Seuraa meitä!

Blogilista, palvelu, jonka kautta moni teistä seuraa blogeja, lopettaa toimintansa tulevana maanantaina (1.6.2015). Jotta saisit edelleenkin meidän uudet postaukset kätevästi nähtäville, listasin tähän tavat, jolla meitä voit seurata.

Kivaa iltaa ja pysykää menossa mukana:)

-Karoliina, Esko ja F-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Arja (Ei varmistettu)

Onpas vaikeaa vanhalle rouvalle! En ole kirjautunut mihinkään noista edellisistä tai en kuitenkaan ole käyttänyt niitä aikaisemmin. Olen kai "muinaisjäänne"!!!!!
Mutta sen näkee sitten, mitä tapahtuu 1.6 jälkeen minun kohdallani teidän perheen seuraamisen suhteen. Kiitos tästä ajanjaksosta, olen viihtynyt.

Esko (Ei varmistettu)

Huomenta Arja! Aina perusvarma on tulla suoraan tänne sivuille: kolmistaan.bellablogit.fi Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin. Kivaa viikonloppua!

TätiO (Ei varmistettu)

Varmasti ja aina. Vaikka olen kommentointipuolella viettänyt hiljaiseloa (luen uudet postaukset töissä eikä ehdi kommentoida ja kotona unohtuu), täällä luetaan ilman mitään listojakin. Puhelimen oma bookmark ja insta kertoo milloin uutta luettavaa.

Moni kirjoitus jäänyt kommentoimatta ja harmittaa. On muutes vaan ollut muuta elämää. Sairauksia huhtikuun ja toukokuussa tänään olleet kuuskymppiset ja la kevätjuhlat työllistäneet. Kevätjuhlakahvilan järkkääminen vanhempien voimin työllistää yllättävän paljon..

Ja oon lupautunut taas vähän kaikkeen. Ehkä kohta helpottaa.

Lupasin blogiakin päivittää. Asiaa on muttei aikaa kirjoittaa. Höh!

Lomaa odotellessa joka koittaa teillä kohta!!!!!!

Jutta (Ei varmistettu)

Pystyyks bloggerin kautta edelleen seurata, vai liittyykö se tohon blogilistaan? :)

Esko (Ei varmistettu)

Heippa TätiO! Jakseluja kevääseen ja kaikkea hyvää! Pysy linjoilla..:)

AnnikA (Ei varmistettu)

En edes tiennyt et voisi olla jotain muutakin tapoja seurata blogia kuin tulla tänne! Kaikkea oppii kun vanhaksi elää (30+).. ?

Esko (Ei varmistettu)

Näinpä...:)

Esko (Ei varmistettu)

Voi toki...ehkä...:)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.