Pinnasängystä lastensänkyyn

Heippa

nuhaiset terkut Lahdesta. Neiti-F:llä ei ole enää lämpöä, mutta itselläni on aika kipeä olo. Plaah! Onneksi on ehditty syödä töiden jälkeen jo ihanat wrapit, ja nyt lötkötän hetken sohvalla Fazerin Sinisen ja Cokiksen kanssa.

No sitten tämän postauksen oikeaan aiheeseen: Neiti-F siirrettään kesän muuton yhteydessä pinniksestä lastensänkyyn. Tiedetään, että tämän olisi voinut tehdä jo aikaisemminkin, mutta koska Neiti nukkuu melkein kaikki yöt (vielä,tähänkin tulee kesällä muutos!) meidän vieressämme, on oman sängyn asia jäänyt hoitamatta. Ja ei kai tänne asuntoon enää kannata tuoda yhtään ylimääräistä kalustetta muuttokuormaan pakattavaksi.

Nyt tarvitsekin teidän vinkkejänne hyvän ja pitkäaikaisen sänky-ystävän löytämiseksi! Tässä toivelista, jonka toivoisin sängyn täyttävän:

  • valkoinen tai musta väri
  • sängyn alla säilytystilaa leluille/petivaatteille
  • yksinkertainen ja/tai retro muotoilu
  • lapsen mukana kasvava runko
  • sukupolvia kestävä laatu?
  • yhdistettävyys myöhemmin parvi- tai kerrossängyksi?

Tässä omat etukäteisbongailuni sänkymarkkinoilta:

Muuramen jo klassikoksi muodostunut Jolla. Säädettävä pituus, hieno muotoilu ja säilytyslaatikko. Niin ja nuo pehmusteet muuttavat sängyn isomman lapsen lekottelusohvaksi. Olisi monivuotinen valinta!

Avaroomin ihana Kids -sänky. Ihanan yksinkertainen ja ajaton. Alla säilytyslaatikko/varavuode. Tämä koruton suunnittelu hivelee kyllä silmää. Kokonaisuuden kruunaisi tietysti Avaroomin vetoketjullinen päiväpeitto.

Ikean kaksi vaihtoehtoa. Pinnakaiteinen Gulliver, jonka plussaa on retro ulkomuoto ja sohvamaisuus. Myös suosittu Minnen olisi aika ihana. Tosin ehkä minun makuuni hieman liian kiekurainen, romanttinen.

Tämä Elloksen rautasänky olisi yksinkertaisempi versio Ikean Minnenistä. Harmi vaan, että sänky on liian iso pienelle tytölle.

Ellokselta löytyisi myös tämä Micki-sänkyyhj näppärillä alalaatikoilla. Vihreä väri tosin tökkii, ja hintaakin on sen verran, että sillä saisi jo kotimaisen sängyn Muuramelta tai Avaroomilta.

 

Näillä mietteillä kohti kivaa viikonloppua. Mitä sänkyä itse suosittelisit? 

-Karkki-

Kuvat:

Valmistajien ja jälleenmyyjien sivuilta (Avaroom, Muurame, Ikea, Ellos)

 

 

 

 

Kommentit

Kippuralla (Ei varmistettu) http://kippurallaaa.blogspot.com

meillä on minnen ja se on ainakin 5v mielestä I-H-A-N-A. ei kuulemma ikinä aio siitä luopua :D

Emilia (Ei varmistettu) http://emilia-itsallaboutava.blogspot.fi/

Meillä on Minnen valkoisena ja mä sit taas olin pettynyt, ettei se ollut enempi kiekurainen :D Ehkä se on myös se valkoinen väri minkä vähän sulautuu ympäristöön, eikä tee noista rautakuvioista niin huomiota herättäviä. Jostain syystä se sänky näyttää luonnossa ihan erilaiselta.

Pia (Ei varmistettu)

Kaikki löytämäsi vaihtoehdot näyttävät todella kauniilta! Mutta onko teidän neiti miten levoton nukkuja? Meidän neiti pyörii ja hyörii niin, ettei mikään noista häntä pitelisi. Pinnasängystämme poistettiin ensi yksi "seinä", jolloin lapsi löytyi välillä huoneen ovelta asti. Ison tytön sängyksi saimme kaverilta mallin, jossa on korkeat reunat, ja nyt ei ole unissaan pyörinyt pois.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Tiedän, että tämä sänky olisi varmasti myös Neiti-F:n mieleen. Prinsessasänky :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Emilia: Onko valkoinen luonnossa siis vähemmän romanttinen kuin musta?

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Pia:Todella hyvä huomio! Olen itse nimittäin miettinyt, että olipa sänky mikä tahansa näistä, lisäkaide on varmasti asennettava. Neiti-F pyörii aivan kauheasti unissaan!

Petra (Ei varmistettu)

Meillä on tuo Ikean Gulliver, ja se on aivan ihana! Siihen saa Ikeasta irrotettavan lisäkaiteen, jonka voi sitten ottaa pois lapsen kasvaessa. Sänky kestänyt todella hyvin ja hinnaltaankin on edullinen. Suosittelen!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Ihanaa, että Gulleverinkin kannattajia löytyy :) Minua hivelee kyllä tämän sängyn retro tyyli! Eihän ole liian häkkimäinen? Jotenkin aina ajattelen, että pää- ja jalkopäädyn tulisi olla korkemmalla kaiteella kuin reunojen...

Jonna (Ei varmistettu)

Joko sänky on löytynyt? Meillä on ollut käytössä Unipuu-sarja, koska siinä on todella paljon erilaisia vaihtoehtoja yhdisteltäväksi. Esimerkiksi Pikkuparvi-kokonaisuus on hauska lapsen hieman kasvaessa eikä kuitenkaan niin "pelottava" äidin mielestä kuin isompi parvi ;)

=) (Ei varmistettu)

Meillä on myös unipuun sänky, Jossa vedettävä alalaatikko, Pikkuveikkakkun kasvaa niin saa kerrossängyksi, kun ostetaan lisäsänky :) tai jopa juuri parvisängkyksikin :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.