Reiman kaupunkikelpoiset ulkovaatteet

Mä olen metsästänyt pitkään F:lle ulkovaatteita, jotka toimisivat yhtä niin pahimmissa ulkorymyämisissä kuin vähän siistimpinäkin vaatteina kaupungilla/kylällä. Ennen F:llä oli näihin tilanteisiin nimittäin kaksi asua. Oli se rymyhaalari, ja sitten toisaalta se siisti takki ja kengät, jotka laitettiin päälle vain erikoistilaisuuden tullen. Tämä järjestely ei kuitenkaan toiminut. Kävi nimittäin niin, että F:llä oli silti usein ”väärät” vaatteet yllään. Kun ostosreissu johtikin päivän mittaan kohti leikkipuistoa, ei hieno takki suojannutkaan tarpeeksi tuulelta ja kengätkin kastuivat heti. Tai sitten kun potkulautalenkki suuntautuikin extempore-ideasta ravintolaan, tuntui usein sille, että olisihan lapsi voinut olla vähän siistimminkin puettu.

Mä olen tämän vuoden Reima-ambassador, ja se tarkoittaa muun muassa sitä, että olen saanut vapaasti suunnitella omat painopisteeni koskien Reima-vaatteiden ja Kolmistaan-blogin yhteistyötä. Kun sain anbassador-kutsun, päätin heti, että nyt ratkaisisin tämän väärät vaatteet –ongelman. Haastoin itseni ja erityisesti Reiman niin, että tarkoituksenani on koota asu, joka sopii niin ulkoleikkeihin kuin vähän siistimpäänkin menoon. Valitsin F:n asuksi:

  • Takki, Toisto. Välikausitakki, jonka tärkeimmät saumat on teipattu vedenpitäviksi. Vesipylväs 10 000, kestää erittäin hyvin kulutusta (30 000). Takin sisällä napeilla kiinnitettävä toppaliiviosuus. Asu sopii siis tämän ansioista niin lämpimille kuin kylmemmillekin säille.
  • Housut, Idole. Legginsmäiset softshell-housut, jotka kestävät niin tuulta kuin kovaa rymyämistäkin (kulutuskesto 50 000). Kapea malli, mutta vyötärössä on silti hyvin tilaa.
  • Kengät, Wetter. Vedenpitävät välikausitennarit, jotka eivät säikähdä kosteaakan säätä tai maata. Kätevää joustonauhat, jolloin kenkien pukeminen helpottuu melkoisesti.

Mun mielestä on tärkeää, että vaikka kuinka laitetaan ”kaupunkivaatteet”, ovat ne sellaiset, että lapsi saa olla lapsi. Lapsi saa rymytä pitkin pihoja, eikä asua tarvitse varoa. Tämä F:n asu on testattu nyt jo niin monta kertaa tositoimissa, ja näyttäisi sille, että taisin onnistua tavoitteessani enemmän kuin hyvin. Housuilla on vedetty jo aika monet lipat potkulaudalla ajaessa (edelleen ehjänä. Housut, skootti ja lapsi) ja itse asiassa asu miellytti niin paljon F:ää itseäänkin, että esimerkiksi nuo legginsit ovat korvanneet jopa päiväkotielämässä sellaiset ”perinteiset” vk-housut melkein kokonaan.

-Karoliina-

Kommentit

Enni (Ei varmistettu)

Saiskohan tollasia pöksyjä myös aikuisten koossa? ?

PeeTee (Ei varmistettu)

Oi nuo housut olisi just sopivat meidän neidille mtta miksi ihmeessä mustien koot loppuu pienempään kokoon kuin muut? Kouluikäiset tytöthän juuri noita mustia haluaisivat :-(

minnamaaria (Ei varmistettu)

Hei! Minusta olisi mielenkiintoista kuulla suosikki kirjoistasi. Onko jokin tietty kirja tehnyt sinuun suuren vaikutuksen? Oletko ollut jo lapsena kiinnostunut kirjoista, itse löysin lukemisen ja kirjat vasta näin nuorena aikuisena.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

No niinpä!!

K (Ei varmistettu)

Moikka Karoliina! :)

Ensimmäisenä halusin kertoa, että sun blogisi on mun ehdoton suosikki, kirjoitat avoimesti mielenkiintoisista aiheista ja vaikutat aivan huipputyypiltä! Blogiasi pitkään seuranneena olen aina tykännyt sen fiiliksestä, mutta viimeaikoina on ollut myös äärettömän kiinnostavaa lukea sun suurista elämänmuutoksista, joihin täytyy kommentoida, että olet kyllä mielettömän vahva ja rohkea. Sun blogisi on just sopivassa suhteessa tyyliä ja aitoa arkea. Olen itse vasta 21-vuotiaan kengissä ja toivon, että musta tulee joku päivä samanlainen maalaisjärjellä varustettu tyylimutsi kuin sä olet!

Toiseksi, halusin myös kysellä samasta aiheesta kuin joku muukin oli jo ennättänyt tiedustella, eli lempikirjoistasi. Olisi kiva kuulla sun kirjasuositteluja mahdollisesti jopa postauksen muodossa? Hyvät kirjavinkkaukset olisivat tarpeen.

Ja vielä kolmantena kysymyksenä, oletko ajatellut jossain kohtaa tehdä vielä videopostauksia? Ainakin aikaisemmin blogissasi nähdyt vlogit ovat olleet kiinnostavaa ja hauskaa vaihtelua. :)

Ihanaa ja aurinkoista kevättä sulle ja F:lle! :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tuo on harmi. Itse jäin viime vuonna myös rannalle ruikuttamaan, kun mustat menivät niin nopeasti. Hei reimalaiset: Lisää näitä tuotantoon!!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ihana postausidea. Toteuten <3

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Moikka K! Ja kiitos kauniista sanoistasi <3

Kirjapostaus täytyy ehdottomasti tehdä. Videot: Mä luulen, ettei se ole mun juttu :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.