Sähäkät geelikynnet. Marras-joulukuu 2014.

Muistatteko, kun otin vähän aikaa sitten kynsiini kestolakkauksen? Pidin huolletuista kynsistäni ihan kauheasti, mutta kuten jo aiheesta kertoneessa postauksessakin kerroin, kestolakkaus ei ehkä sovi niille, jotka haluavat käydä huollattamassa kyntensä mahdollisimman harvoin.

Vaikka kauneushoidoissa käyminen onkin ihanan rentouttavaa, arjen luksusta, en uskonut, että kestolakkauksen vaatima kahden viikon huoltoväli olisi minun juttuni. Niinpä päätin, että testaan seuraavaksi ihan oikeita geelikynsiä, joiden pitäisi kestää kynsissä puolet pidempään kuin kestolakkauksen.

Kuten alkukuvasta näkyy, mun kynnet luomuina ovat ihan kauheat. Käteni kuivuvat talvisin todella pahasti, ja tuntuu sille, kuin mikään rasva ja kuorinta ei auttaisi niihin.

Geelauksen kynsiini teki Flamingon Kitty Cat Beuty Centerin Kati. Ensin ajattelin, että voisimme pidentää kynsiäni tippien avulla, mutta sitten päädyimme kuitenkin siihen, ettei kynsiini laitettasi varsinaisesti mitään lisäosia. Geelin alla on siis vain oma, luonnollisen mittainen, kynteni.

Mulla on olut geelikynnet joskus menneisyydessäni, ja silloin halusin aina sen perinteisen valkokärkisen, ranskalaisen manikyyrin. Nyt oli kuitenkin tunne, että haluaisin vähän hullutella kynsilläni. Niinpä valitsimme tummansiniset kynnet pienellä kimallelisäosalla. Olin nähnyt jossain ulkomaisessa muotilehdessä, että manikyyrin kaari ei oltukaan tehty aivan siihen kynnen kärkeen, vaan pikemminkin hyvin lähelle kynnen tyveä. Ja niinpä pyysin samanlaista nyt itsellenikin.

Pro Nailsin geelikynnet ovat olleet mulla nyt reilut kolme viikkoa, ja ne voi kun taas todeta, että tämä on ihan mun juttu. On ihanaa katsoa käsiään, jotka ovat aina huolitellut. Erityisen iloinen olen kuitenkin siitä, että käteni eivät kuivi enää niin pahasti. Nyt kun kynnet eivät ime kaikkea kosteutta, pysyvät kädetkin paremmassa kunnossa.

Mitäs piditte tämmöisestä vähän erilaisesta ranskiksesta? Ideoita joulukynsiin saa myös laittaa tulemaan!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

(Ei varmistettu)

Mallihan on oikein kiva!
Tummansininen kynsilakkakaan ei ehkä ole se tavallisin. Ei ainakaan täällä kehä III:n ulkopuolella

Esko (Ei varmistettu)

Heippa! Tässä siis ratkaisu talven varalle. Kiitos oikein hyvästä vinkistä!!..:) Kivaa päivää!!!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitti :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Uuuuuh! Noi capu-kynnet kuusoltavat hyville!

Outi (Ei varmistettu) http://outislifee.blogspot.fi

Minähän tykkään kuin hullu puurosta :D
Mulla on valkoiset kynnet tällä hetkellä, mutta meinasin turkooseja ens kerralla.

p.marie (Ei varmistettu)

Ihastelin kynsiäsi istuessani bussissa vieressäsi, kun olit Ikea-reissultasi suuntaamassa kotiin! Tunnistin sut vasta, kun nousit kyydistä, joten en tajunnut huikata sulle mitään blogi- ja Iholla-fanittamisestani.. :)

Iitu (Ei varmistettu)

Mulla geelilakka pysyy 4-6 viikkoa! Toki kasvurajaa on jo paljon, mutta geelilakka on niin ohut, ettei kasvuraja haittaa samalla tavalla, kun aikoinaan geelikynsissä. Mutta hyvältä näyttää :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

En tiedä, miksi sinisen valitsin (ei ole tosiaan mikään lempiväri yleensä). Mutta kävi jotenkin tuon kimalteen kanssa minusta kivasti :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiiiiitos :D

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kuulostaa hyvälle!!

