Timanttinen iho timanttihionnalla? Kolmekymppinen iho valmiina kesään.

P1010876 (6).JPG

P1010853 (8).JPG

P1010856 (4).JPG

P1010857 (4).JPG

P1010868 (3).JPG

P1010870 (3).JPG

P1010872 (3).JPG

P1010877 (3).JPG

P1010879 (6).JPG

Minä olen aika laiska käymään kasvohoidoissa, eikä vielä tähän ikään niistä ole tullut samanlaista rutiinia kuin vaikkapa kampaajalla käynnistä. Silti, lähestulkoon joka kevät, käyn ainakin kerran ihonpuhdistuksessa siitä syystä, että kesäisin yritän käyttää mahdollisimman vähän (iho)meikkiä. Niin ja vaikka aurinko kai onkin pahasta hipiälle, on totta, että haluan auringonsäteiden osuvan puhdistetuille kasvoille. Niin mahdollinen rusketuskin näyttää kauniimmalle.

Kävin viime viikolla ihon timanttihionnassa ja neulattomassa mesoterapiassa* Studio Blingin Inkerillä. Ensin iholle tehtiin timanttihionta, joka syväpuhdisti ja kuori ihoa tehden siitä kirkkaamman. Tämän jälkeen ihoon imeytetettiin erilaisia tehoaineita, jotka – ihan silminnähden – vähensivät ensimmäisiä otsan kuivuusryppyjäni ja tekivät ihosta muutenkin todella paljon pehmeämmän. Minun ihoni imikin kosteutusta ja tehoaineita niin paljon, että omat etukäteistuntemukseni osoittautuivat ihan oikeiksi – Talvi oli todellakin kuivattanut ihoani ihan hirveästi.

Mesoterapiassa pienten juonteiden ja ryppyjen hoidon lisäksi huomasin, että iho kirkastui ja jotenkin siitä tuli myös terveemmän värinen. Mesoterapian sanotaankin kiinteyttävän kasvoja, sekä aktivoivan sen omaa toimintaa.

Minusta tuntui, että tämä timantti-mesokasvohoito oli juuri oikeanlainen käsittely tämmöisen kolmekymppisen naisen kasvoille, jotka tarvitsee yhtä aikaa kevyttä puhdistusta, mutta samalla myös hirveästi piristystä ja ensimmäisten ikääntymisen merkkien häivyttämistä ja hidastamista. Tuli oikeanlainen hoito siis ei nuoren, eikä vielä kuitenkaan vanhankaan naaman sekaiholle.

Nyt on hyvä aloittaa kesäkuu kesäiholla. Tänään juhlitaan paritkin juhlat ja ensi viikolla iho – toivottavasti – saa sitä kauan kaivattua aurinkoenergiaa.

Neulaton mesaterapia Studio Blingin Inkerillä nyt 99e (norm. 125e). 

-Karoliina-

*kasvohoito saatu // paita saatu KappAhl

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *