Syyspirteys ja ensimmäiset joulufiilistelyt

Juuri kun olin päättänyt kirjoittaa teille, kuinka paljon mua on viime aikoina väsyttänyt, kelloja siirrettiin ja olo muuttui parin yön jälkeen kuin uudestisyntyneeksi. Vai vaikuttaisikohan mun vitamiini+lenkkikuuri jo asiaan? Kuinka nopeasti tuollaisilla asioilla voikaan olla vaikutusta?

Mitkä on muuten sun keinot selvitä loka-marraskuusta? Oma tapani on jo ajatella joulua. Mä olen ollut koko ikäni aivan jouluhullu (tullut verenperintönä), joten, kun syysillat pimenevät ja valo vähenee, merkitsee se mulle ankeuden sijaan jouluvaloja, joululehtiä ja glögiä.

Tämän vuoden ensimmäistä glögimukiani en ole vielä korkannut, mutta kyllä sekin aika varmasti jo pian koittaa. Ja hei, oletteko nähneet jo uuden Blossa-pullon? I-HA-NA!

Lopuksi vielä viime mun vääntämä meemi omasta lapsuudenkuvastani, joka keräsi parissa yössä, talviaikaan siirryttäessä, 200 jakoa ja yli 60 000 silmäparia pelkästään Facebookin kautta. Ihmeellinen tämä internetin maailma, ei voi muuta sanoa. (Ihmeellinen myös tuo mun juiceleskiskampaus vuonna -86)

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Inu (Ei varmistettu)

Joulu! Joulu!

Oon luullu olevani ainoa,joka fiilistelee joulua jo näin aikasin.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mikä joulussa tökkii?

Ja joo: Itsekin näin mainoksen eilen ekan kerran.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tuo koristehan on itse asiassa kuvattu täältä omasta lapsuudenkodistan :) Oi milloin tuo lehti ilmestyy??

hop (Ei varmistettu)

Oi, joulu <3 jouluhullulle se fiilistely iskee aina liian aikaisin, kun ei kuitenkaan oikeasti haluais fiilistellä kaikkea liian aikaisin. Huomasin ilmestyneen joulu2015-tunnisteen, ja sen alaisia postauksia odotetaan innolla vuoden loppua kohti edetessä... :) blogit on iso osa minun joulufiilistelyä!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Oi ihanaa. Te olette meitä edellä :)

Katarooma (Ei varmistettu)

Mää en oo yhtää jouluihminen. Hyh kamala, ku alkaa se hössötys taas... :D
Ps: Näin sut mainoksessa tv:ssä... :)

täti o (Ei varmistettu)

Mä oon päättänyt että pikkujouluviikoilla (marraskuun loppupuolella) saa korkata ekat glögit. Ja sit koko joulukuu juodaan ja sitten tulee taas pitkä tauko.

Blossa on meilläkin pakko-ostos aina ja uusi pullo oli ihana, vaan onpa hassu maku ehkä? Keräilykapine sekin jo vuodesta 2009. Tahtoisin löytää jostain sinisen 2008 pullon...

Joulua olen tässä etsiskellyt kaapeista ja mielistäni jo muutaman vuoden. Lapset ei usko enää sillä lailla pukkiin vaikka vielä me koka joulu pyritään harhauttamaan kun säkki ilmestyy ovelle mystisesti.

Tontut ilmestyy ekana adventtina ja jokainen saa omanlaisensa joulukalenterin..

No joo. Alan tämän postauksen myötä kyllä virittäytyä joulutunnelmaan paremmin. Kiitos!
Hössötykset ja stressit ei kuulu meidän jouluun vaan hyvä ruoka ja yhdessäolo.

Joo o.

Mutta nyt mä eksyin aiheesta! Kysyit miten selvitä marraskuusta. No tunnelmoimalla ja katsomalla hyviä pätkiä ja virkkaamalla ja askartelemalla!

Enni (Ei varmistettu)

Täällä on kans yks jouluhörhö! Tai oikeastaan meidän koko perhe on! 4-vuotias esikoinenkin oma-aloitteisesti etsii jo iPadiltä joululauluja. Täällä on "kausivalot" (eli jouluvalot) olleet jo tovin esillä, glögiä (lasten mukaan jouluteetä) ollaan nautittu sekä pipareitakin jo tehty ekan kerran ????? joulu rules!

Ansku (Ei varmistettu) http://www.peaceandstyle.fi

Tulipa jotenkin nostalginen olo tuosta hopeanvärisestä roikkuvasta koristeesta. Lapsuudenkodissa oli tuommonen :) Ja hei joulufiilistelijä, hanki piakkoin ilmestyvä JouluKoti-lehti kans! Mulla on ollut sormet siinä pelissä :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Ei mullakaan hössötys kuulu. En edes tajua, mistä se stressi ihmisille tulee, kun kyseessä on kiva juhla.

Blossaa en ole koskaan (ehkä) edes maistanut. Ostan vaan pullot :D Tykkään viinistä, tykkään blogista, mutta en niiden yhdistelmästä.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Et ole :D Täälläkin toinen sekopää!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.