Vitran kerrostarjotin

Olen ostellut kotiin suurimman osan tavaroista nettikirppiksiltä, mutta viime viikolla tein muutaman tilauksen ihan uusiin tavaroihin. Yksi niistä oli Vitran Rotary Tray -tarjotin. Tämä ei ole ollut mikään pitkäaikainen haave. Itse asiassa en ollut tiennyt koko tuotteen olemassaoloakaan ennen kuin näin sen jossain viimeviikkoisessa Instagram-kuvassa. Tykästyin heti, etsin tarjottimen nimen käsiini ja tilasin Finnish Design Shopista.

Nyt pitäisi vaan saada tuo eteinen kuntoon niin, että tarjotin pääsisi paraatipaikalle eteisen lipaston päälle. Tarkoitus on, että laittaisin siihen aina seuraavan päivän korut jo illalla valmiiksi.

-Karoliina-

Kommentit

Tiisau (Ei varmistettu)

Oi kaunis!! Mentävä myös katsomaan. Mukavan värinenkin. Jee, saat uutta kaipaamaasi tyyliä - itselläni se meinaa löytyi juurikin noin eli pieniä tavaroita (väri-ihanuuksia) hommaten ja yhdistäen.

Mitkä kauniit korvikset tuossa on? En tarkoita Uhanan Pisaroita, vaan alemmalla tasolla olevia. Herkut. Vaiko karkit.. :)

Riina (Ei varmistettu)

Voisitko tehdä korupostauksen, jossa esittelet korujasi. On useammassa aikaisemmassa postauksessa ihastellut sun kauniita koruja, etenkin korvakorujasi:)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Tehdään :) Kiitos vinkistä!! Korvikset H&M:ltä

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Joo :) Tehdään!

Iina (Ei varmistettu)

Ihailin minäkin noita alempia korviksia ajatuksena kysyä niiden alkuperää ?

Kommentoi