Viime hetken (aineeton) lahjavinkki!

Mä inventoin muuton yhteydessä kesällä 2013 kirjahyllyni niin, että luovuin 2/3 kirjoistani. Mä rakastan kirjoja, mutta en rakasta sitä, kuinka ne pölyttyvät kaapeissa ja vievät hirveästi tilaa.

Tiedän, että aika moni kirjatoukka painii saman ongelman kanssa : Olisi ihana päästä käsiksi uutuuskirjoihin, mutta kotia ei haluaisi tukkia ihan kaikilla uutuuksilla, vaikka ne kaikkein lemppareimmat kirjat onkin saatava aina myös kovakantisina versioina. Siksipä minusta onkin ihana esitellä teille nyt ratkaisu kirjapulmaan.

Fabula on palvelu, ikään kuin kirjojen Spotify, jonka ansioisa kännykässäni on aina uusia ja taas uusia kirjoja luettavana. Fabula-app ladataan puhelimeen tai tablettiin, ja sen jälkeen e-kirjojen lukeminen onnistuu samoin tein. Tällä hetkellää Fabulasta löytyy 700 suomenkielistä kirjaa, mutta uusia kirjoja tulee lisää viikottain peräti viisikymmentä. Fabulasta löytyy kirjoja 22 eri kustantamolta ja sadoilta kirjailijoilta. Minua kiinnostaa tällä hetkellä eniten Fabulan valikoimassa Jarkko Sipilän Valepoliisi, Kari Hotakaisen Henkireikä ja Alan Bradleyn Piiraan maku makea, sekä Kuolema ei ole lastenleikkiä.

Fabulamainen lahja ehtii vielä pukinkonttiin, eikä se tuki kuusenalusta, saati kaappeja myöhemmin! Täältä linkistä pääset tilaamaan Fabula-paketin todella edullisesti (3kk 26,99e / 6kk 47,59e / 12kk 83,99e). TipTap tilaamaan!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit

KaisaM (Ei varmistettu)

Tää on joulun siistein juttu ainakin minulle. Sydämelliset kiitokset!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Mäkin luulin, että en pidä kännykkäkirjasta, mutta toisin kävi. Ihanaa, kun kännyn taustavalon voi säätää niin himmeäksi, että vieruskaveri voi nukkua jo vieressä ilman häiriöitä. Niim ja puhelin ei paina, kuten kirja!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Kiitos! Minustakin aivan mahtava. Luin yömyöhöön Hotakaista kännykästäni. Hassu tunne :)

hop (Ei varmistettu)

Minusta kirjoissa parasta on se itse kirja. Siis se, että poistutaan ruudun äärestä sen tuottaman keinovalon katveesta, kääriydytään peittoon ja uppoudutaan muihin maailmoihin rapisevia sivuja käännellen. En ymmärrä, miksi e-kirjoista on tullut niin suosittuja, vaikka siinä pyyhitään kirjojen paras ominaisuus pois! Toki kirjojen valmistaminen ja säilyttäminen lisää materiaa ja vie tilaa, mutta aito kirja on aina aito. Ja kirjasto on kätevä tapa saada oikea kirja käsiin viemättä säilytystilaa. Ruutua tulee tapitettua ihan tarpeeksi ilmankin, kirjat mulle siis perinteisinä jatkossakin :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.