Tyttöjen juhla-asusuosikit kevään lastenvaatemallistoista

Mekko, Polarn O. Pyret // kuminauhapanta, H&M // panta, Polarn O. Pyret


jakku, H&M // sandaalit, H&M

mekko, Lindex // mekko, H&M

Vaikka en hempeistä lastenvaatteista, enkä liiemmin vaaleanpunaisestakaan pidä, kevään juhla-asuissa sykähdyttävimmät jutut löytyivät minusta juurikin romanttisista asuista.

POMP de LUX on merkki, jonka juhlamekoista olen pitänyt ihan aina (hinta- ja laatusuhde hyvä), ja niinpä kevään ja kesään juhliin tilasinkin Pompilta F:lle tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa komeilevan lndiana-mekon (kolmas Pompin juhlamekko muuten F:n elämässä). Vaikka eipä sillä: Kyllähän mikä tahansa näistä postauksen mekoista kelpaisi F:n vaatekaappia koristamaan. Varmasti myös prinsessan itsensä mielestä.

Onko teissä lukijoissa muita, joiden juhlavaatemieltymykset ovat aivan erilaisia kuin arjessa miellyttävät vaatteet? Ei uskoisi, että tämä juhlahempeilijä luottaa arjessa farkkuun, raitaan ja selkeisiin unisex-linjoihin. Ehkä minussa asuu sittenkin pieni röyhelönainen!

-Karoliina-

*kuvat valmistajien sivuilta, SS2015 mallistoista

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Ja meillä kun yleensä F on se enemmän röyhelöihin ihastuja!

Katja (Ei varmistettu)

Mulle tuli vain mieleen siitä postauksesta, jossa esittelit F:n kosmetiikkapussin sisältöä, että ootko tehnyt omista kosmetiikkasuosikeistasi(pesuaineet, meikit yms.)postausta?

Sitten mielessä vielä kävi, että onko sulla nyt värjätyt hiukset vai oma väri? Muotoilteko/föönailetko hiuksia vai annatko niiden kuivaa itsekseen? Entä mitkä on sun hiustuotelemppareita? Ei nyt tarvi tässä vastailla noihin kaikkiin, eikä edes tehdä postausta ko. aiheesta, jos se ei hyvältä idealta tunnu, kunhan nyt vain kyselin, mitä olen tullut miettineeksi. :)

Nonnis (Ei varmistettu)

Tuo Po.pin keltainen mekko lienee joku tulossa oleva uutuus? Osaatko sanoa, milloin tulisi myyntiin ja tuleekohan myös isompia kokoja? :-)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Meikeistä tein postauksen vähän aikaa sitten ( http://kolmistaan.bellablogit.fi/treffimeikki-eli-se-arkinaaman-ja-juhlalookin-valimuoto/), mutta varsinaisesta ihonhoidosta en ole postannut. Hyvä idea :)

Oma väri on nyt kokonaan, enkä koskaan föönaa. Vie liikaa aikaa. Mutta aamuisin saatan raudalla hiuksia laittaa. Hiusasioistakin voisin tarkemmin postailla joku päivä!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Tulossa tosiaan vasta keväällä (kannatta seurata Po.P:n Ruotsin sivuja, sieltä näkyy uutuudet ensimmäisenä), ja minusta oli myös isot koot :)

Daniella (Ei varmistettu)

Mä aina jotenkin luulin, että mäkään en ole mikään röyhelöäiti, mutta hitto sentään. Nyt kun sai tytön, niin onhan noi prinsessajutut ihania! Tykkään monesta muustakin, mutta sitten kun vielä sattui tulemaan tuollainen pieni blondi keijukaistyttö, jolle sopii esim. vaaleanpunainen tosi hyvin, niin ei auta. Neiti itsehän pukeutuisi vain Angry Birds -vaatteisiin ;) Kaivaa aina isoveljen kaapista paitoja ja kalsareita :D Mutta myös eläinteema kiehtoo neitosta, toistaiseksi prinsessajutut taitaakin olla äitin valitsemia :)

Kommentoi