Viikon kirppislöytö: Melkein täydellinen salaattivati

Muistatteko vielä Viikon kirppislöytö -sarjan? Luulin jo tämän osan blogia kuolleeksi ja kuopatuksi, mutta koska löysin hiihtolomalta Hankasalmelta näin ihanan vadin, piti taas pistä kirppistelypostaus taas pystyyn.

  • TUOTE: (salaatti)vati
  • OSTOPAIKKA: Hankasalmen Aseman Kirppari
  • HINTA: 1,5e
  • KÄYTTÖKOHDE: Salaattien tarjouluastiaksi
  • KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET: Pesu (koneeseen tosin en uskaltanut laittaa, kun en ole oikein varma materiaalista).
  • ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA: Varmasti hyvä. Olen etsinyt tällaista laakeaa salaattivatia kaikkien niiden syvempien kulhojen pariksi. Parhaat olen tähän asti löytänyt Indiskasta, mutta yhtään en ole silti vielä ostanut. Vaikkei tämä kirppisvati nyt ole sitä ihanaa valko-sinisävyä, jota olen hakenut, on se silti minusta kaunis ja toimiva.
  • OSTOKSEN HINTA-LAATU: 4/5, koska kaunis ja toimiva, mutta väri ei vielä täysi kymppi.

Kivaa lauantaita! Teidän kannustuksesta sain lopulta varattua eilen itselleni ihan oikean astmalääkärin ajan ja lääkitys laitettiin sitä osin uuteen reilaan. Joten jos tämä olo - myös pidemmällä tähtäimellä - alkaisi tästä kohentua. 

-Karoliina-

Asu: paita, PURA (kotimainen tekstiili)*

*saatu

 

Kommentit

Ihmeituhippi
Ihme ituhippi

Vati on kaunis, mutta täytyy myös kysäistä mitä kaikkea olet laittanut salaattiin? Näyttää herkulliselta!

Karoliina Pentikäinen

Mitähän tuossa oli? Salaattia, pinaattia, herneen versoja, granaattiomenaa, paahdettuja pinjansiemeniä, mozzarellaa nyt ainakin :)

Taavetti (Ei varmistettu)

Kannattaa kuitenkin tarkistaa, että vati on tarkoitettu elintarvikkeille. Jos esim. itsetehty tai ulkomaan tuliainen, niin saattaa olla pelkästään koriste-esine, jolloin ei sovellu salaattikulhoksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyi oikeasti samaa mieltä. Varsinkin käytettynä kun on ostettu, mistä tiedät mitä edellinen omistaja on siinä pitänyt? Jos on ollut vaikka kissan vessana? Tai jalkakylpyastiana :D Vielä tuollaisia uriakin reunassa, mihin on voinut pinttyä vaikka mitä...

Vierailija (Ei varmistettu)

No just. Kissan vessana :)
en tiedä mimmosia ne teillä on mutta meillä päin erilaisia. Tuolle linjalle jos lähtee niin mitään astiaa ei voi ostaa kirpparilta. Kunnon liotus ja pesuainepesu niin kyllä käy. Koska kissanvessana tämmöistä oikeesti ei ole pidetty ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mutta jalkakylpyihin tuo kieltämättä on kyllä aika hyvän mallinen.

Karoliina Pentikäinen

Edellisiin:

On ihan totta, että 100% varma kirppiskamojen alkuperästä ei voi olla. Mutta jos niin ajattelisi, ei voisi ostaa mitään kirpparilta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisään vielä edelliseen kommenttiini että lasitettujahan nämä on kuitenkin.

Taavetti (Ei varmistettu)

Lasituksissakin on aika suuria eroja, on koriste-esineitä ja sitten on oikeasti elintarvikkeille tarkoitettuja. Rasvaiset, kuumat tai happamat elintarvikkeet saattavat irrottaa jopa tavallisesta lastitteesta myrkkyjä.

Taavetti (Ei varmistettu)

Tässä vielä lasituksista hiukan tietoa: https://keramiikkaa.wordpress.com/2015/05/18/engobe-ja-lasite/

Karoliina Pentikäinen

Kiitos infosta <3

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.