Reissunaisen toilettilaukkuun + LivBox-alekoodi

Olipa kiva yllätys alkuviikosta postissa, kun sain hakea itselleni LivBoxin taas pitkän tauon jälkeen. Osa teistä varmasti muistaakin, kun joskus aikaisemmin olen hehkuttanut tätä kauneuslaatikko, joka ilmestyy ennakkoon tilattuna kerran kuussa, ja joka sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta aina kerrallaan.

Elokuun Boxista paljastui tällä kertaa Pepsodentin White Now Glossy Chic -hammastahna, Cutrinin Repair ISM -hoitoaine ja Lidlin Cien -waterproof mascara. Niin ja Lumenen Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito, jota olen kuolannut jo lehdissä, ja jonka todellakin aion otta heti testaukseen.

Lempparini LivBoxissa tällä kertaa olivat kuitenkin aivan älyttömän ihanan tuoksuinen ja värinen Maybelinen Color Sensational Vivid Matte Liquid -mattahuuliväri, joka pysyy todella hyvin! Sekä matkakokoiset Vichyn Ideal-päivävoide ja Neutrogenan-kuorintavoide.

Jos multa kysytään, sen lisäksi, että LivBoxin avulla pääsee kätevästi ja edullisesti testaamaan monia sellaisia kauneustuotteita, joita ei muuten testaisi, on yksi sen etu juuri nämä matkapakkaukset. Hauskaahan näissä tämän kuukauden Vichyssä ja Neutrogenassa on se, että ne ovat juurikin ne tuotteet, joita käytän jatkuvasti isossa koossa. Eipä nyt tarvitse sitten edes tehdä jatkossa kompromissia sen suhteen, että pitäisi ottaa jokin huonompi tuote reissuun mukaan kuin mitä arkena käyttää.

Jos sua kiinnostaa testata LivBoxia, tässäpä oivallinen alekoodi. Koodilla kolmistaanblogi saat syyskuun LivBoxin hintaan 13,90€* (norm. 16,90€). Koodeja rajattu erä ja syyskuun Boxi sisältä bloggaajien suosikkituotteita. Koodi on voimassa 28.8.2016 asti. LivBoxin voi tilata täältä. 

Nyt ei kun tilaamaan. Mä alan pakata kassia viikonloppureissua varten. Ja sinne mukaan käsimatkatavaroihin kyllä sujahtaa aika monta LivBoxin matkatuotetta tästä ja aikaisemmista Boxeistakin.

-Karoliina-
* Alennus koskee joko normaalihintaisen jatkuvan tilauksen ensimmäisen boxin hintaa tai normaalihintaisen kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummaa.

Kommentit

Nippe (Ei varmistettu)

Onko siis syyskuun boxin sisältö vielä salaisuus?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Vihjeitä on jo tullut!

Tilps (Ei varmistettu)

Tilasin - kiitti postauksen!
Jäin ihmettelemään, että miksiköhän jatkuvalle tilaajalle boxi on kalliimpi, kuin 6kk:n määräaikaistilaajalle. Luulisi päinvastoin. Laitoin livbox-tiimille viestiä asiasta! ?

Sannahof // Unelmamaja (Ei varmistettu) http://unelmamaja.com/

Tilasin Livboxia pitkän aikaa, koska onhan se nyt vaan kätsy tapa tutustua eri tuotteisiin. Jossain vaiheessa kuitenkin havahduin siihen, että poikkeuksetta vähintään puolet jokaisen boksin tuotteista jäi käyttämättä. Kaapit alkoi pursuta purnukoita ja ei se niin halpaa tavallaan enää ollutkaan.

Onneksi muutamia huipputuotteita on bokseista kuitenkin jäänyt käyttöön, mm. tuollainen Vichyn minirasvapurkki. Kun minipurkin sisältö loppuu, täytän sitä isommasta purkista uudestaan.

Istun parhaillaan käsimatkatavaroideni kanssa bussissa ja kassista löytyy tälläkin kertaa tuo minipurkki. Parasta!

Huikkailen sinulle mahtavat matkaterkut Itävaltaan, itse suuntaan helteiseen Unkariin :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mahtavaa! Ja hyvä, kun laitoit :) Fiksu kysymys!

Kommentoi