Uusi printti-ihastukseni: Highway Design

Kiertelimme vajaa kaksi viikkoa sitten Helsinki-päivän tiimoilta vähän keskustassa. F halusi katsomaan, josko Senaatintorilla olisi tarjolla ilmapalloja, ja niinpä kävelimme myös siihen suuntaan. Ilmapalloja ei löytynyt, mutta aivan ihana koju kylläkin. Kokonainen kontti täynnä kauniita kotimaisia printteja, vihkoja, kankaita ja tarjottimia. Ja vieläpä sellaisilta merkeiltä, joihin en koskaan aikaisemmin ollut törmännyt!

Yksi kontissa myytävistä ihanuuksista oli Johanna Högvägn perustama ja suunnittelema Highway Design -merkki. Johannan värikkäät ja hassuttelevat kuvat tekivät minuun heti vaikutuksen. Ensin tosin ajattelin, että ne sopisivat vain lastenhuoneen sisustukseen, mutta tarkemmin katseltuna moni niistä voisi sopia ihan vaikkapa meidän olohuoneen seinälle. Juuri tuollaisesta hassuttelustahan minä pidän.

Kaunista päivää!

-Karoliina-

*kuvat lainattu Highway Design -sivustolta luvallisesti

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Marjo (Ei varmistettu)

Kuinka ihania!! Heti lähti kolme postikorttia tilaukseen, pääsevät koristamaan jääkaapin kylkeä :) Ja plussaa ehdottomasti ilmaisista toimituskuluista. Vähän jäi kyllä himottamaan nuo isommat posterit.. :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Niinpä :)

Iida (Ei varmistettu)

Onpa ihania! Nyt vaan pitäisi vielä osata päättää, mitä tilaan. :D

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Itsellenikin iski ongelma siitä, minkä/mitkä tilaisi, koska ihanaa tarjontaa on niin paljon!

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.