri tuo esi-isä tuo esiin iloisia muistoja lahtiajoilta. Kuvien perusteella Petit vaikuttaa vielä paremmalta kun esi-isänsä. Jee Lahti jee (hei onko se kukka-vaate-asuste liike rautatienkadulla, muistaakseni Femmatorin kirppiksen vieressä, pystyssä vielä? Se on toinen helmi!)

Esko (Ei varmistettu)

En kyllä muista kuukavaatekauppaa. Femmatorin kylläkin...:)

Kannattaa käydä poikkeamassa. Oikein miellyttävä liike!!..:)

Mari (Ei varmistettu)

Kadun toisella puolella, milteipä Petit St Louisia vastapäätä, on Puoti, juurikin tuo kukkia sekä aikuisten ja lasten vaatetta myyvä kolmen yrityksen yhteinen liike! Ihana paikka sekin! :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Monkista :) Ja et ole eka, joka huivin alkuperää on kysellyt!

Esko (Ei varmistettu)

Kannattaa poiketa!! Kiva, jotta tykkäät. Kaikkea hyvää myös sinulle..:)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mäkin rakastan tuollaisia purnukoita!! Olisi ihanaa, jos kodissa olisi paljon hyllyjä, jonne tämmöisiä kaunottaria voisi laittaa esille!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Suosittelen :)

(Ei varmistettu)

Rautatienkatu 18 osuu aika lähelle...Rajasen talon kupeessa. Näillä vinkeillä löydät perille...:)

Esko (Ei varmistettu)

Rautatienkatu 18 osuu aika lähelle. Rajasen talon kupeessa. Näillä vinkeillä löydät perille...:)

Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Oi taivas mä rakastan JUST tuollasia kosmetiikkaputeleita. Ei niin väliä mitä sisällä on (okei, no onpas), kunhan purkki huumaa.

Lähen Lahteen.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Hedy (Ei varmistettu)

Voi että, miten ihanan herkullisia kuvia liiTunnelma ja tuotteet, très bien!

kata (Ei varmistettu)

ihana putiikki! täytyykin käydä tsekkaamassa :)

Ilts (Ei varmistettu)

Heippa Karoliina! Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään (no okei, vaatteista on kyse). Iholla-sarjassa kaulassasi kieppui usein mustavalkoraidallinen huivi, ja ajattelin, että voisin itse neulaista samanlaisen. En kuitenkaan onnistunut täältä blogista löytämään kuvaa, jossa huivi näkyisi, osaatko siis lonkalta heittää jonkun postauksen, jossa huivi olisi esillä? Kiitoksia jo etukäteen!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos vinkistä!

Kommentoi