Viikon kirppislöytö ja reissukuulumiset

Terveiset täältä maalta. F on ollut mummolassa kohta jo viikon, ja minäkin saavuin tänne toistamiseen, viikonlopun nopean Helsinki-keikan jälkeen, sunnuntai-iltana.

Minä olen kökkinyt yhtä hierojareissua, kirppiskeikkaa ja mummoni luona käytyä iltakahvia lukuunottamatta vain sisätiloissa koneen ääressä, mutta F on ottanut lomasta kaiken irti. Hän on askarrellut, ulkoillut, käynyt kylillä, nähnyt pikkuserkkujaan ja viettänyt mummon kanssa aikaa oikein olan takaa. Ihana nähdä, miten hän nauttii olostaan täällä niin paljon!

Kirja on edennyt välillä hyvän flown saattelemana, välillä takkuisammin, mutta onpahan kuitenkin koko ajan edennyt. Ja kyllä jos kirjoittamalla voisi koko elantonsa hankkia, ainakin harkitsisin sitä vaihtoehtoa vakavasti. On aika mahtavaa olla oman työnsä herra. Tehdä työtä siihen aikaan kun huvittaa, pitää taut silloinkin kun siltä tuntuu.

Hankasalmi-reissuhan ei olisi mitään ilman reissua KihveliKirppikselle, ja kuten jo sanoin, on kirppis yksi niistä harvoista mummolan ulkopuolisista paikoista, jossa olen tällä "lomallani" käynyt. Mukaan sieltä tarttui uimakellukkeet (3e), Disneyn kirjoja (1e/3kpl), punaruudullinen mekko jouluksi (4e), sekä tämä liivimekko, josta tuli heti kättelyssä F.n suosikki.

TUOTE
Liivimekko, H&M

OSTOPAIKKA
Hankasalmen KihveliKirppikseltä

HINTA
2,5e

KÄYTTÖKOHDE
Arkimekoksi.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET
Pesu 40 asteessa.

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA
Kyllähän F:llä vaatteita piisaisi ilmankin, mutta koska mekko oli tytölle niin mieluinen, oli ostos hyvä. Mekko osoitti myös sen, että myös nuo hempeämmät värit sopivat F:lle. Itse kun tahdon ostaa usein vain niitä mustia, valkoisia tai perusvärisi vaatteita hänelle.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE
4/5

-Karoliina-

paita, Aarrekid // mekko, second hand (h&m) // sukkikset, Polarn O. Pyret

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Anna-Maria (Ei varmistettu)

Suloinen tyttö suloisessa menossa. ♥ Aiheuttaa varmaan ikävän puuskan tämä kuva kaukana kotona olevalle isille. ? Mistä tuo hieno eläinkartta tuolla taustalla on hankittu?

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Taulu, tai oikeastaan kartta, on peräisin ajalta, kun erään koulun homeista varastoa tyhjennettiin. Kartta koristaa nyt vanhempieni työhuonetta :)

Täti o (Ei varmistettu)

Ja isänpäivä sunnuntaina.. Riipaisee sydäntä mutta onneksi sitä voi juhlia niin monena sunnuntaina uudestaan ja uudestaan!

S

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Onneaksi ?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.