Pukeutumiskompromissi

Moikkis!

Me olemme tehneet F:n kanssa vaatekompromissin tilanteessa, jossa minä haluaisin pukea F:n reippaaseen unisex-retroon, ja F puolestaan haluaisi kulkea päivät kruunussa ja tylleissä.

Olemme yhdistäneet voimamme niin, että minä saan yleensä valita (ainakin ohjailla) paita- ja sukkis/leggarivalinnassa, ja F puolestaan valitsee tutu-hameen tämän komeuden pariksi.

Toimii aika hyvin.

Kertokaapa, miten teillä sujuu vaatevalinnat. Yhteistyössä vai eroavatko näkemyksenne? Olen kuullut, että on paljon lapsia, joille käy kaikki vanhempien valitsemat vaatteet (ja toisaalta aikuisia, jotka antavat vallan vaatteissa kokonaan lapselle). F oli varmaan vasta vuoden, kun hänellä oli jo selvät sävelet, mistä pitää ja mistä ei. ..huoh :/

Terkuin Karkki, joka postaa tätä viltin alta, kuumemittari kainalossa.

*Sukkikset ja paita, Polarn O. Pyret // Hame, H&M

 

Kommentit

Helmi (Ei varmistettu)

Pojalle kelpaa kaikki. On sanonut, että kaikki on hyviä, mitä sitä äiti valitset. Tytöt taas, huoh. Jotkut vaatteet ovat vain no-no, jostain käsittämättömästä syystä. Nuorin 4v. pukeutuisi todella mielnkiintoisin yhdistelmin, jos vain aina antaisin. Nykyään olen antanut aika vapaasti, kunhan perusjutut ovat kohdillaan. Ei siis pelkkää toppia tmv. marraskuussa. Lopputulos ei ole todellakaan sitä, mitä itse valitsisin, mutta omanlainen, personaallisen boheemi. Annetaan kaikkien kukkien kukkia - yritän noudattaa tuota enemmän jatkossa.

äiti (Ei varmistettu)

Muistan yhden tytön, jolla oli myös aika selvät sävelet vaatteiden suhteen. Vanhempana joskus hävetti, etenkin kun hän oli alakoulussa. Iskä luuli kerran linja-autopysäkillä seisovaksi pääsisäisnoidaksi -vaan ei ollut, se yksi tyttö oli menossa kouluun.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Hih :D Se oli mun kokeileva kausi!

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Ihanaa, jos voit olla noin liberaali :) Itseä pännii välillä, jos F haluaa lähteä jonnekin tärkeään paikkaan jokin kauhea kauhtana päällä ;)

nimetön (Ei varmistettu)

Pakko kysyä, onko su tyttären oikea nimi Neiti-F, vai onko se jokin ns. salanimi blogiavarten?

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Kyseessä on "salanimi". Tosin veikkaanpa, että jossain vaiheessa alan käyttää täälläkin F:n oikeaa nimeä :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.