Ylpeä luokanvalvoja kantaa kortensa kekoon

Kuten olette ehkä huomanneet, en juurikaan koulumaailman asioita blogissani käsittele. Mutta kun omat valvontaluokkani pojat pyysivät, että voisiko Sallinen mainostaa heidän yrittäjyyskurssilla perustamaansa Valokeila-yritystään blogissan, ei luokanvalvoja voinut muuta kuin suostua.

Tsekatkaapa poikien tuoksukynttiläyritys täältä. Kynttilöiden tilaaminen onnistuu netin kautta ja sähköpostiosoitteesta valokeila.ny@gmail.com!

Hyvä pojat!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

eevi (Ei varmistettu)

En ole tiennyt, että olet Veikkolassa töissä :-) Itsekin olen Kirkkonummella opena. Aikamoinen supernainen kyllä olet,kun kuljet Helsingistä Veikkolaan asti töihin sen kaiken muun lisäksi, mitä arkeesi kuuluu. Blogianne on tullut seurattua jo pitkään,mutta yhä edelleen postauksenne ilahduttavat tämän open arkea viikottain, kiitos siis teille, että jaksatte kirjoittaa niin ahkerasti! :-)

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

(Ei varmistettu)

Voihan pojat!
Nyt vaan lisää myyntipuheita ja superlatiiveja kehiin!
Kotimaisia, käsin tehtyjä, kauniisti palavia, ainutlaatuisia...

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

Juuri näin!

Outi (Ei varmistettu) http://outislifee.blogspot.fi

Mahtavaa pojat <3

Heljä (Ei varmistettu)

Tsempit pojille täältäkin. Symppikset Facebook sivut. Pitkää ikää yritykselle!

Karoliina/ Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi

No ei kai nyt super. Asutaan niin tässä hyvässä paikassa, että mun työmatka Vekeen on ajallisesti lyhempi kuin ennen Helsingin sisällä. Kiitos ja ihana kun jaksat lukea ?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.