Se uusi polkkatukka

Olin ennen ihan hirveän arka tekemään hiuksilleni mitään. Ensimmäiset 29 vuotta veteline mustan ja tummanruskean turvallisessa lähimaastossa ja radikaaleinta mitä tein, oli pitkien ja superpitkien hiusten vaihtelu. 

Jotain tapahtui kuitenkin muutama vuosi sitten, kun aloin käydä QHairissa Maria-ystävälläni. Hän rohkaisi minua kokeilemaan jotain uutta. Oli otsatukkaa, lyhyempää tukkaa, raitoja ja lopulta muutaman vaiheen kautta blondi. Opin, ettei hiukset ole niin vakava asia. Ne kasvavat ja niitä voi muunnella.

Kun muutin, tuli eteen tämä hirvittävän vakava asia: Kuinka löytäisin itselleni hyvän kampaajan ja ripsihuoltajan Tampereelta. Onneksi ripsihuoltajasta vinkkasi A:n äiti. kampaaja löytyi, kun seurasin siskoni jalanjälkiä. Hän on jo vuosia käynyt The Loftin Sofialla, ja koska Hipun hiukset on aina ollut minusta ihanasti laitetut, uskaltauduin Sofian huomaan. Ja kuinkas kävikään? Siinä sitten kesken höpöttelyn suustani pääsi: "Mitäs jos leikattaisiin mulle sellainen lob?". Ja sitten leikattiin. 

Uusi tukka tuntuu ihan hassulle. Loppuu kesken, ei roiku selässä ja tuntuukin sata kertaa paksummalle. Mitähän seuraavaksi keksisi? Jotenkin himottaisi hirveästi ne hattarahiusvärit.

-Karoliina-

Kommentit

Vitsit rakastan sun sarkasmia!!! :) Kaiken tämänviikkoisen paskan jälkeen uskallat kirjoittaa eteen tulleesta vakavasta asiasta: uuden kampaajan etsinnästä! Nauroin katketakseni!! Mukavaa vappua koko porukalle! Ja ihanaa kevättä ja kesää.

PS. Montako lukua on jo uudessa kirjassa? Täällä odotellaan uteliaana.

Karoliina Pentikäinen

Hah! Et kuule usko, kuinka usein joudun pulaan tämän sarkastisen kielen - jota nettimaailmassa ei kannata edes viljellä - kanssa!

Ei yhtään lukua, mutta taustatyötä kyllä. 

Mia K.
Voi taivas

Ihanat hiukset! Sopii ♡♡♡

Ja, tervetuloa tampereelle! 

Karoliina Pentikäinen

Kiitos ja kiitos <3

Lumos

Hyvännäköiset hiukset! Itsekin kaipailen joskus sitä polkan tuomaan vahvuutta ja tuuheutta. Ihmiset luulivat, että minulla on peruukki tai ainakin hiuslisäkettä!

Karoliina Pentikäinen

No nämä ei kyllä niiiin paksut ole. Mutta ihan erilaiset, kun se pidempi tukka!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei onnistunut kommentoida uudemman tukkapostauksen alle, niin kirjoitan tähän. Se tummempi polkka sopisi sun kasvoille ja tyyliin niin hyvin &lt;3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.