Ylellä bloggaajavieraana

Päivätöideni vuoksi mä välillä unohdan, että bloggaamiseen liittyy (tai liittyisi, jos se olisi käytännössä mulle mahdollista) paljon muutakin kuin postausten kirjoittaminen ja sähköposteihin vastaaminen. Mulla kun usein jää välistä ne blogitilaisuudet, tuotelanseeraukset, kokoustamiset ja kaikki se sosiaalinen aspekti, koska yleensä kaikki tuollainen tapahtuu arkiaamupäivisin tai vaihtoehtoisesti iltaisin. Niihin kun ei vaan tässä elämäntilanteessa riitä rahkeet.

Tänään kuitenkin poikkeuksellisesti lähdin tapaamaan paria muuta bloggaajaa, kun olin mukana Yle Puheessa Miia Krausen vieraana. Miia, minä, Pupulandian Jenni ja Project Maman Katja höpöttelimme tunnin bloggaamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä. Aika meni todella nopeasti ja kotiin palasi virkeä nainen. Olipas kiva viettää välillä tämmöinenkin iltapäivätunti.

Meidän jutun voi kuunnella täältä.

-Karoliina-

Kommentit

Suvi (Ei varmistettu)

Kiva oli kuunnella teidän jutustelua! Hyviä ajatuksia sulla, ja blogimaailman muutos on kyllä mielenkiintoinen aihe.

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Oli kyllä ihan mielenkiintoista keskustelua, tosin ihan en hiffaa, että miten se "oma osoite" tekee susta itsenäisen? Kyllähän mullakin on oma domain (http://www.plusmimmi.com) ollut vuosikaudet käytössä vaikka "portaalissa" olenkin eikä se ole millään tavalla esim. Bellassa suljettu pois, päinvastoin siihen kaikkia jopa kannustamme. Käytännössähän siis nämä kaikki keskustelussa mainitut tahot toimivat aivan täysin samalla toimintaperiaatteella ja jokainen bloggaaja näissä on aivan yhtä "itsenäinen". :)

Kaisa (Ei varmistettu)

Kuuntelin sattumalta automatkalla tuon teidän haastattelun kokonaan ja oli kyllä tosi kivaa kuunneltavaa. Kaikki olitte hyviä haastateltavia ja mielenkiintoista pohdintaa monista aiheista. Silti hauskinta oli ehkä se että vaikutitte kaikki ihan jalat-maassa-tyypeiltä, joiden juttuja on nyt vielä kivempi lukea blogeistanne!

Elsa/ Oi mutsi mutsi (Ei varmistettu) http://oimutsimutsi.fi/

Oon miettinyt ihan samaa jo ennenkin :) Esim mä en kyllä oo yhtään sen itsenäisempi, vaikka hyppäsin Bellasta Blogimediaan. Sama juttuhan joka paikassa on, displayt samaa kokoa jokaisessa lafkan blogissa ja joku muu ku bloggaaja ne mainokset myy. Kamppikset tulee myös kaikissa pääsääntöisesti sen median kautta, oli se sitten Bella, Blogimedia tai Asenne. Toki toimintamalleissa löytyy eroa, mutta ihan samalla tavalla kuulun yhteisöön nyt kuin ennenkin.

Siis jos bloggaaja on yrittäjä ja laskuttaa a) bannereista b) kamppiksista joltakin yritykseltä x, on se ihan yhtä itsenäistä, oli se yritys x nimetty portaaliksi vai joksikin muuksi blogeihin liittyväksi mediaksi. Tai sit toi itsenäisyys on joku mielentila jota en hiffaa :D Sanoisin, et silloin olisin itsenäinen bloggaaja jos mulla ei olisi mediamyyntitahoa ja myisin joka ikisen mainoksen blogiini itse. Näitä bloggaajia ei kovin montaa Suomesta löydy.

Lydiah (Ei varmistettu)

Kuuntelin lähetyksen. Kaikki puhuitte tosi hyvin ja mielenkiintoisista aiheista!

Livia (Ei varmistettu) http://livialle.blogspot.fi

Hyvä ohjelma kyllä. Olen joskus aikoinaan (kun olitte iholla :) seurannut blogianne. Ja nyt tänä vuonna alkanut uudetsaan seuraamaan aktiivisesti. Kiva ja rohkea blogi!

Livia (Ei varmistettu) http://livialle.blogspot.fi

uudestaan*

Terhi (Ei varmistettu)

Mielenkiintoinen juttu oli. Paljon hyviä pointteja :)

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.