Tyttöjenpäivä

Moikkis,

Eilen Eepi lähti jo heti aamusta kamunsa polttareihin,ja me vietimme F:n kanssa tyttöjenpäivää. Ja aika toimintarikas päivä olikin. F innostuu muuten asioista aina aivan valtavasti,jos korostan "tytöt yhdessä -teemaa". Hassua :)
Kun olimme aloittaneet päivän niinkin villisti kuin pyykinpesulla, suuntasimme Satamaan. Söimme siellä aamiaisen nro 2,ja näimmepä samalla ihania voimistelu- ja tanssiesityksiäkin, jotka olivat alkaneet pyöriä jo heti aamusta Sataman lavalla. F hurmaantui aivan täysillä kaikesta siitä kimalteesta: "Mäkin haluan olla ison pinsessa!"

Sataman jälkeen suuntasimme Messilään biitsille.
Ja ehdimmepä päivän aikan nähdä myös monta kamuakin. Näihin typyihin törmäsimme kahvilassa.


Aika huikea päivä. Varsinkin,jos ei lasketa superaikaista herätystä ja siihen liittyneitä väsymyskiukkuja tasaisin väliajoin. F:n aamukommentti klo 5.50 "Äiti,me ollaan nyt ihan vilkeitä" ei piränytkään pintojaan ihan koko päivää ;)  Mutta pääasiallisesti kyllä. Hyvä sunnuntaita :)

Mitähän kivaa me keksisimme F:n kanssa vielä täksi päiväksi... Huomenna palataan taas arkeen, eli kämpän maalaus ja F:n hoitopäivä ovat taas tiedossa. Niin ja pitäisipä se torstaina alkavan kirppispöydän tavaratkin etsiä ja hinnoitella. Auts!
-Karkki-

P.S Eikö Madde ollutkin eilen(kin) aivan täydellisen kaunis? Ja se hääpuku: Täysi kymppi!

F1 Huivi ja t-paita,Aarrekid // College-takki,Makia // Shortsit,Pomp de Lux // Kengät, Converse // Plehat, Lindex

F2 Uikkarit ja hellehattu,Polarn o Pyret

Kommentoi