Sota-ajan Tinder-kuvat

Ette usko, miten hihittelimme Nooran kanssa helatorstaina, kun näitä kuvia otettiin. Tokihan tämä IVALO-yhteistyönä saatu Arthur Shirtley-merkin mekko henki perinteitä jo päälle vedettäessä, mutta yhdistettynä vienoon kevätmaisemaan ja kuluneeseen aidankulmaan tajusimme yhtäkkiä, että meikäläinenhän oli kuin sota-ajan lotta, joka kuvautti itseään heilille laitettavaa kirjettä varten. Tukkakin on vähän tuulen tuivertama. Olikohan neito juuri suoraan lypsyltä tulossa?

Oi sinä armas mielitiettyni. Täällä minä odottelen sinua jo alkavassa suvessa.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

Asu: mekko, Arthur Shirtley (IVALO)* // kengät, second hand

*saatu

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahah menisi kyllä ihan täydestä. :D Ihana mekko, sopii sulle hienosti! :)

On kyllä tosi kaunis mekko. 

Onko se sun tyttären ääni tuossa instastoryssa siinä kohdassa, kun sun tytär vilahtaa ja lapsi kiljaisee, että ”iskä käy hakemassa mun pyörän” ? 

Karoliina Pentikäinen

Kiitos :) Ja joo. Kuuntelin oikein tuolta tallenteista, koska hieman kummastelin huutoa lapsen iskän ollessa kuitennk. 200km päässä. Lapsi kiljui "sit mä meen hakee mun pyörän". Tosin. Vaikka olisi huutanut em.kommentin, en tajua, miksi kyseistä asiaa edes pitäisi kysellä täällä.

No kai sen takia miksi sulta kysellään muutakin sun elämästä. kiinnostuksesta ja tietty ihminen on luonnostaan utelias. Varmaan myös sinä. 

Kyllä voin myöntää, että hiukan yllätyin ja tulin uteliaaksi, että onko lapsen isä tosiaan kylässä teillä, kun siltä huuto kuulosti, mutta olet mun mielestä sanonut, että ette ole oikeastaan tekemisissä keskenänne paitsi lapsen ” vaihdoissa” . 

Kivaa alkavaa kesää! 

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.