Viikon kirppislöytö: Ekat kahvikupit unelmakokoelmaani!

TUOTE
Neljä kahvikuppia, pohjassa teksti Staffordshire Potteries LTD. Made in England.

OSTOPAIKKA
Hankasalmen KihveliKirppikseltä

HINTA
3e (Ja samaan hintaan mukaan olisi tullut myös aluslautaset, mutta jätin ne suosiolla kierrätyspöytään, koska en tarvinnut niitä).

KÄYTTÖKOHDE
Aamukahvikupeiksi

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET
Pesu tiskikoneessa.

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA
Meillä on kahvimukeina tähän asti ollut vain jättimäiset Arabian Taika-mukit, joten pienemmät kupposet tulivat tarpeeseen. Nämä mukit aloittivat myös haaveeni ihanien ja erikuvioisten kahvikuppien kokoelmasta. Todella KonMari-henkistä, öh öh!

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE
3/5. Yksi mukeista oli hieman haljennut, joten järkiostos tämä ei ollut. Mutta voi kuinka hymy tulee aamulla huulille, kun saa juoda aamukahvin tämmöisestä kaunottaresta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

ulla (Ei varmistettu)

oi oi miten ihanat !!!!!!

anniina (Ei varmistettu) http://anniinanir.blogspot.com

ihanat!! mäkin hamstraan kirppareilta astioita vaikka samaan aikaan tavaramäärä ahdistaa... äh mitkä ongelmat :D toi kirja kuulostaa hyvältä, saisinpa mäkin miehen mukaan siivoustalkoisiin! taitaa olla turha toive tässä huusholliss...

mun on muuten pitänyt pitkään käydä hankasalmella ja muissa pikkupitäjissä kirpparikierroksella, jyväskylässä kun asustelen. se olisi oivaa maakuntamatkailua, kun saisi aikaiseksi :)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Eikö :) Joka aamu ilolla otan tämän kupin, kun teen itselleni kahvit!

anniina (Ei varmistettu) http://anniinanir.blogspot.com

just noita mä varmaan kattelin kerran kuopion bussin ikkunasta :-)

jyväskylässä paras kirppari hmm... itsepalvelukirppiksistä varmaan kirpparilla.fi, iso ja monenlaista tavaraa. tykkään myös sovatekistä siinä kulmilla ja kirrin spr:stä :-)

sovatekin vieressä on joku uusi "oikea kirppari", jossa olen käynyt vaan kerran, mutta sielläkin näytti olevan aika hyvää, vanhaa tavaraa. samoin keskustaan on tullut joku uusi kilppari kirppari kilpisenkadulle, joka pitäis testata!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Hanksun kirppis on musta tosi hyvä! Samoin Lievestuoreella on yksi kirppis (nimeä en muista), joka on todellinen aarreaitta. Tosin se taitaa olla aika harvoin auki. Mikä on muuten sun kirpparisuosikki JKL:ssä?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.