Uraäiti (Ei varmistettu) http://uraaidinruuhkavuodet.blogspot.fi/

Hienot! Mä ostin viime kesänä oikein sellaisen geelilakkauskoneen itselleni, jotta saisin huolitellut kynnet kotikonstein. Sinne se on jäänyt kaapin perälle pölyttymään. Hyvä kun ehdin leikata kynnet parin viikon välein...

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Voi jukra!! Suako mä tökin sillä valtaisalla sinisellä kassilla koko ajan? Anteeksi :)

Tanja (Ei varmistettu)

Ihan tosissaanko sää väität että sun kädet on kuivuu siksi että sun kynnet imee niistä kaiken kosteuden? :D Sun kannattaa sit sijottaa aina leikatut kynnet autoon ni ei mee talvella ikkunat koskaan huuruun kato ;)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mun sisko kanssa laittoi sellaisella omalla "uunilla" ennen kynnet. Nyt esille se sieltä :)

Mrs.K. (Ei varmistettu) http://mrskandherlife.blogspot.fi

Ihanat ovat! :)

Jonsbe (Ei varmistettu)

Aivan ihanat kynnet, pidän kovasti tosta ideasta tehdä kaari alemmas kuin yleensä! Jos itsellä olisi mahdollisuus niin laittaisin jouluksi ehkäpä matat cappuccinon väriset kynnet, joista yhteen olisi tehty rusetti tai hakisin inspiraatiota uudenvuoden rakettien väriloistosta :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oikeasti?!? Huh! Aika pitkä pysyvyys!

H (Ei varmistettu)

Hmm, kestolakkauksissakin on eroja näköjään, koska mulle thdyt kestolakkaukset on aina kestänyt neljättä viikkoa. :) Huollossa olen siis käynyt 3-3,5 viikon välein, miten nyt olen ehtinyt, ennen kun lakka alkaa meneen huonoksi. Hoitolassa missä käyn, käytetään Artistic Colour Gloss -geelilakkaa. Siinä ei kyllä ole sitä "kalvoa" kynnen ja lakan välissä mikä sulla oli, eli ammattilainen poistaa aina edellisen lakan ennen uuden laittoa. Itse se on hankalaa kun lakka on aika tiukassa. Mutta tuossakaan kestolakkauksessa omat kynnet ei vahingoitu, vaan päinvastoin ne pääsee lakan alla kasvamaan ihanan pitkiksi :) Toisin kuin noissa geeli/tekokynsissä, joissa se omakin kynsi menee sitten ihan lyhyeksi kun geeliä poistetaan..

Ansku (Ei varmistettu)

Heip! Koska olet aiemminkin ollut tarkka ekologisuuden yms kanssa, niin ajattelin suositella kynsienkin osalta sellaista - nimittäin Bio Sculpture. Tiivistääkseni hieman: Bio Sculpture on ainoa kynsienhoitosarja, joka on kliinisesti testattu, tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita ja soveltuu myös vegaaneille. Bio Sculpture -geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön.
Kyseessä siis toimintamalli, jossa ei viilata omaa kynttä ja näin tuhota sen pintaa, ei pölytetä muutoinkaan viilaamalla juuri lainkaan, ja tuotteet ovat muutoinkin lähes täysin luonnonmukaisia. Tippejä ei käytetä ollenkaan, vaan pidentäminen tapahtuu muotilla tai silkillä.
Suosittelen kokeilemaan! :)
http://www.biosalonki.fi/ <- Tuonne ja Mariannelle! :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.