Vaalennettujen hiusten kotihoito

Olen aina ollut sellainen, että jaksan hoitaa hiukseni kotona tasan sen viikon kampaajakäynnin jälkeen, jonka jälkeen unohdan hienot aineet ja hoitotuotteet kaapin perukoille.

Nyt, kun hiukseni vaalennettiin, en voi enää toimia niin. Tai muuten peilistä katsoisi hetken päästä keltainen hampputukka. Vaikkakin kyllä olen aika yllättynyt siitä, ettei vaalennus lopulta nyt niin hirveästi hiusteni kuntoa pahentanut. Ei hiukseni edes takkuunnu tavallista enemmän.

Jos en hikoile, on vaalean tukan pesuväli pidempi kuin tumman. Siitä ehkä näkee sen, että hiukset ovat asteen verran kuivemmat. Ennen minun piti pestä hiukset joka toinen päivä. Nyt kuivasampoon turvin voi elellä niin, että hiukset pestään pari kertaa viikossa. (Urheilupäivät tosin erikseen).

Minun vaalennetut hiukseni pysyvät ojennuksessa näillä tuotteilla:

Suihkussa pesu KC Professionalin Color Mask Shampoolla, sävy Pearl.  Hieron sampoon normaalisti hiuksiin, mutta annan sen vaikuttaa hiuksissa omasta aikataulusta riippuen 2-15 minuuttia. Sampoon huuhtelun jälkeen taputtelen hiukset pyyhkeeseen ja laitan sitten melkein koko pituuksille saman sarjan Color Mask -hoidon, samaa Pearl-sävyä. Jos jaksan, harjaan maskin hiuksiin Tangle Teezerillä. Annan vaikuttaa 5 minuuttia.

Usein laitan hiuksiin vielä Color Mask -hoidon jälkeen label. m -merkin Intensive Maskin, joka levitetään myös pyyhekuiviin hiuksiin. Sen vaikutusaika on 3 minuuttia.

Kerran viikossa levitän pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin harjan avulla Olaplexin kotihoidon, eli Olaplex 3:n. Sen annan vaikuttaa hiuksissa 30 minuuttia – tunnin.

Suihkun jälkeen, olipa hiuksissani ollut sitten normaali KC Profenssional-label.m -setti tai sitten Olaplex, laitan vielä pyyhekuiviin hiuksiin Bonacuren Moisture Kick -hiussuihkeen ja hieman Cutrinin Oil Treatment -öljyä. Näitä ei pestä pois.

Noihin suihkussa käytettäviin tuotteisiin olen enemmän kuin tyytyväinen, mutta nämä kaksi jälkimmäistä hiuksiin jätettävää tuotettava ovat nyt vain tuollaiset, jotka olen sattunut jostain kaivelemaan. Niiden suhteen voisin siis ottaa vinkkejä ilomielin vastaan!

-Karoliina-

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Redkenillä on tosi hyvän tuoksuinen (ja tosi hyvä) hiusöljy. Suosittelen!

Karoliina Pentikäinen

Kiitti :) 

P (Ei varmistettu)

Vaalennetuissa hiuksissa hamppuus iski ainakin itsellä aina vasta pari viikkoa vaalennuksen jälkeen. Niin kauan kun jaksaa läärätä blondiin tukkaan kaikkea, sen kanssa jaksaa elää! Itse kyllästyin parin vuoden jälkeen, kun hiukset ohenivat niin paljon etenkin vain toiselta puolelta päätä, ja värjäsin takaisin oman suht tummanruskean. Mutta eihän tää niin kiva oo kun vaalea... Mulla ongelma oli myös se, että kun oma tukka on lämpimän sävyinen,oli tosi vaikeaa saada viileys pysymään. Fudgen Clean Blonde -shampoo oli kyllä viilentäjänä aika ylivoimainen tuote. Nauti blondiudesta! ;)

Karoliina Pentikäinen

Kiitos tuotevinkistä! Nautitaan :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten huolellisesti jaksat hoitaa! Ihan kateus iski :D Minulla vaalennettiin reilu vuosi sitten täystummasta täysvaaleaan - asteittain ja pikkuhiljaa toki. Sanotaanko että vasta nyt on väri sellainen todella hyvä!
Mulla on ollut käytössä Kerastasen Reflection chroma captive shampoo ja hoito, jotka on olleet pienestä koostaan huolimatta tosi riittoisat ja superhyvät! Hinta vähän hirvitti mutta ovat kyllä sen väärtti ja pitäneet mun megakäsitellyn tukan hyvässä kuosissa! Sopii myös pidennyshiukselle jota mulla on joukossa mukana. Pesujen jälkeen laitan omaan hiukseen vielä jätettävää SPn Luxe Oilia, niin se kyllä hoivaa ja silottaa käsitellyn hiuksen jättämättä sitä kuitenkaan öljyiseksi tai latteaksi, ja se tuoksuu ihanalta! Noilla olen pärjännyt ja hiukset on rankoista kokemuksista huolimatta hirmu hyvässä kunnossa :) Kannattaa testata!

P.s. Kiitos ihanasta blogista, olen monen mutkan ja yhden ystävän kautta päätynyt tuossa kesän korvalla vakiolukijaksi. Huippua ettei koskaan osaa arvata mistä seuraavaksi kirjoitat, monipuolisuus on ilo! Usein puet omat ajatukseni sanoiksi :) Kaikkea hyvää sinulle ja suloiselle tyttärellesi!

Karoliina Pentikäinen

Oi miten ihana kuulla :) Tulipa hyvä mieli!!

Elissa (Ei varmistettu)

Suosittelen kokeilemaan Moroccanoilin tai Kevin.Murphyn tuotteita, superihania ja kosteuttavia. :)

Kivaa syksyn jatkoa sulle ja F:lle! :)

Tilppa (Ei varmistettu)

Hei samaa mieltä, että monipuolisuus jeejeejee!

Itselläin kylmänvaalearaitainen tukka nyt, echosline s6 hopeashampoo huippu hyvä! Lisänä echoslinen hopeahoitoaine, precisnimeä en muista mutta kombinaatio toimii! Inhaa on, että kampaajallakäyntiä lisöttävä, sillä aina se väri ehtii "laimentua" ja laahistua joktap. Paljonko olaplex kotiversio maksoi, mitä tykkäät tuotteesta?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.