TBT: Asunnonmyyntipuuhia

Tämä se oli aikamoinen projekti. Nimittäin asunnonmyyntipuuhat kaksi ja puoli vuotta sitten Lahdessa. Nyt kun näitä kuvia katselee, voi vaan todeta, että olipa meillä aika kaunis koti. Harmi, ettei sitä saanut siirrettyä tuollaisena näille leveysasteille.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asunnonmyyntipuuhia
Kolmistaan
7.5.2013
Kerroin teille viime kuussa, että olemme myymässä asuntoamme Lahdessa. Ensin koitimme myydä itse, mutta kuten Eepi sanoin: ”eihän kukaan osta asuntoa 15-vuotiaannäköiseltä tytöltä”. Näytöillä kävi hyvin väkeä, mutta kun rahasta piti alkaa puhumaan, olimme siihen Eepin kanssa liian ujoja. Huomaa, ettemme ole bisneshenkisiä :)

Niinpä päätimme lopulta ottaa välittäjän. Nyt asunto on uudella hinnalla ja myyjällä myynnissä. Luulisi, että täysin rempattu asunto, jonka näköpiirissäkään ei näy mitään kalliita saneerauksia, menisi tällä hinnalla nyt kaupaksi. Itse ainakin kartan sellaisia kohteita, jonka edessä häämöttä putkirempat ja muut isot projektit. Niin ja onhan käytännön asiatkin nyt ihan varmasti hyvissä käsissä, kun takana häärii välittäjäammattilainen.

En ole vielä uskaltanut alkaa fiilistelemään muuttoamme. Jotenkin tuntuu sille, että tämä vanhan asunnon keissi pitää saada ensin päätökseen. Hengenhätähän tässä myynnissä ei onneksi vielä ole, mutta olisi kiva päästä jo miettimään uusia tuulia. Niin ja tyhjentämään kaappeja! Tavaraahan menee uuteen kotiin, kirppikselle, sukulaisille ja kamuille. Olen aika täpinöissäni, että nyt on hyvä tilaisuus karsia kaikki turha roina. Uuteen kotiin ei tule nimittäin mahtumaan puoliakaan tästä tavaramäärästä.Arvaattekos, minne olemme muuttamassa? Niin ja millaiseen kotiin?

-Karkki-

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Näillä vanhoilla aatteilla tähän uuteen päivään!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

hop (Ei varmistettu)

TUO MAKKARIN SEINÄ!!!!! <3 aivan upea! Miten tuo on toteutettu?
En olisi itse tuollaisesta kodista lähtenyt kyllä yhtään mihinkään... :D Muistan iholla-sarjasta, kun saitte vaatimanne tarjouksen. Eikö koskaan ole ikävä tuonne?

Esko (Ei varmistettu)

No, oli kyllä...:) Tai siis on edelleen.

Esko (Ei varmistettu)

Heippa! Verhot ommeltu Ikean kankaasta...Aurinkoista syksyä myös sinulle!!!

Elina (Ei varmistettu)

Kaunista,niin ihanaa.. Vaihtaisin nykyisen tuohon heti!!! Siis oman nykyisen..en teidän nykyistä.. Ihania verhot ikkunoissa..kaikki kelpais minullekin.. Makkarin seinä aiheuttaa kyl vilunväreitä☺️

mirka (Ei varmistettu) http://nerdicnails.blogspot.fi

Mäkin ihastuin tuohon makkarin seinään ihan täysillä! Niin rohkea, mutta ei kuitenkaan liikaa. Lisäksi tuo työskentelynurkkaus kelta-musta-valkoisella sisustuksella on aivan hurmaava :)

Esko (Ei varmistettu)

Heippa hop! Makkarin seinässä on Photowall-kuvatapetti. Välillä sitä kaipailee joitain juttuja, mutta kyllä Helsinki tuntuu oikealta paikalta...(toistaiseksi...:)

Esko (Ei varmistettu)

Oi, kiitos!! Makkarin seinä oli vähän niinkuin mun toive. Karoliina ei oikein ikinä sille lämmennyt...:) Mun mielestä se on edelleen supersiisti!!

Esko (Ei varmistettu)

...toisen unelmakämpän...:)

Esko (Ei varmistettu)

Kyllähän tuo oli pramia kämppä...:)

Frida (Ei varmistettu)

Iha sika makee kämppä

(Ei varmistettu)

Mielenkiinnosta haluaisin kuulla, minkä unelmien perässä unelmakämpästä oikein lähditte? Oletteko joskus avanneet muuton syitä blogissa, en muista?

Venla (Ei varmistettu)

Ihan mieletön kämppä! Wau! Ihan unelma! Ei millään pahalla, mutta vaikea ymmärtää miksi halusitte tuosta luopua ja vieläpä pienempään. Mutta elämähän on valintoja. Mukavaa syksyä teille :)

Esko (Ei varmistettu)

Kyllä!! Todellinen unelmakämppä, mutta tämmöistä tämä elämä välillä on. Jostain on unelmien perässä luovuttava...Kivaa syksyä myös sinulle!!

Eeva (Ei varmistettu)

Kaunis asunto mutta teidän nykyinen asunto on myös todella kaunis!!! Kiinnitin huomiota noihin mahtaviin verhoihin olohuoneessa ja keittiössä. Onko ne valmisverhot vai oletko löytänyt kankaan jostain ja ommellut itse? Mikä kangas on kyseessä?
Aurinkoista syksyn jatkoa!!

Nicole (Ei varmistettu)

Olipas kaunis asunto! Mutta täytyy todeta, että näin virtuaalimaailmassa teitä seuranneina en voi kuvitella teitä asumassa siinä! Nykyinen on ehdottomasti teidän näköinen! :)

Kommentoi