Sinkkuelämää ja villasukkia! Oi mikä viikko.

Vitsi miten kiva viikko (ainakin tähän mennessä) takana. Uuden vuoden bileettömien bileiden jälkeen on ehditty viettää sushi-ilta tuttavaperheen kanssa ja vetää seinälle vuoden 2019 kalenteri täytteineen. Mä matkustin torstaina Hesaan yhden yön reissulla. Mä olin yhdessä lehtihaastattelussa, josta voin myöhemmin kertoa enemmän ja siihen liittyi aika pitkät kuvaukset ja toisella tapaa pitkä haastattelu. Itse asiassa koko homma oli jaettu kahdelle päivälle, joten prosessi oli yllättävän laaja.

Lehtijutun lisäksi mä vierailin Tabu – sensuroimatonta puhetta työelämästä -podcastissa, yövyin ystävällä ja tapasin illan, pitsan ja viinin merkeissä muitakin ystäviä. Toisin sanoen vietin oikein tehokkaan pari päivää niin töiden kuin ystävyyssuhteidenkin parissa.

Kun sitten eilen matkasin junalla takaisin Tampereelle, olo oli ihana. Oli niin kiva päästä kotiin ja purkaa laukut. Mutta samalla olo oli kepeä. Joskus on tosi hyvä käydä vähän tuulettumassa ja elää vuorokausi ihan vain ilman perhevelvoitteita. Mietin, miten oltiin istuttu ystävän kanssa torstai-iltana yöpuvuissa, rillit päässä, villasukissa viltin alla ja katseltiin kalliolaisessa kerrostaloasunnossa Sinkkuelämää.  Olo oli ollut nimittäin vähän samalainen kuin silloin joskus. Kauan sitten. 

Tänään suunnitelmissa on äiti-tytär -päivä ja rentoa oloa. I-ha-naa sekin! Kuva torstain kuvauksista. Meren rannalta, KARMEASSA tuulessa. Voin sanoa, ettei koskaan ole palellut noin.

-Karoliina-

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.