Syysviikonloppu mummolla ja papalla

Juuri sellainen viikonloppu, jonka syksyisen työviikon päätteeksi toivookin.

Suuntasimme F:n kanssa heti töistä ja hoidosta perjantaina suoraan junalla Tampereelle.Siellä ruokailimme mun äitin, isän, siskojen ja toisen siskoni poikaystävän kanssa, kierreltiin hetki Koskikeskusta ja sitten ajoimme vielä samana iltana perille Hankasalmelle.

Lauantaina vierähti sitten niiden tavallisten ja tuttujen Hanksu-puuhien parissa. Käytiin mun toisen mummon luona, syötiin pihamarjoja, F leikki uudessa leikkimökissään (kuvia siitä myöhemmin) ja saunottiin mökkirannassa. Niin ja tokihan mä tein taas kirppislöydönkin. Tällä kertaa piti tuhlata ihan 10 senttiä. Ajattelin muuten esitellä sen teille ensi viikolla, mutta en täällä blogin puolella, vaan vain Instagramissa. Muutenkin pohdin, että ainakin osan Viikon kirppislöydöt -sarjan tuotteista ja ehkä joitain muitakin minipostauksia laittaisin bellan sivujen sijaan vain Instaan. Joten tänne sitten vaan seuraamaan. Nämäkin kaikki postauksen kuvat ovat viikonlopun Insta-kuvia.

Mites teidän viikonloppu meni?

-Karoliina -

P.S. Olen tietoinen, että tämä pötköteksti olisi kaivannut kappalejaon. Jostain teknisestä syystä sellaista en saanut tänään tehtyä...

Kommentit

Mimosa (Ei varmistettu)

Tämä ei liity postauksen aiheeseen, mutta aloin vain pohtimaan miten sinä tai bloggaajat yleisesti puhuvat ja kertovat blogistaan lapsille. Esim. kerrotko F:lle, että nyt otetaan kuvia blogia varten tms. Aiheesta olisi kiva kuulla vaikka postauksen muodossa.
Haluan kiittää ihanasta uudistuneesta blogistasi, pakko käydä joka päivä käydä kurkkaan, mitä ihanaa olet kirjoitellut.
Mukavaa syksyn jatkoa.

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu)

Voi juku kun teiltä tulee nykyisin jatkuvasti hyviä postausideoita! Pistän tämänkin muistiin!! Ja joo: F tietää, että äiti "postaa" ja kuvaa blogiin!
Ihanaa syksyä ja kiitos :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.