Raitapaidan monta elämää

Moikkis!

Olen sitä mieltä, että erilaisiin tilaisuuksiin sopivien vaatevalintojen löytäminen ei paljon vaadi. Niin siis jos on standardikokoa ja rahaa on kuin roskaa. Ja nämä kaksi asiaahan toteutuvat jokaisella mutsilla, vai kuinka ;)

No jos totta puhutaan, olen sitä mieltä, että aitoa pukeutumisnerokkuuttaa vaaditaankin juuri silloin, kun valuuttavarat ja oman kehon reunaehdot luovat raamit vaatevalinnoille. Ihailenkin ihan valtavasti ihmisiä, jotka tekevät huimia kirppislöytöjä, tuunaavat ja ompelevat itse, sekä keksivät samalla vaatteelle useita erilaisia käyttö- ja yhdistelytapoja.

Joskus nuorempana ajattelin, että tiettyjä vaatteita voi pitää vain tietynlaisissa tilanteissa. Juhlavaatteita ei voisi laittaa arkeen, eikä arkivaatteita juhlaan.

Nykyisin olen kuitenkin sitä mieltä, että samainenkin vaate muuntuu meikkiä, kampausta ja asusteita muuttamalla todella erilaisiinkin tilanteisiin. Tämän oivalluksen tajuaminen on avannut aika monta uutta vaatevalintaa. Niin ja pitänyt ne rahapussinnyörit kiinni.

Sain Polar O. Pyretiltä muutama viikko sitten PO.P:n perinteisen raitapaidan. Aluksi pidin paitaa vain kotikollareiden parina (esimerkkiä löytyy täältä) , mutta sitten huomasin, että paita muuntuu aika moneen tilanteeseen. Ehkä nämä kuvat voivat toimia inspiraationa silloin, kun vaatekaapissa näyttää nököttävän vain ne samat vanhat vaatteet.  Voisiko ajatella, että ne muuntuvatkin joksikin aivan muuksi, kuin aluksi olit ajatellut?

RAITAPAIDAN MONTA ELÄMÄÄ. OLKAA HYVÄ!

Töihin, teatteriin, palaveriin.

Balleriinat ja jakku: H&M // Farkut: Gina Tricot // // Paita: Polar O. Pyret (saatu)// Laukku: second hand, siskolta lainassa // Korvikset, Pieces.

 

Kaupungille, puistofestareille, kevätterassille.

Keinonahkatakki: JC // Farkut: Gina Tricot // Paita: Polar O. Pyret (saatu) // Tennarit: Converse // Hattu: second hand, siskolta lainassa // Kangaskassi: Kylkiäinen jostain ostoksesta.

 

Hiekkalaatikolle, mökille, metsään.

Takki: Kihvelikirppikseltä // Pipo: Makia // Paita: Polar O. Pyret (saatu)// Housut: Gina Tricot // Kumisaappaat: Hai (Nokiajalkineet)

 

Rentoihin juhliin, keikalle, baariin, after workiin.

Takki: H&M // Paita: Polar O. Pyret (saatu) // Kaulakoru: en muista mistä // Laukku: Ibero // Nahkashortsit: Monki

 

Kuka muu yhdistelee arki- ja juhlavaatteita keskenään? Mikä on ollut villein ja/tai paras pukeutumisrepäisysi? Juhlamekolla pihatalkoisiin vai mammakollareissa häihin?

-Karkki-

P.S. Yllättäviä vaatelöytöjä voi tehdä huomenna ja sunnuntaina Jäähallin kirppikseltä. Ja Jäähallihan on aivan lähellä Lapsimessuja, joten kaksi kärpästä ja niin edelleen! Tuplasti siis vink, vink!

Kommentit

Daniella (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Nyt lähen raksuttelemaan aivojani omalle vaatekaapille :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Ihanaa, jos sait ideoita :) Kerro myöhemmin, millaisia oivalluksia teit!

Kaisla (Ei varmistettu)

Hei vaan. Myydäänköhän Helsingin myymälässä aikuisten raitoja?

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

siniraidallinen :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Voih! Nyt en valitettavasti taivu kauppoihin. Käyvät niin hyvin mun valkeaa sadetakkiin! :)

Karkki (Ei varmistettu)

Kyllä vain. Tämä paita on Kampista.

mari (Ei varmistettu)

Onko sinun paitasi musta vai siniraidallinen :)?

MÖKKILÄISET (Ei varmistettu)

HEI ! Kun en kaupassa ole törmännyt nyt VALKOISIIN HAI-SAAPPAISIIN; möisitkö noi omasi? Mökille käy käytetytkin,ja tahtoisin valkoiset,eikä haittaa vaik niissä on tahroja ja kulumaa sillä niitä tulee lisää mökkikäytössä ja metsässä !

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Hmm. Mäpä harkitsen :)

MÖKKILÄISET (Ei varmistettu)

Hei ! Mihin tulokseen olet päätynyt saappaiden myynnissä,jos saappaat ovat siistit voisin maksaa 30-35 € (valkoinen sopii värinä) ,mikä koko? ; ELI MYYTKÖ?

Nico (Ei varmistettu)

Heissulivei,
ovatkohan nuo kuvan kumpparit samat jotka löytyivät Hietsun kirpparilta vaimokkeelleni ? :-)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Minä en ainakaan ole myynyt kumppiksia, vaan ovat vielä kovassa käytössä edelleen!

Nico (Ei varmistettu)

Huomenta,

ok oli vaan yhtä kaunis/saman näköinen myyjä jolta samanlaiset valkoiset kauniit Haisaappaat ostimme ;-)
Mutta mukavaa syksyn jatkoa ja saapaskelejen odotusta sinulle....

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos samoin :)

Kommentoi