Prinsessojan silmälappuja ja ihanaa kaakaota. Lauantain lempparit.

Lauantai ja taas lemppareiden aika! Viime aikoina iloa tuottavia pikku asioita ovat olleet seuraavat jutut:

  • Anna Taipaleen kirja Sydän juttu. Olen vasta kirjan alussa, mutta jotenkin kirja sykähdyttää jo nyt. Ihana kaunis teos siitä, kuinka oman sisäisen voimansa saa paremmin käyttöön ja miten armollisuutta voi treenata.
  • Kocostarin Princess Eye Patch*. Kornista nimestään huolimatta ihana silmäpussukoiden tehokosteuttaja ja virkistäjä. Ja kyllähän tuo glamourinen ulkoasukin vetoaa sisäiseen harakkaani.
  • Tulppaaniajan alku.
  • Tokmannin kumilenkit hiuksiin. Aivan ykkösiä (ei mene rikki ekasta venytyksestä) ja todella paljon halvempia kuin monen muun merkin vastaavat
  • Raakakaakaojauhe. En ole koskaan erityisemmin perustanu raakakaakaolevyista ja patukoista, mutta jauheena tämä aine on kultaa. Tulee himppu verran parempi kaakaojuoma kuin perus O`Boysta. 
  • Siivottu vaatekaappi ja kierrätykseen lähetetyt pussit. Vaikka kirppistely ei poistakaan kaikkia vaateongelmia - kuten täällä kerroin - on kaapeissani nyt hyvä alku jatkaa eloa vähän fiksummin. 
  • Aste asteelta lyhennetyt ripsipidennykset. Hauska nähdä, missä tilanteessa ollaan kesällä. Jääkö kehitys tähän vai väheneekö vielä millit?

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit

Maarit (Ei varmistettu)

Mistäs noita silmäjuttuja saa? Koitin tehdä joskus raakakaakaojauheesta kaakaota. En tiiä,liian karvasta mun suuhun...teinkö jotain väärin...?

Karoliina Pentikäinen

Ainakin Hobby Hallista ja monista (kaunes)nettikaupoista! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kirjavinkistä!

Karoliina Pentikäinen

Kiva, jos tuli hyvä vinkki :) 

Yotimix (Ei varmistettu)

Ehdottomasti vinkkiä miten teet raakakaakao jauheesta hyvää kaakaota :D Itsellä kaapissa iso pussi ostettuna, mutta osaan valmistaa vain donitseja missä maku on oikeasti hyvä. Se on kovin vahva ja karvas :/ Haluaisin taitaa ja tykätä enemmän tästä oikeasti terveellisestä kaakaojauheesta :)

Karoliina Pentikäinen

Tulossa tällä viikolla :) 

Yotimix (Ei varmistettu)

Jee :)

Kommentoi