Ripsiliimaongelmia ja -ratkaisuja

Kun otin ripsipidennykset, olin aivan innoissani siitä, että Xtreme Lashes tarjosi normaalin liiman lisäksi ripsipidennyksiä myös ns. allergialiimalla, joka sopi myös herkkäsilmäisille.

Mutta niinhän siinä kävi, että vaikka liima tosiaan ei aiheuttanut minulle mitään sivuvaikutuksia, ei se myöskään pysynyt menossani mukana yhtä hyvin kuin normaali ripsiliima.

Ensimmäinen viikko allergialiiman kanssa meni aina uuden huollon jälkeen upeasti. Mutta sitten, aina tasan tarkkaan puolentoista viikon kohdalla ripsiä alkoi tipahdella todella kovalla vauhdilla. Omat ripseni eivät tästä vaurioituneet, ne kyllä pysyivät päässä, mutta lisäosat rapsahtelivat alas.

Pohdin aika pitkään, mitä minun tulisi tehdä. Olin jo ehtinyt niin tottua taas pidennyksiin, että niistä luopuminen tuntui mahdottomalle ajatukselle. Mutta enhän minä voinut juosta huolloissakaan kahden viikon välein.

Niinpä päätin, että vaikka viimeksi allergisoiduinkin normaalille ripsiliimalle, halusin kokeilla ripsien kiinnitystä niillä uudelleen. Koska kyllähän normaaliliimatkin ovat kolmessa vuodessa menneet eteenpäin. Niin ja mietin sitäkin, herkistyikö silmäni viimeksi mm. sen takia, että kroppani oli muutenkin vielä yliherkässä tilassa synnytyksestä ja imetyksestä johtuen.

Ripseni huollettiin uudella tavalla Kampin Kitty Cat Beauty Centerin sijaan Flamingon samaisessa kauneushoitolassa, ja voitte vaan uskoa, että homma jännitti aika kovasti. Jos tämä ei toimisi, joutuisin luopumaan lempiräpsyistäni.

Mutta mitä kummaa: Silmäni eivät punoittaneet huollon jälkeen, niitä ei särkenyt, eivätkä ripsityveni ole kutisseet edes suihkussa. Jesjesjes!

Kaiken lisäksi normaaliliimalla ripseni ovat säilyneet ilman karvankaan tipahtamista nyt jo kaksi viikkoa, vaikka Flamigon huollossa ripsikaarevuutta lisättiin, joka yleensä vielä kuulemma hieman lisää haasteita pysyvyydelle.

Olen kuullut, että aika monille allergialiima tehoaa lähes yhtä hyvin kuin tavallinenkin, mutta minulle se ei vain sopinut. Uskon, että ihoni rasvoittuminen ja ripsieni liukkaus aiheuttivat sen, että öljyliukoinen liima ei vain pystynyt pitämään pintaansa.

Onko joukossa muita, jota ovat testanneet allergialiimaa? Toimiko vai ei? Entä mitä mieltä olette siitä, kun siirryin takaisin normaaliin liimaan?

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

V (Ei varmistettu)

Iha ekaks sanottava että tää on kyllä just paras blogi! Ootte ihan huippuja :) mutta siis..tuosta ripsipidennys-liima-asiasta en osaa sanoo kun ei minkäänlaista kokemusta, mutta itellä ainakin jo raskausaikana jäi normi meikit hyllylle kun ei silmät kestäny! Silmäluomet turpos, kutitti ja kirveli ja punoitti :( imetyksen lopettamisen jälkeen helpotti, nyt taas ei mitään ongelmaa. Itellä ei muuten ole mitään tollasia allergisia juttuja, joten syytän raskautta :D

Anna (Ei varmistettu)

Voisitkos joskus tehdä postausta keliakiasta? :) miten se vaikuttaa teidän normaaliarkeen, teettekö aina ruuan kaikille gluteenittomana vai sulle oman jne. En ole seuraillu blogia vielä pitkään niin en tiedä oletko jo joskus tehnyt aiheesta postausta mutta tämmöinen postaus kiinnostaisi :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/

Hmm. Todella mielenkiintoista! Voi kun mullakin olisi ollut vain tuollainen hormooneista johtuva herkkyys!

Ja kiitos :D

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/

Löytyisiköhän tuolta vastauksia:
http://kolmistaan.bellablogit.fi/tag/gluteeniton/

Jos ei, kysy vielä lisää. Mä sitten vastailen :)

Saara (Ei varmistettu)

Moi Karoliina! Meikällä oli sama ongelma ripsiliimojen kanssa. Ensimmäinen liima mitä kokeiltiin mun ripsiin oli ihan huikea. Pidennykset huollatin aina 4-5 vkon välein. Kunnes eräänä päivänä herkistyin liimalle. Silmät punoitti reilu kolme päivää ja näytin kun olisin itkenyt viikkoja. Vaihdettiin liima herkille silmille tarkoitettuun. Meni jonkin aikaa ja sekin aiheutti punaisuutta mun silmissä sekä huollossa mun olisi pitänyt käydä viikon välein että ripset olisivat näyttäneet hyviltä. Joten älä vielä huutele siellä innosta, saatat vielä herkistyä

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/

Voih :(

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.