Viljamin pandakuoseilla pääsiäisjunassa

Moikkis,

pääsiäinen meni, ja arki kolkuttelee taas ovelle. Olipa huikean kivaa lötköillä mummolassa monta yötä ja päivää. Saunottiin mökkisaunassa, nautittiin auringosta, herkuteltiin ja nähtiin rakkaita, joista toiset olivat tulleet parin sadana kilometrin päästä, toiset toiselta puolelta maapalloa.

Suuntasimme Neiti-F:n kanssa pääsiäisen viettoon Hankasalmelle jo torstaina. Eepi tuli myöhemmin perässä autolla, joten minun ja Neidin matka taittui taas kerran kätsysti junalla. Alkumatkasta VR teki tosin perinteiset veeärrät, ja ennen vaihtoa jouduimme matkaamaan tilavan IC-junan sijaan ahtaassa vanhassa pikajunassa, jossa ei ollut vapaita istumapaikkoja, saati mahdollisuutta parkeerata rattaat. Konnareiden mukavuus kuitenkin pelasti tilanteen, ja loppu matka taittuikin sitten sillä junalla, jonne olimme oikeastikin varanneet paikat. Se, missä oli leikkivaunu :)

Junamatkalle pukeutuminen on muuten taitolaji. Sen olen huomannut vasta yrityksen ja erehdyksen kautta. Uusissa junissa ilmastointi on aika voimakas, joten lämmintä vaatetta, jopa sisäpipo, on ainakin pienelle tyypille varattava mukaan. Toisaalta leikkiavaunun liukumäet ja muut aktiviteetit saavat hien pintaa, ja siksi helposti vähennettävä kerrospukeutuminen ja sisätossut ovat aika olennainen osa matkailua.

Neiti-F sai muutama viikkoa sitten ihanan yllätyspaketin nettipuoti Viljamin puodista. Olin ehtinyt ihastella kaupalle ominaisia pandakuoseja jo aikaisemminkin netistä, joten paita- ja pipotoimitus olivat enemmän kuin tervetulleita!

Viljamin puoti ja sen tuotteet saivat alkunsa seinäjokelaisen kotiäidin ideasta vuonna 2011, ja nyt kauppa ja sen tuotteet ovat laajentuneet niin, että yrityksen eteen toimii useita eri suunnittelijoita ja toimijoita. Kangaskuosit, kuten myös tuotteiden ompelu, hoituuvat yrityksen sisällä. Aika erikoista nykypäivänä, aika hienoa!

Otimme Neidin kanssa  uudet rattaat ensimmäisen kerran nyt junamatkalle testiin.

Rattaiden valintahan oli aika haastavaa, onneksi te lukijat kerroitte mahtavia vinkkejä ja omakohtaisia kokemuksia aiheesta. Tunnistaako joku jo näistä sneak peek -kuvista, mihin merkkiin ja malliin päädyimme?

Kivaa huhtikuuta! Sehän on jo KEVÄT!

-Karkki-

Kuvat:

iPhone 4S

Neidin ulkoasu:

Untuvatakki, POMP de LUX, -50% Syksy/Talvi 2012

Pipo, Fredrikson. -60%, Kärkkäinen

Aurinkolasti, Lindex.

Neidin sisäasu:

Paita ja pipo, Viljamin puoti (blogilahja)

Jeggarit, Lindex.

Tossut, Polarn O. Pyret

Kommentit

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Onkohan? ;)

=) (Ei varmistettu)

Veikkaisin Bion pony rattiksi?? :)

eräsäiti (Ei varmistettu)

Meillä on samat, joten Brion pony rattailta aika selvästi näyttävät ;)

Toimineet kyllä meillä hyvin ja tarpeeksi suuri tavaratila ostoksille.

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Niin on!! Odotan, että Puotiin tulisi lisää samantyyppisiä kuvioita!

pandamamma (Ei varmistettu)

Aivan ihana pandakuosi :)

Karoliina Sallinen (Ei varmistettu)

Hyvä arvaus :)

nadja (Ei varmistettu) http://www.lovelylife.se/mamamini

noi aurinkolasit! :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.